Kytarový popruh, řemen, pás...
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
nekteri lidi si za chvili snad ani neprdnou
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Tyjo a co to je za pás, z tanku?? Mi přišel strašně dlouhý pás Fender co měl kámoš na base, měl tam tu sponu a ještě asi půlmetr rezervu a už tak jsem to měl u pasu
A to měřím 183 cm....
Já a další asi 4 kámoši máme stejný pás Ibanez za 150 Kč s koženými konci a pohodka
Když to nechceš mít u kolen, tak je akorát a je vcelku široký.
Já a další asi 4 kámoši máme stejný pás Ibanez za 150 Kč s koženými konci a pohodka
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Umisti si kytaru na remenu tak, aby se ti hralo pohodlne, neprekrucoval si levou ruku a bezproblemu domackl kazdy prazec..punkaci ji nosi dole, ostatni lidi normalne:)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
a taky abys nevykrucoval kytaru krkem navrch, a tim padem by byli truny pod blbym uhlem k trsatku, a nehralo by se ti pohodlně, udělej to tak že si ho dáš hodně vysoko, a pak pomalu spouštíš, časem zistíš co je pro tebe nej
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to ju mám nízko... konektor j na kolenijonas1 píše:Umisti si kytaru na remenu tak, aby se ti hralo pohodlne, neprekrucoval si levou ruku a bezproblemu domackl kazdy prazec..punkaci ji nosi dole, ostatni lidi normalne:)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Kazdymu dle libosti, ja ji taky mival driv dole, ale zjistil jsem po case, ze se nejak nemuzu posunout v technice a bylo to prave tim drzenim (resp. visenim), zahral jsem tak akorat kila, ale jsou i zdatnejsi, co si poradi i se solickem - ty, da se rict, maj muj plny obdiv;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tk ono se na to nesóluje blbě, jen člověk nedosáhne na ty vrchni struny u poslednich pražců u těla...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ne na kytaře mám strun 6 a ty tóny o který příjdu na 16tým pražci si najdu na 11tým na jiný struně... 
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
no jo, ale zvuk je už jiný, protože je to na tenčí struně ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers