Abychom se lépe poznali...

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Pumlitch píše:Ale že jsme se rozjeli :)
ani ne ještě to rozjedem :) 8)
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jo točte si kluci,ale OT jen přes SZ :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Toš...Bydlím ve Zlatých Horách u Jeseníku. Je mi patnáct, místo do výšky rostu do šířky :-). Od 7 hraju nuceně na piano, od 4 na kytaru.
Nehraju v žádné skupině, teď začnu hrát se strýcem, který hraje na bicí a možná jeho skupinou, ale uvítal bych, kdybych hrál někdy ve skupině lidí v mém věku ;-)
PS: Radši se moc 4 rokama flétny na gymplu chlubit nebudu, neschopný ředitel zavinil, že zástupkyně ředitele a učitelka hudebky ovládly školu. To bylo byrokracie, když jsem tento rok tahal do školy kombíčko a kytaru :) ... Asi druhou hodinu flétny jsem řekl učitelce hudebky co si o ni myslím a byl z toho bordel. Poučení: Učte se Německy, tohle je prokletí Angličtinářů na NG Jeseník :)
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Cliff píše:
Pumlitch píše:Ale že jsme se rozjeli :)
ani ne ještě to rozjedem :) 8)
To bylo myšleno ironicky :)
Red Bull píše:Jo točte si kluci,ale OT jen přes SZ
Né, že by mi na diskuzi o kimči nějak záleželo, ale probírat koníčky, oblíbená jídla, filmy, hudbu....to je taky seznamování, nebo je to tu zamýšleno tak aby se vypsaly některé osobní detaily a konec? To je pak docela nuda.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

souhlas,to si tu rovnou můžem oskenovat občanky nebo vypsat osobní udaje a konec... :roll:
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Drobák píše:souhlas,to si tu rovnou můžem oskenovat občanky nebo vypsat osobní udaje a konec... :roll:
Hele mě by docela zajímalo jak vypadáš na občance ty :D
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Nuker píše:
Drobák píše:souhlas,to si tu rovnou můžem oskenovat občanky nebo vypsat osobní udaje a konec... :roll:
to nuker:a máš ty vůbec občanku ? :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Drobák

Příspěvek od Drobák »

:D ...nijak exra...dlouhý vlasy v culíku,znuděnej výraz... :lol:
bakyCZka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bakyCZka »

Pumlitch píše: bakyCZka
To byl projev lítosti, proč by ses urážela? :)
No že snad tohle mě nemůže rozhodit, ne? :lol: 8)
...mezi koníčkem a duševní chorobou je jenom neznatelná hranice... :)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Marko007 píše:
Nuker píše:
to nuker:a máš ty vůbec občanku ? :lol:
Mam občanku :wink:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Pear
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pear »

Redeemert píše:No, tak pod mým nickem si můžeš představit středně vlasatýho týpka (ve stadiu růstu z krátké délky na dlouhou :lol:)
Bydlím v městě Příbrami, studuju v městě Brně angličtinu na FF, ve vesnici ani v díře nebydlím.
Mimo kytaru? Jak někteří zde možná pochopili z podpisu, jsem křesťan a určitě aspoň do budoucna se chci zabývat bořením některých mýtů o křesťanech. Tak například v církevním prostředí, v jakym se pohybuju se nepraktikujou žádný varhany, ale rockový kapely :)
Hraju na kytaru elektrickou (viz podpis), akustickou (taková strašná španěla - ba ne, tak strašná zase neni, hlavně je moje)
Je mi zhruba 21, přesně ještě nějakej ten měsíc, tejden a den navíc
Kapelu nemám, ale vypadá to, že možná brzo budu. Kde jsem hrál? Akorát tak na nějakym jamu s kámošema :)
Další mě nic nenapadá, tak prosím případné otázky ;)
Pockat jako fakt krestan? Fascinujici :D . Mam hodne nabozensky zalozenou rodinu. Ja ctu romany od Bulgakova, tak je poburuju. :D
Pear
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pear »

qwer píše:nooo tak me je 24, za 3 dny delam statnice na univerzite ve zline, bude ze me velky pan ekonom - ale to spis az v zari, protoze to ted nedam...

jinak na kytar hraju uz od 10 let - bohuzel jsem strasne liny a tak me hrani vypadalo takhle:

10-13 let: nucene navstevovani lidusky

13-16 let: absolutni bojkot kytary

16 let: zlomeni nohy pri lyzovani v zahranici -> nuda -> hrani na akustiku -> koupeni prvni elektriky z pojistky co jsem dostal za zlomenou nohu (strat Cort s humbuckerm)

16-17 let: zacalo kvuli me hrat dost lidi - bratr, bratranec, bratrancuv kamos, bratrancuv spoluzak... njn.. za co muze jedna pitoma noha

17-20 let: ruzne kapelky s bratrankem a brachou a ruznyma typkama, nirvana, radiohead, pixies, white stripes, the vines, the strokes, redhoti.....

20 let: zjisteni ze lidi chteji svarak a mrazene jahody... konec s muzicirovanim

za svuj nejvetsi uspech povazuju hrani Karma Police v podchodu na kytaru jednoho bezdaka ktery tam zebral, byl sem naprany a na hlave mel sacek delvita

v posledni dobe se snazim hrat spis na akustiku radiohead a chystam se vydat album svych vlastnich jednoduchych depresivnenaivnich pisni pro otrle posluchace... napred ho ale musim nahrat
Masakr! :D muj zivot je nudnejsi a to jsem si taky zlomil nohu, levou :D
Pear
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pear »

Scyther píše:Ale napadla mě geniální myšlenka. Což takhle domluvit na nějaké chatě takový JAM. Z lidí tady z fóra. Byl by zájem? :?:
Hele, pokud nepisu pozde, tak bych se hrozne rad zucastnil nejakeho jamu, poznal hudebniky :)
Pear
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pear »

Zdar vid! Jsem David Pear, pochazim z Moskvy a prosel jsem pekelnej kus cesty az sem. To je na dlouho. V patnacti (je mi osmnact) mi buh seslal album od Dream Theater (Scenes From A Memory) a pak se tose mnou vezlo: Vinie Moore, Vai, Satriani, Gilbert...Nedela mi problem to vsechno zahrat, ale sehnat hudebniky, kteri by to chteli hrat. Mame totiz zkusebnu kterou navstevuji:Vozova Hradba (tam jsem hral, ale neuspokojovalo me to), IDDQD(obcas me pozvou na koncert jako hosta) a Red Insect, to znamena punk a underground (nic proti, lidi jsou to suprovi). Hudebnici s kteryma jsem hral bohuzel zacali podnikat, takze to skoncilo. Aspon mam cas komponovat :D
Jo v soucasny chvili si vydelavam jako zaskok v ruznych capellach. ted je to zabavova kapela"Dlouha noc". Takhle to dopada panove :cry: ! takze se vyvarujte podobne muzice a neopakujte moji chybu, nebo mi poradte co mam k***a delat.
Zdravim!
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

2Pear: pokud zvládneš to co jsi napsal(Satriani,Petrucci atd.), tak to radím sjíždět stránky poloprofi/profi kapel a sledovat zda někdo neshání kytaristu :)

jinak gratuluju po 3 letech hrát jak Petrucci.... to já drnkám jak kvadruplegik :D
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

to qwer :šílenost s tou karmou police nemáš to natočené ? :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Tak mě napadlo, našel jsem tady rok a půl starou Mp3 z našeho prvního koncertu. Od gershwina: SUmmertime

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/021 ... .23MB.html

Omlouvám se za kvalitu zvuku. Je to nic moc, ale chtěl bych slyšet váš názor
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

no mohl to byt vetsi bebop :-), ale libilo se me to. jen nevim, jestli jsi ve spravnym topicu. treba zhodnoceni nahravek by bylo lepsi.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

promin, ja nevedel kam to dat, chybi tam este saxofonista, ten s nama na tom koncerte nehral
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

dobry, nejsem nastvany, aspon pro priste vis :-) no saxofonu skoda, hned by to melo vetsi drive.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“