Ibanez RGR 321 EX

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pozor RGR320 je něco dost odlišného od RG321...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

http://www.musiccenter.cz/Ibanez-S470-BK-S-serie:16536
Sorry, ze se trochu vtiram, ale nechce se mi kvuli tomu zakladat novej topic, a tady se ty ibanezky resi... Mate nekdo tenhle kousek, nebo nejakou jinou z S serie? Nejaky zkusenosti, postrehy etc..
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

S470 má např. Red Bull, sám jsem si s ní jednu dobu hodně pohrával a dost o ní vím. Netuším, co konkrétního chceš slyšet, kdyžtak mě odchyt na icq a můžeme ji probrat...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Zdar, mohl by někdo porovnat s modelem Cort EVL-X4 ? Cena je skoro stejná... Hlavně třeba to tremolo, nebo snímače (ibanezka ma designed EMG, cortka má EMG).

EDIT:a nevíte jak zvládaj podlazení ?
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

nechci zakladat novy tema, nema nekdo nejaky zkusenosti s RG320FM ?
http://kytary.cz/ibanez-rg-320fm/71717/?SE4823:0:0:1:0 :)
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

hele jestli se nepletu. tak pred par rokama kdy vysel doom 3 tak byl v levelu nabitek od H.R. Gigera a musim uznat ze nabitek vypadal podobne bizardne jako tato kytara i kdyz je pekna ale je bizardni
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Sklena

RGR321 EX

Příspěvek od Sklena »

Tak vcera si kamos koupil tuhle kytaru tak sem nemohl ji nezkusit je to fakt paradni kus dreva, je hodne lehka a reseni uchopeni strun skrz telo ji dava nadherny kovovy zvuk hmatnik je delan na opravdu rychlou hru dohmat minimalni staci si jen brnknout bez aparatu a poznate ze ma neco do sebe... Tuhle kytaru muzu vrele doporucit jediny co me osobne trochu matlo bylo umisteni ladici mechaniky na opacne strane ale to je minimum a jen otazka zvyku...Dneska to jeste otestuju na lampe ve zkusebne doma sem to zkousel na trandaku. Takze secteno podtrzeno je to za ty prachy fakt dobrej kousek
Guitar: CORT X6
Amplifier: PEAVEY BANDIT 112 100W, FSWITCH
Effects: BOSS DS-1,BOSS MD-2, LINE 6 POD 2.0
Recorder: LINE 6 TONEPORT UX2
Picks: KROKODYL 1.5 a vsechno co citm mezi prsty
Bag: CORT CMC11
Cabels: Ki.Sound MSAB20 6m
http://www.playlist.com/Sklena
jurametalmann
Kontaktovat uživatele:

ibanez rgr 321 ex

Příspěvek od jurametalmann »

Zdarec, taky mám tu kytaru. Fakt super kytara, ta je povedená. Hraju ve dvou kapelách a s takovou kytarou je to pohádka. Je dobrá na metal. Hutný zvuk při zkreslení je luxusní. Na cleanu je to takový průměr díky mahagonu se kterým ten clean tak nevyzní. Ale to mě vubec nevadí. Výhoda že nemá tremolo, protože to jen rozlazuje. Když už tremolo tak s kytarou přez 20 táců jinak je to celkem zbytečné. Jinak ke vzhedu je nádherná. Ta obracena hlava tomu dodává říz :-) :twisted:
voTTe

Re: Ibanez RGR 321 EX

Příspěvek od voTTe »

Ahoj, mám dotaz - dnes jsem si koupil ibanez rgr 321ex a při koupi jsem si nevšiml, že krkový snímač je na straně blíž ke kobylce lehce propadlý (milimetr, milimetr a půl) a když na něj lehce zatlačim tak se na téhle straně propadně ještě o něco víc... kobylkový snímač drží narozdíl od tohoto pevně... dá se to nějak seštelovat pomocí šroubků a upevnit to, nebo s tím mam někam skočit a případně to chtít nějak opravit?
elektrika: Ibanez rgr 321ex , Dimavery strat
akustika: Cremona Luby
Kombo: Roland Cube 30X
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Je možný, že tam jsou jenom krátký a slabý pružinky.
voTTe

