Drát
Pravidla fóra
Drát
Při drobně násilném vyhnutí konektoru na straně u basy se ozývá lupání jako při špatném kontaktu ale u komba ne ani při otočení kabelu. Je to normální že to v kytaře úplně nemá dotyk ? Při normálním zacházení to je v pohodě, náš kytarový mág mi radí ať ten kabel vyhodím ale je to cordial s neutrikama na koncích tak myslím že tím to nebude. Dá se to v kytaře nějak napružit ?
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat 
Re: Drát
taky se mi to stávalo je to samicí... ale taky se stává že prostě ty samice jsou buď širší nebo uší takže v tom ten jack plandá a dělá to ty hyby do aparátu... řešení je nová samice stojí asi 40 nebo 60,-Kčcvrček69 píše:Při drobně násilném vyhnutí konektoru na straně u basy se ozývá lupání jako při špatném kontaktu ale u komba ne ani při otočení kabelu. Je to normální že to v kytaře úplně nemá dotyk ? Při normálním zacházení to je v pohodě, náš kytarový mág mi radí ať ten kabel vyhodím ale je to cordial s neutrikama na koncích tak myslím že tím to nebude. Dá se to v kytaře nějak napružit ?
Pokud je užší, co se zkusit mrknout do basy a zkusit tam sevřít ty dva plíšky co držej jack?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Drát
Dobrá díky, zkusím novou samičku, tato moc dlouho nevydržela
1/2008
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat 
........treba si kúpiť káble ako planet waves http://www.planetwaves.com/Pcablesdetails.aspx?ID=1 to pruženie na jacku chýba na prvom obrázku ale na ostatných to je......tie sedia perfektne........
Ano záruka ještě je ale ono to fakt asi bude jackem, zkoušel jsem od kytaráka planet a tam ok, snad se to nebude horšit a nebude ta potvora vyžadovat za chvíli ještě větší průměr :-