Jackson ke3 kelly x Cort vx4x

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

me to zajima tak sem napis jakej z toho mas pocit. zajimaj me jaky jsou ty snimace. mam zafixovany ze emg hz h-4 jsou lepsi nez duncan designed ale nevim.tak sem pak dej vedet
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
ivanka
Kontaktovat uživatele:

už ji mám

Příspěvek od ivanka »

Tak už tu kytaru mám doma, hrál jsem na ni asi 4 vystoupení a tři dny jsem s ní byl ve studiu.

Začnu asi od začátku...takže: Vzhledově, fakt bezchybná, lak jedna krása, není ani zas tak těžká jak jsem si myslel, trochu ale přepadává na hlavu, ale to je u těhle kytar běžnej jev. Když jsem ji zapojil hned po tom co jsem ji vybalil, zvuk byl trošku agresivnější než jsem byl zvyklej u stratocastera a po seřízení kobylky, oktáv a POSUNUTÍ SNÍMAČŮ blíže ke strunám už je zvuk opravdu kvalitní. Nikdy před tím jsem nehrál na snímače EMG, akorát na epiphonovi za 60 000,- a to se nedá srovnávat, ale tyhle snímače co tam mám od duncana nejsou vůbec špatný, ale rezervy maj o tom žádná. Určitě to nejsou nejsilnější humbuckery, který jsem slyšel. Ale v současný době mi to vyhovuje, časem možná vyměním. Jinak tremolo drží solidně, pokud za páku nervu jak utrženej z řetěžu opravdu drží.

Zatím celková spokojenost, v podstatě jsem od téhle kytary čekal to co v ní je.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Ujio píše:Musím souhlasit se Saulem... Nechtělo se mi to říkat hned, ale mě Corty nikdy nijak neoslovily... Všichni sice říkaj, že za ty peníze neplatíme nic navíc, jen kvalitu. Super snímače, všechno ok. Ale pak hodím jedinej pohled na svojí Jacksonku a nějakej Cort se může jít vycpat. Je to prostě tak jak řekl Saul... I když to není jen o tom jaká je holka zvenku, ale i co má uvnitř a co k ní cítíš. A tak je to i s kytarou.

P.S. a tenhle konkretni Cort vypada jak karikatura Explorera ;)
Viděl jsi toho corta naživo? Nejde o to jestli je to nějaká karikatura nebo ne, ale jde o to jak vypadá celkově a já tuhle kytaru naživo viděl a mrtě moc se mi líbila.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“