Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Svou pritelkyni bych do te "tvoji p**e" kvuli kytare nikdy neposlal. Neni na tom nic svetoborneho. Takovym sovinistum to jde nejlepe...

Mym snem je v soucasne dobe nejaky hezky stratocaster nebo telecaster, nejlepe japonec (mam rad tu zemi, ikdyz je zvlastni), treba deset a vice let stary, krasne zachovaly se svetlym hmatnikem a s vybornym zvukem. Vim, ze na bazarech se cas od casu neco takoveho objevi...

Uvidime...
Mastr

Příspěvek od Mastr »

ta má, ale tlustý prsty Very Happy

ne dělam si legraci Smile taky vaše přítelkyně občas žárlí na kytaru? Very Happy
Taky taky semtam slyším že mi ten kus dřeva leží v klíně častěji než ona a že to té kytaře závidí :D:D:D ale každej víme co je pro mě přednější a kytara to fakt není

ještě dodatek: slečna říká že nejen semtam ale neustále a pořád na ní žárlí :D ale na druhou stranu je prý děsně sexy kluk hrající na kytaru :D
Naposledy upravil(a) Mastr dne 7.08.2008 22:12, celkem upraveno 1 x.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

to nebylo kvůli kytaře, jenom sem to tady připasoval, bylo to kvůli více věcem ;)
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Tak když měla blbé kecy, tak co bys s ní chtěl dělat jiného, že?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Moje sny se pořád mění - jeden dávnej sen budu mít během 14 dnů.Až to budu mít doma tak řeknu o co jde :wink: :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Red Bull píše:Moje sny se pořád mění - jeden dávnej sen budu mít během 14 dnů.Až to budu mít doma tak řeknu o co jde :wink: :wink:
Určitě to bude tohle že jo? http://kytary.cz/stagg-rockie-set-4/100 ... 01:0:0:1:0
:) Dělej nenapínej nás :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Sorry ale to není ono - OK měnim kytaru zbavuju se hyper super rychlý Ibanezky a Kupoju si Dean Cadillac - pěkně vyšší řada lemování těla pěkná barva - u kobylky SH-6 a u krku Gibson 490T barva do zelena válela se na bazaru tak to bude moje :wink: Jo je to dávnej sen :idea:

Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

poslední dobou k mnou zvažovaým efektům přibyly

Boss PH-2 a EHX Electric Mistress deluxe

a proč? protože jsem efektový blázen :D

ale jke to výhledově... leží v pořadníku až za aparátem
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Na to bych ti Darku poradil to abys nešetřil na Mesu když tě bavěj efekty to bych spíš zvolil celolampu třeba jednokanál bez zkreslení s efektovou smyčkou viz můj HOCKE a nebo na bazaru se občas objevujou celolampy.A nebo přímo novýho HOCKE za pěkný peníze :wink:

wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Dark Axel píše:...a proč? protože jsem efektový blázen :D
Vsak ono Te to prejde... :lol: Ja byl taky sama krabicka (zdravim framikoina!) a dneska nadavam na to, ze jich je zas moc! :D
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

já naopak nikdy krabičkám nefandil, byl jsem purista preferující prostě kombinaci kytara-kvákadlo-aparát, ale s příchodem Bluese byla potřeba OD a ted jsem si ještě koupil Fulltone, a jsem ještě spokojenější, a kdybych si měl koupit efekt, tak...hm...přídavnej reverb od Fendera, ten lampovej:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
likespike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od likespike »

Maples píše:já naopak nikdy krabičkám nefandil, byl jsem purista preferující prostě kombinaci kytara-kvákadlo-aparát, ale s příchodem Bluese byla potřeba OD a ted jsem si ještě koupil Fulltone, a jsem ještě spokojenější, a kdybych si měl koupit efekt, tak...hm...přídavnej reverb od Fendera, ten lampovej:D

Krabicky jsou fajn veci. Paradne vsecko doplnej. Ikdyz teda ceny to jsou pomerne palky.
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone

Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Red Bull píše:Na to bych ti Darku poradil to abys nešetřil na Mesu když tě bavěj efekty to bych spíš zvolil celolampu třeba jednokanál bez zkreslení s efektovou smyčkou viz můj HOCKE a nebo na bazaru se občas objevujou celolampy.A nebo přímo novýho HOCKE za pěkný peníze :wink:
je pravda, že bych si vystačil pouze s čistým lampovým zvukem, ale zase... kde sehnat jednokanál bez zkreslení? :D

a ostatním - moc rád si hraju se zvukem, dávám mu různým způsobem originalitu a neotřelost. navíc z vlastní zkušenosti vím, jak můžou být zvuky samotných efektů inspirativní :-) život bez nich si představit dovedu, ale trochu by mě to omezovalo
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Dark Axel píše:
Red Bull píše:Na to bych ti Darku poradil to abys nešetřil na Mesu když tě bavěj efekty to bych spíš zvolil celolampu třeba jednokanál bez zkreslení s efektovou smyčkou viz můj HOCKE a nebo na bazaru se občas objevujou celolampy.A nebo přímo novýho HOCKE za pěkný peníze :wink:
je pravda, že bych si vystačil pouze s čistým lampovým zvukem, ale zase... kde sehnat jednokanál bez zkreslení? :D

a ostatním - moc rád si hraju se zvukem, dávám mu různým způsobem originalitu a neotřelost. navíc z vlastní zkušenosti vím, jak můžou být zvuky samotných efektů inspirativní :-) život bez nich si představit dovedu, ale trochu by mě to omezovalo
jj viz Dr.Q. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No Třeba ten můj HOCKE je bez gainu a nebo by ti stačil AMPEG J-12T to by byl apec.

Končim tenhle OT už jsme u komb.

Fish

Příspěvek od Fish »

Když Už tak Už :D Proč nemít 3 kytary? :D
http://kytary.cz/gibson-les-paul-standa ... 26:0:0:1:0
http://kytary.cz/p.r.s.-singlecut/98798/?SE734:0:0:1:0
http://kytary.cz/epiphone-john-lee-hook ... 35:0:0:1:0
Ted by se hodilo nějáké kombo:
http://kytary.cz/fender-%2759-bassman-l ... 64:0:0:1:0
Pár efektů:Boss:BD2,OD-3,FZ-5 MXR:ZW-44,PHASE 90
Jo to by mi tak asi stačilo,ale budme rádi za to co máme a nechme si o tom jenom zdát. :wink:
Kytara:Cort Starlíte(snímače-B.C Rich,tremolo-Willkinson)
Struny:Ernie Ball
Kombo:Fender FM65V
Kabel:Warwick
Trsátka:Dunlop,Brain
Ladička:Marshall Mt-1
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Maples píše:já naopak nikdy krabičkám nefandil, byl jsem purista preferující prostě kombinaci kytara-kvákadlo-aparát, ale s příchodem Bluese byla potřeba OD a ted jsem si ještě koupil Fulltone, a jsem ještě spokojenější, a kdybych si měl koupit efekt, tak...hm...přídavnej reverb od Fendera, ten lampovej:D
Znovu souhlas, Maplesi. Já bych jen přidal ještě nějaký delay...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

kdybych měl prachy na nějakou pořádnou lampu(třeba můj vysněnej Dual Rectifier :) ) tak bych si vystačil jenom kytara-apec, ale protože z toho stagga i toho fendera nic extra nevykouzlím tak prostě musim použivat nějakou krabku na zkreslení :) delay, reverb a nic takovýho nepotřebuju(ten svuj mulťák co sem z něj byl zezačátku takovej blázen budu prodávat protože ho nevyužiju - kdybyste měli někdo zájem :wink: ), stačí mi prostě jenom dobrý zkreslení - to je mů názor.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

já bych chtěl

Kytarku: Fender American Standard Stratocaster
Kombo: Fender - '57 Deluxe™ Amp

Jsem skromnej ... 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“