Drát

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
cvrček69

Drát

Příspěvek od cvrček69 »

Při drobně násilném vyhnutí konektoru na straně u basy se ozývá lupání jako při špatném kontaktu ale u komba ne ani při otočení kabelu. Je to normální že to v kytaře úplně nemá dotyk ? Při normálním zacházení to je v pohodě, náš kytarový mág mi radí ať ten kabel vyhodím ale je to cordial s neutrikama na koncích tak myslím že tím to nebude. Dá se to v kytaře nějak napružit ?
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat :-)
cenda

Re: Drát

Příspěvek od cenda »

cvrček69 píše:Při drobně násilném vyhnutí konektoru na straně u basy se ozývá lupání jako při špatném kontaktu ale u komba ne ani při otočení kabelu. Je to normální že to v kytaře úplně nemá dotyk ? Při normálním zacházení to je v pohodě, náš kytarový mág mi radí ať ten kabel vyhodím ale je to cordial s neutrikama na koncích tak myslím že tím to nebude. Dá se to v kytaře nějak napružit ?
taky se mi to stávalo je to samicí... ale taky se stává že prostě ty samice jsou buď širší nebo uší takže v tom ten jack plandá a dělá to ty hyby do aparátu... řešení je nová samice stojí asi 40 nebo 60,-Kč
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Pokud je užší, co se zkusit mrknout do basy a zkusit tam sevřít ty dva plíšky co držej jack?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
cenda

Příspěvek od cenda »

KIWI píše:Pokud je užší, co se zkusit mrknout do basy a zkusit tam sevřít ty dva plíšky co držej jack?
ale co když má tu uzavřenou samici která už je snad na všech basách... do tý se nedostaneš já to zkoušel...
Cliff

Příspěvek od Cliff »

ale co když má tu uzavřenou samici která už je snad na všech basách... do tý se nedostaneš já to zkoušel...
tak ji vymění :)
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
cvrček69

Drát

Příspěvek od cvrček69 »

Dobrá díky, zkusím novou samičku, tato moc dlouho nevydržela :( 1/2008
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat :-)
garde

Příspěvek od garde »

........treba si kúpiť káble ako planet waves http://www.planetwaves.com/Pcablesdetails.aspx?ID=1 to pruženie na jacku chýba na prvom obrázku ale na ostatných to je......tie sedia perfektne........
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Ebu

Re: Drát

Příspěvek od Ebu »

cvrček69 píše:Dobrá díky, zkusím novou samičku, tato moc dlouho nevydržela :( 1/2008
Tak to by ještě mělo být v záruce, ne?
Obrázek
cvrček69

Příspěvek od cvrček69 »

Ano záruka ještě je ale ono to fakt asi bude jackem, zkoušel jsem od kytaráka planet a tam ok, snad se to nebude horšit a nebude ta potvora vyžadovat za chvíli ještě větší průměr :- :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“