Vox cooltron

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Vox cooltron

Příspěvek od Prejdák »

Zdravím, má někdo z Vás zkušenosti s zkreslovátky od této firmy? (Buldog dist. , Dual overdrive, Bigben, Tob Boost) Jestli ano, tak poreferujte. Díky :wink:
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Mám dual ovedrive a podle mě teda luxus. Jen krapet dražší,no :(
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Jo, tu cenu dělá nápis VOX, elektronka, a design...
Zvuk jsem slyšel vod těchto krabiček na youtube, ale řekl bych, že to je celkem zavádějící. Teď budu mít brigádu, tak si na něco od nich koupím :)
Právě zvažoval jsem a zvažuju Dual overdrive nebo Buldoga :)
Možná jsou i jiné lampové efekty, kromě VOX a EHX... aspoň Vitězslav Štefl ve své Rockové kytaře o nějakých psal, ale ten VOX mne láká nejvíc :)
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Jeseníky nejsou zase tak daleko. Kdyby jsi chtěl poslechnout,tak písni. Mám i známýho,co tam u vás má chalupu. Ale ten ovedrive je podle mě spíš k lampě. Ty máš VOXe simulanta.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
termyx

Příspěvek od termyx »

já si zas osobně myslim, že lampový kreslítko k lampě je blbost :)
lampovej OD atd bych bral k trandu a nebo nějaký vyloženě špatný celolampě( marshall dsl...laney LC...:D)
to a to a za chvíli zas tohle
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

mne byl doporucen cooltron top boost,asi do nej pudu ale fakt az casem,podle ukazek zvuk luxus... :twisted: :P
________
Rock'n'Roll !!!
Lachim

Příspěvek od Lachim »

No,vono to zas tak úplně lampový nebude. Sem to rozdělal a je tam součástek víc než v DVD přehrávači (několik desek - docela plný to je)
- krabiček a efektů kýbl
kubog

Příspěvek od kubog »

Pokial som nezohnal celolampu som bol z Bulldoga na makko, ale ako som dostal ceriatone tak pouzivam uz len volume potak a boostre. Bulldoga predávam, ked to porovnam to skreslenie je nemastne neslane, bez objemu a basov, desne prevýškované. Idem si kúpiť asi Golema od p.Gerháta. My 0.02 cents. Česť
Lachim

Příspěvek od Lachim »

No a mě to právě krásně pásne k mýmu Áčkovýmu Laney. Ten má sám o sobě slabý,nevýrazný zkreslení. Takže můžu krásně nakopávat (malinko nakreslený Cooltron) a druhým kanálem tlačit do čistýho silný zkreslení. Meňá éto mnógo nrávit sa :D
- krabiček a efektů kýbl
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

kubog píše:Pokial som nezohnal celolampu som bol z Bulldoga na makko, ale ako som dostal ceriatone tak pouzivam uz len volume potak a boostre. Bulldoga predávam, ked to porovnam to skreslenie je nemastne neslane, bez objemu a basov, desne prevýškované. Idem si kúpiť asi Golema od p.Gerháta. My 0.02 cents. Česť
Tak to nezní špatně, jestli to má hodně výšek, já mám (aspoň na můj vkus) přebasovaný kombo.
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Nevim jak Buldok,ale já to teda navýškovaný nemám
- krabiček a efektů kýbl
kubog

Příspěvek od kubog »

Prejdák píše:
kubog píše:Pokial som nezohnal celolampu som bol z Bulldoga na makko, ale ako som dostal ceriatone tak pouzivam uz len volume potak a boostre. Bulldoga predávam, ked to porovnam to skreslenie je nemastne neslane, bez objemu a basov, desne prevýškované. Idem si kúpiť asi Golema od p.Gerháta. My 0.02 cents. Česť
Tak to nezní špatně, jestli to má hodně výšek, já mám (aspoň na můj vkus) přebasovaný kombo.
Jj tiež som mal AD60 tomu ten bulldog pomôže
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ja jsem mel tady ty cooltrony doma 3, big ben, top boost a bulla...

bull je hodne moderni a me se zdal nejlepsi. je ale takovy zvlastni, nejak jsem si na nej nezvykl jakozto vlastne na zadny cooltron.

top boost je super - bohuzel spis pridava stredy a zvuk tak nejak zvutni... coz pro mou ac15 ktera je vylozene stredova s hutnym zvukem neni uz tak ok... ale chapi, ze jinde to muze byt ok.. kazdopadne je to opravdu top boost a ne nejaky metal zone - na to bacha. proste zhutni zvuk a to je vse

big ben me pak asi nenadchl vubec, hlavne kdyz o nem premyslim s odstupem casu.

na bazaci za 2500-3000 je to dobra krabka... ty penize co hcteji za novou bvych za to nidky nedal, protoze za to nestoji...
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Ja mám VOX dual overdrive.K celolampe super zvuk.Neprijde mne jako blbost poridit si lamp.efekt k lamp.aparu.Zkresleni na Marshallu JCM 900 se mne ani trosku nelibi.Dual overdrive ma dve nastaveni.Kazdy ma Gain,Tone a Level.Navic je tam funkce boost.Na OD1 jsem mel nastaveny takovy jemny nakrapli zkresleni a na OD2 jsem mel zapnuty ten Boost.Takze na OD2 paradni tlusty overdrive.Kazdopadne jak jsem ted zacal hrat na jazzmastera,ktery ma singly tak pres dual overdrive nic moc.Chce to podle me mit kytaru s humbackerama..
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“