Náš sen!!!

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

Nomak píše: jo taky sem to tam chtěl dat, ale nechtělo se mi hledat :-) ale nevím, jak by se nám zvykalo na ten širší krk, naše štíhlé ibanezky jsou stejně nejlepší ;-) v podstatě ani jinou basu nechci...určitě dlouho
Ja si nestezuju na tu moji Ibanezu :D Zvyknout se da na vsechno - to bysme nejak dali ,) Ale ta bassa je proste peckova, jen by to k tomu chtelo jeste ten Ampeg :P
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

muj basovej sen uz tu vyjmenoval Joey(ma vkus),zesik bych chcel nejakou starou vintage teslu a bednu nevim...
________
Rock'n'Roll !!!
Martz

Příspěvek od Martz »

Tak moje vytouzena kraska mezi seriove vyrabenyma je tahle http://www.music-man.com/instruments/stingray5.php a to v cerne barve - bezprazec, a jinak 2 krasotinky custom vyroby - jedna fretless akustika (visi snad este v hudebninach na jungmanaku) a jedna nadherna petka (maj ji v aleximu).
- baskytara - kontrabas - tuba -
Dobrohošť, Irish Dew, Harmcore Jazz Band, Jazz Blend, Puss'O'Liqour, Johny Capler Orchestra a další...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Martz píše:Tak moje vytouzena kraska mezi seriove vyrabenyma je tahle http://www.music-man.com/instruments/stingray5.php a to v cerne barve - bezprazec, a jinak 2 krasotinky custom vyroby - jedna fretless akustika (visi snad este v hudebninach na jungmanaku) a jedna nadherna petka (maj ji v aleximu).
JJ, to je kočka, ale já radši ve čtyřstruném provedení :)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Ebu

Příspěvek od Ebu »

Martz píše:Tak moje vytouzena kraska mezi seriove vyrabenyma je tahle http://www.music-man.com/instruments/stingray5.php a to v cerne barve - bezprazec, a jinak 2 krasotinky custom vyroby - jedna fretless akustika (visi snad este v hudebninach na jungmanaku) a jedna nadherna petka (maj ji v aleximu).
Tahle nevypadá špatně, ale ty s klasicky kulatým pickguardem vypadaji jak záchodový prkýnko a na to já hrát nechci :D
Obrázek
garde

Příspěvek od garde »

.........no mojím snom bolo toto http://fotoalbumy.azet.sk/i_play_bass/t ... 52bea08870 a som strašne rád, že som si ho splnil..........a hlavne, že splnil očakávania!!!..........
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Tak k apecu GK a nějakému hezkému JB dávám další sen, ne tak nedostupný. A sice další basu:

http://www.musiccenter.cz/Ibanez-ATK-30 ... erie:29589
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Holeczech

Příspěvek od Holeczech »

já si splnil sen,takže Musicman Bongo 4str.
je to aktivka 18V se dvěma humbuckery,takže nakroutíte slapovej zvuk jako Stingray /-možná i lepší při použití krkovýho snímače/ ale vykouzlíte taky hutný metalový maso.
tahle uni luxusní basa je snad vhodná na všechno,protože ten aktiv mění charakter zvuku po mm otočení.
Design je prý buď velká láska a nebo fuuuuuuuuj totální odpor,ale kdo si na ní zahraje.....................
Musicman Bongo 4str,Hohner B2A,RK Bass bezpražec.
Trace Elliot Boxer 30
Racktuner Korg DTR 1000,DBX 266 XL
Trace Elliot GP12SMX preamp,Trace Elliot PPA 600 amp,1048H,1518T.

Příspěvek od BUDAJ-31 »

tak ja si tu davam tes nejaku basu ktoru by som chel (ale momentalne neni zaco :lol: ):
http://fotoalbumy.azet.sk/budaj-31/mudu ... 97b4494b80
mam ju na azete vo foto albume.Je to Modulus Flea bass a len v Amerike stoji asi len 2500USD (Musicman zas +-50000SK)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše:tak ja si tu davam tes nejaku basu ktoru by som chel (ale momentalne neni zaco :lol: ):
http://fotoalbumy.azet.sk/budaj-31/mudu ... 97b4494b80
mam ju na azete vo foto albume.Je to Modulus Flea bass a len v Amerike stoji asi len 2500USD (Musicman zas +-50000SK)
NO ajsně Fle Bas bych chtěl taky že jo :P Ale to je nereálný, navíc moc nefandím signaturám :)

BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Od buduceho roku pojdem pracovat do KIA (kde aj teraz brygadujem) takze snad ked zarobym tak si ho kupim.Ale tes basy ako Musicman Stingray alebo basa od Sivcaka by neboly na zahodenie 8)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše:Od buduceho roku pojdem pracovat do KIA (kde aj teraz brygadujem) takze snad ked zarobym tak si ho kupim.Ale tes basy ako Musicman Stingray alebo basa od Sivcaka by neboly na zahodenie 8)
Mně na těch Muscimanech uplně totálně s**e jak maj ty kolíky 3+1 to ej děsný :D

Cliff

Příspěvek od Cliff »

KIWI píše:
BUDAJ-31 píše:Od buduceho roku pojdem pracovat do KIA (kde aj teraz brygadujem) takze snad ked zarobym tak si ho kupim.Ale tes basy ako Musicman Stingray alebo basa od Sivcaka by neboly na zahodenie 8)
no to se mi taky moc nelíbí vypadá to jako by tam nějaký kolik chyběl :)
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Cliff píše:
KIWI píše:
no to se mi taky moc nelíbí vypadá to jako by tam nějaký kolik chyběl :)
3+1 mi nevadí, to se ještě dá, ale kombinace 4+1 je děsná. Jak tam ten jeden trčí... :shock:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

mne sa praveze paci aj to 3+1 je to take odlisne ako tie.skor menej sa mi paci 2+2 ale to az tak moc neriesim.inak nepaci sa mi na tom Musicmane ked je na lavu stranu (a to aj ostatne basy) lebo to uz vizera uzplne nejak o inom :lol: ale este ze hram na klasicku stranu
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

garde píše:.........no mojím snom bolo toto http://fotoalbumy.azet.sk/i_play_bass/t ... 52bea08870 a som strašne rád, že som si ho splnil..........a hlavne, že splnil očakávania!!!..........
Chápu že se lidem líbí kopie Thunderbirdu od Epifonu, ale snad snem by pro ně měla bejt originálka od Gipsona!???!
Epifonu se s originálem nedá rovnat, je to jako fender a squieret by fander nebo Warwick a rockbass by Warwick
Holeczech

Příspěvek od Holeczech »

někdo má skromná přání a sny
Musicman Bongo 4str,Hohner B2A,RK Bass bezpražec.
Trace Elliot Boxer 30
Racktuner Korg DTR 1000,DBX 266 XL
Trace Elliot GP12SMX preamp,Trace Elliot PPA 600 amp,1048H,1518T.
garde

Příspěvek od garde »

.......hej niekto má skromné sny..........každopádne sa snažím mať také sny ktoré si viem aj splniť.........ale ak sa Gibson vráti k nonreverse Thunderbirdom.........a v 5 strunovej verzii budem chcieť ten.........

.......mal som predtým Squier prcka r.v. 2000 a ak porovnám ten Squier a toto EPI tak je to nebo a peklo.......
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Příklad:
mam přítelkyni a sem s ní spokojenej, ale vždycky budu snít o náký krásný, smyslný modelce....(ted mluvim o sexu)
tak takhle to mam i stou kytarou je super když budu mít Epifona ,ale přece jenom vim že je něco daleko lepšího a je jasný že o tom snít budu...
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

neboli vždy můžeš mít lepší...
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“