Kabel Stagg
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Kabel Stagg
http://kytary.cz/stagg-kytarovy-kabel-j ... 13:0:0:1:0 je tenhle kabel ten starej "dobrej" stagg, jak ho všichni známe (šmejd), anebo je to vyjímka? vim, že tady všichni radíte PW, a když někdo je při penězích, tak Pro co, ten sir tweed je nádhernej, ale ten PW z těch dražších je doopravdy hnusnej. Tak je ten stagg doopravdy špatnej? Protože se mi zdá docela hezkej.... i když na kytarách moc velikej výběr těch kabelů nemaj...nevíte, kde maj větší výber?
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- 60'Rock_N'_Roll
radši si za ty prachy kup 6m wwicka a přestříkej si to, a nebo kup tenhle, ufikni a napajej tam novy koncovky pokud jde o ten zjev
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
6m kabel znacky Stagg za 200Kc bude urcite vyjimka...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Designu kabelu si stejně při hraní nevšimneš a ostatní lidi taky ne. Jestli vypadá cool tak si ho klidně kup, ale kvalita zvuku bude určitě ovlivněná. Raději budu mít jednobarevnej kabel, kterej bude kvalitní. Než hezkej šmejd.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- 60'Rock_N'_Roll
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já z něho zkapu 
já přestanu chodit kolem horké kaše a řeknu ti narovinu, že ten kabel je úplně naprd, snad všichni, co to tu napsali ti to dali jasně najevo. taky ti myslím dávají jasně najevo, že si o tobě myslí, že jsi asi úplně mimo, k čemuž se přidávám
jestli mu tohle nedojde, tak už nevím
já přestanu chodit kolem horké kaše a řeknu ti narovinu, že ten kabel je úplně naprd, snad všichni, co to tu napsali ti to dali jasně najevo. taky ti myslím dávají jasně najevo, že si o tobě myslí, že jsi asi úplně mimo, k čemuž se přidávám
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
OT: a to sem tě měl za člověka s bezednou trpělivostíDark Axel píše:já z něho zkapu
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- 60'Rock_N'_Roll
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já se snažil, ale dneska jsem moc nenaspal, tak jsem takový všelijaký (hráli jsme s basákem celou noc Guitar Hero a jamovaliCaggan píše:OT: a to sem tě měl za člověka s bezednou trpělivostíDark Axel píše:já z něho zkapu
60' - vážně tě musím zklamat, kabel je to vážně k ničemu. Když si pár stovek připlatíš, koupíš rozhodně lépe
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Pripadne koupit kabelaz Sommer, Tasker nebo Cordial a k tomu dva Neutriky. Cena do 300Kc pri rozumne delce
Kvalita neporovnatelna.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Wohma stačí aby do tématu o kabelu napsal třeba pomlčku a všichni vědí, že to znamená kabel na metry a dva Neutriky. Ale budu to tak řešit taky. 6 metrů mě takhle vyjde levnějc než Warwick a kvalita je nesrovnatelná.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek