gibson flying V
Pravidla fóra
gibson flying V
Zdárec lidi, měl někdo tuhle v kytarku v ruce?
http://www.thomann.de/gb/gibson_flying_v_67_ch.htm
Jsem původně chtěl LP, ale ty ceny mě odradily, navíc ho má každej. Tak jsem se zakoukal do tohodle. Chci něco 2*HB, keď je to Gibson, tak by to mohlo být dobré, tak neváhejte a pište
http://www.thomann.de/gb/gibson_flying_v_67_ch.htm
Jsem původně chtěl LP, ale ty ceny mě odradily, navíc ho má každej. Tak jsem se zakoukal do tohodle. Chci něco 2*HB, keď je to Gibson, tak by to mohlo být dobré, tak neváhejte a pište
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
to neni pravda, koukám na to, že je zpracováním a vybavením uplně stejná, jako Gibson SG Special - odkrytý snímače (hrozně neuniverzální - děsně kreslej), strohé vzezření, nevykládaný krk...to všechno se jeví jako prkotiny, ale SG Special jsem měl a prodal jsem ho...zvukově na tvrdou muziku bylo fajn, ale nic jinýho s tím nezahraješ a zároven to zpracování bylo dost ubohý, na to, že to je Gibson velmi smutný. Jsou to vyhozený peníze, podívej se po bazaru a seženeš jiný a lepší V, než je tohle...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
tohle mu moc nepomůže, každýmu se líbí něco jinýho,)jde spíš o to, jaká ta kytara opravdu je (ne vzhledem)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
fájn, zatím dám na tebe. Jen mě docela mate, že je fajn na tvrdou muziku, ale má snímače, které děsně kreslejMaples píše:to neni pravda, koukám na to, že je zpracováním a vybavením uplně stejná, jako Gibson SG Special - odkrytý snímače (hrozně neuniverzální - děsně kreslej), strohé vzezření, nevykládaný krk...to všechno se jeví jako prkotiny, ale SG Special jsem měl a prodal jsem ho...zvukově na tvrdou muziku bylo fajn, ale nic jinýho s tím nezahraješ a zároven to zpracování bylo dost ubohý, na to, že to je Gibson velmi smutný. Jsou to vyhozený peníze, podívej se po bazaru a seženeš jiný a lepší V, než je tohle...
no jasně, asi jsem to napsal nák zamotaně:D ale nepovažuji za plus u kytary, když je použitelná takle jednostranně, například klasický LP s krytejma snímačema - na ten zahraješ spoustu krásně čistejch tonů na vyšší hlasitosti na krkovej snímač a s kobylkovym pořádnej nářez...ale když na V hrábneš na krkáč, bude to silně nakreslený, a když ho dáš níž, tak naopak tenký a středový.-P
Tak jsem se nasral a koupil z bazaru Vintage Cosik-jako-LP i s tvrdým casem za 160 liber. A je to. Nechám seřídit, vyměním snímače a mám na rok postaráno. Příští rok si nechám udělat kytaru na zakázku a budu klidnej.
-
dlouhovlasac
hele a co byste řekli na ten gibson V-faktor X na musiccentru? mě to přijde jako to samý, jako to '67 a jako faded... ale stejně bych chtěl to gibsoňácký véčko, protože ty patvary od ESP, LTD, Jacksonu a tědle firem si mi prostě nelíbí, já nejradši ty klasický véčka. ale zas nadruhou stanu neviděl jsem véčko, na kterym by byly kryty snímačů (až na ty reverzní -fuj), vykládanej krk a tak..
TAkové Včko jsem viděl na bazaru, měl kryté snímače, zlatý hardware a byl od Epiphone. Byla to tuším korinadlouhovlasac píše:hele a co byste řekli na ten gibson V-faktor X na musiccentru? mě to přijde jako to samý, jako to '67 a jako faded... ale stejně bych chtěl to gibsoňácký véčko, protože ty patvary od ESP, LTD, Jacksonu a tědle firem si mi prostě nelíbí, já nejradši ty klasický véčka. ale zas nadruhou stanu neviděl jsem véčko, na kterym by byly kryty snímačů (až na ty reverzní -fuj), vykládanej krk a tak..
-
dlouhovlasac
ale já bych přeci jenom radši gibson... přeci jenom si myslim, že je a gibson aspoň o trochu líp naž epiphone.RJ píše:TAkové Včko jsem viděl na bazaru, měl kryté snímače, zlatý hardware a byl od Epiphone. Byla to tuším korinadlouhovlasac píše:hele a co byste řekli na ten gibson V-faktor X na musiccentru? mě to přijde jako to samý, jako to '67 a jako faded... ale stejně bych chtěl to gibsoňácký véčko, protože ty patvary od ESP, LTD, Jacksonu a tědle firem si mi prostě nelíbí, já nejradši ty klasický véčka. ale zas nadruhou stanu neviděl jsem véčko, na kterym by byly kryty snímačů (až na ty reverzní -fuj), vykládanej krk a tak..
[quote="dlouhovlasac
ale já bych přeci jenom radši gibson... přeci jenom si myslim, že je a gibson aspoň o trochu líp naž epiphone.[/quote]
To už je na tobě, já ty peníze za to zatím nedám.
http://www.flying-v.ch/gallery/gallery.htm tady je pěkná galerie
ale já bych přeci jenom radši gibson... přeci jenom si myslim, že je a gibson aspoň o trochu líp naž epiphone.[/quote]
To už je na tobě, já ty peníze za to zatím nedám.
http://www.flying-v.ch/gallery/gallery.htm tady je pěkná galerie