CRATE x KUSTOM
Pravidla fóra
- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
CRATE x KUSTOM
Zdarec lidi, chtěl bych Vás požádat, jesli by jste mi neporadili, které z těchto dvou 15 W kombíček je lepčí:
CRATE FW15: http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... 92:0:0:1:0
KUSTOM ARROW 16J: http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... 92:0:0:1:0
Podle mě za tu cenu, jsou obě dost dobrý, ale chci se zeptat, který je, dle vašeho názoru, lepší, popř. doporučte jiné kombo v této ceně a kvalitě...
CRATE FW15: http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... 92:0:0:1:0
KUSTOM ARROW 16J: http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... 92:0:0:1:0
Podle mě za tu cenu, jsou obě dost dobrý, ale chci se zeptat, který je, dle vašeho názoru, lepší, popř. doporučte jiné kombo v této ceně a kvalitě...
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Za mě taky crate, dobrej zvuk (soudim podle zkušeností s Crate FW120-hlava)
.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Je to jasnej KUSTOM...
Repro Celestion, záruka kvalitního zvuku, výstup na reprobox a slyšel jsem ho naživo a je to pěkný...
Co mluví proti je jeho váha, muj marshall má o trochu míň a je to peklo se s nim sem tam tahat...
Každopádně pls popiš, kde na to chceš hrát, na doma je ti 15W na h***o, pokud budeš hrát a bicíma, tak je ti už úplně k ničemu...
Mam 15W a jedu doma do čtvrtiny, kdybych byl velký prase, tak třetinu až půlku, ale to by mě sousedi ukamenovali, desítku využiješ plně a neni tak těžká na přenášení...
Kdybych si vybíral podruhý, tak tohle...
http://kytary.cz/kustom-kombo-s-dfx-pro ... 92:0:0:1:0
Repro Celestion, záruka kvalitního zvuku, výstup na reprobox a slyšel jsem ho naživo a je to pěkný...
Co mluví proti je jeho váha, muj marshall má o trochu míň a je to peklo se s nim sem tam tahat...
Každopádně pls popiš, kde na to chceš hrát, na doma je ti 15W na h***o, pokud budeš hrát a bicíma, tak je ti už úplně k ničemu...
Mam 15W a jedu doma do čtvrtiny, kdybych byl velký prase, tak třetinu až půlku, ale to by mě sousedi ukamenovali, desítku využiješ plně a neni tak těžká na přenášení...
Die Hard or Die Home
- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
Jako hraju spíš tvrdší hudbu, ale nejni problém kombíčko něčim přikrmit, a ty moje aktivní EMGéčka kreslej sami o sobě dost ... chcel bych to na doma, vobčas, kdyby nebyl vodvoz na zkušebnu (myslim, že když to posadim vedle sebe, bude to slyšet) ... Jako 10 W nwm ... všichni řikaj, že ten 6,5" reprák málo tlačí, ale 8" prej už jde ... Takže asi takhle ... Jom a necu nič těžkýho, kámoš má Laney 15W, a má to asi 10 kg a to se prostě nedá tahat ...Trao píše:Je to jasnej KUSTOM...
- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
...
Jaby: Taky si říkám ... Asi pujdu do toho Crate, za ten ca$h asi nic lepčího nenajdu...
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- freelancer02
CRATE CRATE CRATE. nemůžu nic jinýho než doporučit. Ty kombíčka maj pěkný zkreslení, já sólech je to dost barevný, ten zvuk má koule
já mám sice doma GTX65, ale na tohle jsem jednou hrál v hudebninách, v ruce Fendera a lezly z toho zvuky jako prase. Já bych nral Crate a neměnil bych. Ale každopádně zkus, protože jak tady padlo v různých tématech už tolikrát: Každej má jiný ucho, musíš hrát na to co TOBĚ bude sedět...
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
ten crate mam... je fakt dobrej skresleni ma hafo a zda se mi ze ma zvuk presne jako AC/DC ale to je vedlejsi
cistej kanal taky hezkej
na doma v poho... do zkusebny vubec...
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
Crate FlexWave 15r
Docela mě dostali s popisem na kytarách u CRATU FW 15r - píšou reprák 1x8", tak jsem si říkal že tam bude jenom o ten reverb víc, a bude to to samý malý kombo, co má kámoš (FW-15 - líbil se mi u něj zvuk, když jsem ho slyšel, tak proč sahat do neznáma
) a jednoho dne přišla krabice jak kráva... má to repro 12ku, měří skoro půl metru a váží přes 10 Kg 
Zvuk sice super, ale tak trochu nevyužitej potenciál
Re: Crate FlexWave 15r
Wow vidíš to, takovej heftovní amp!Sadam.S píše:Docela mě dostali s popisem na kytarách u CRATU FW 15r - píšou reprák 1x8", tak jsem si říkal že tam bude jenom o ten reverb víc, a bude to to samý malý kombo, co má kámoš (FW-15 - líbil se mi u něj zvuk, když jsem ho slyšel, tak proč sahat do neznáma) a jednoho dne přišla krabice jak kráva... má to repro 12ku, měří skoro půl metru a váží přes 10 Kg
Ale jak hraje??!! Povídej....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Re: Crate FlexWave 15r
Mě se ten zvuk líbí... nemám moc s čím porovnávat, je to moje první kombo, ale myslím, že je v pohodě... zkreslení super (i když moc nevyužívám basy) na clean by to šlo i líp...Demilich píše:Wow vidíš to, takovej heftovní amp!Sadam.S píše:Docela mě dostali s popisem na kytarách u CRATU FW 15r - píšou reprák 1x8", tak jsem si říkal že tam bude jenom o ten reverb víc, a bude to to samý malý kombo, co má kámoš (FW-15 - líbil se mi u něj zvuk, když jsem ho slyšel, tak proč sahat do neznáma) a jednoho dne přišla krabice jak kráva... má to repro 12ku, měří skoro půl metru a váží přes 10 Kg
Ale jak hraje??!! Povídej....
reverb mi občas začne hučet a pak ho musim vypnout :-O
myslím že pro začátek je to ideální