Čau.
Má za úkol vybrat a koupit aparaturu do našeho divadelního souboru. pouštely by se na tom ty podkresový hudby, plus nějaký akce s mikrofonem. Mikrofony mám, takže potřebuju jen
1) mix + aktiv bednu
nebo
2) mix + zesilovač + pasiv
nebo
3) powermix + pasiv
bedna by měla být jedna, protože se to bude převážet, tak ať s tím nejsou problémy... dík za rady
Celková cena by neměla přesáhnout 14 000,-
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
budou to takový ty malý kulturáky pro cca 150 lidí - uzavřený místnosti
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
No jo, to není zrovna vděčná úloha, takže kromě nízké ceny by to ještě mělo být docela malé.
Tak tady mně napadá jenom ART310A od RCF, snad ještě Behringerovy aktívní bedny s DSP, myslím, že se to jmenuje B412DSP.
To doplnit nějakým malým slušným mixem, třeba Tapco Mix 100 , Mackie 402 VLZ3 ap.
Líp by asi zahrála bedna něco jako EM151 + k tomu nějaký slušný konec - Behringer EP, Tapco Juice, QSC GX.
Z powermixů mně nic nenapadá.
Ve zkušebně mají děti nějaký Soundking cca 2x 300W, hraje docela dobře, zatím drží (asi třetí rok), ale pro mně tam chybí gain.
V jednom místním klubu jsem dělával s powermixem od Behringera, ale s tím se dělat nedalo už vůbec. Když pominu divné korekce, tak rozhodně nelze pominout až patologickou citlivost na podpětí, kdy se už od cca 210V přehříval a vypínal.
No asi si budeš muset něco vybrat sám, ono se takhle těžko radí.
Ale když to tak probírám, tak sázka na jistotu je ta 310A od RCF.