Příspěvek od voTTe »

v tom se bohužel nevyznam, nicméně když na tá straně zatlačim tak zaleze a na druhý o něco vyleze, takže se tam houpe... takže myslíš, že bych s tím měl zajít do shopu a vyreklamovat to nebo případně požádat o opravu?? že si to nijak sám doma neudělam?
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Však to myslím, snímač je uchycenej v tom rámečku, v každým rohu má malej šroubek, ty tam jsou jen od toho aby držel na kytaře a pak máš na bocích rámečku na každé straně taky šroubek a ty právě drží snímač a tam je právě ta pružinka, aby se dal ten snímač výškově nastavit a trochu držel. Mě se při výměně snímače nedávno taky houpal a nic moc nedržel tak jsem tam dal delší pružinky a vpoho. Doma to zvládneš vpoho, jen to asi budeš muset nechat až na výměnu strun...jinak to ven nedostaneš, nebo bys musel povolit struny. Není to závada, ale chápu, že to nevypadá zrovna pěkně :)
voTTe

Příspěvek od voTTe »

tak já to zítra radši odnesu do shopu, sám se v tom vrtat nechci... :cry:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

OK, jestli je nová a obchod máš kousek proč ne, ale nebyl by problém to udělat aji doma, to jsem se snažil říct ;)
voTTe

Příspěvek od voTTe »

jj, mam to 20 minut do kytar.cz a vzhledem k tomu, ž jsem ji koupil dnes, tak se v tom nechci nijak vrtat a odnesu ji to tam... a budu doufat, že to dokáží opravit (snad v rámci záruky) nějak rychle, protože nějáké delší čekání by mě asi zničilo :)

každopádně díky za rychlou reakci :wink:
Sp[A]ce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sp[A]ce »

Zdravím,jsem také hrdým vlastníkem tohoto skvělého kusu dřeva. Na tuhle kytaru si zatím nemůžu nijak stěžovat. Když jí mám na rameni,pomalu o ní nevím,zvuk je příjemný i na sucho,hmatník je naprosto skvělý.A invertovaná hlava mi ze začátku přišla ne moc hezká,ale po čase se mi zalíbila a ohledně opačné mechaniky je to to samé,jde jen o zvyk. Jediná slabší stránka této kytary jsou snímače,ale i tak na to,že jsou stock(resp. design EMG), zatím zvládají vše,co po nich chci.V budoucnu se cyhstám snímače vyměnit.Ale prozatím si nemůžu nijak stěžovat. Byl to kup,kterého nelituju:).Vřele doporučuji;).
Jo a P.S. Ten krkový snímač mám taky propadlý,ale přišel jsem na to asi po cca. 2 měsících a nijak mě to neomezuje,nekvrdlá se,zvuk je stejný. A mě to docela i vyhovuje,hraju občas s rukou trochu blíž ke krkovému snímači,tudíž byl někdy nechtěně pohlazen trsátkem,ale teď už se to nestává-nedošáhnu na něj:D.
Trautenberg

Příspěvek od Trautenberg »

Líbí se mi,jak všichni chválí,že je kytara lehká :D Přece je super,když na sobě máte pořádně těžkou kytaru a je v tom ta síla masivu
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Trautenberg píše:Líbí se mi,jak všichni chválí,že je kytara lehká :D Přece je super,když na sobě máte pořádně těžkou kytaru a je v tom ta síla masivu
no je tez tezka a tezka..behat dve hodiny s pultunovym LP by se mi taky moc nechtelo..ale jinac mas recht, taky mam radsi tezsi kus dreva
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

sila masivu te po hodine a pul nejakeho delsiho koncertu prijde pekne draho :D
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Trautenberg píše:Líbí se mi,jak všichni chválí,že je kytara lehká :D Přece je super,když na sobě máte pořádně těžkou kytaru a je v tom ta síla masivu
Moje záda mají jiný názor :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“