Behringer GMX 1200H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Behringer GMX 1200H

Příspěvek od Pejsvidek »

Zdravim, na bazaru sem našel tuhle hlavu za 2700,- Vim, že behringer asi moc oblibenej neni, ale přecejenom by mě zajímaly nějaký zkušenosti s timhle zesilovačem. Chtěl bych od toho zvuk sepultura, parkway drive, nebo podobny kapely. Kdyžtak bych před to dal svuj digitech grunge. Mam doma homemade reprobox, takže bych to rad vyzkoušel dohromady.
Ma cenu to kupovat ? Diky za info.
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

hral sem na to parkrat u kamosa a libil se mi jemnej crunch,za ty prachy treba pro zacatecnika v poho vec :P
________
Rock'n'Roll !!!
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

hagridek píše:hral sem na to parkrat u kamosa a libil se mi jemnej crunch,za ty prachy treba pro zacatecnika v poho vec :P
Dalo by se říct, že sem už mírně pokročilej :) Mě se zase líbí ta cena, ale zatim si teda asi vystačim ze svojim kombem a dál se uvidí...
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Pejsvidek píše:
hagridek píše:hral sem na to parkrat u kamosa a libil se mi jemnej crunch,za ty prachy treba pro zacatecnika v poho vec :P
Dalo by se říct, že sem už mírně pokročilej :) Mě se zase líbí ta cena, ale zatim si teda asi vystačim ze svojim kombem a dál se uvidí...
A co máš za kombo zatím?
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Sami píše:
A co máš za kombo zatím?
Mam kombo ze setu...
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

jako zkresleni celkem hrozny,nevym k cemu bych to prirovnal,ale cistej a jemnej crunch pohoda za ty prachy...
________
Rock'n'Roll !!!
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

behringer je ohromnej sh*t kterej nema obdob.parkrat sem prisel do hudebnin a chtel jsem koupit neco od behringera a proste ne. prodavac mi to zakazal :D .proste je to sh*t. skus neco jinyho. ja bych to nebral
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

AlienW píše:behringer je ohromnej sh*t kterej nema obdob.parkrat sem prisel do hudebnin a chtel jsem koupit neco od behringera a proste ne. prodavac mi to zakazal :D .proste je to sh*t. skus neco jinyho. ja bych to nebral
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (na tento post se fakt nic lepsiho napsat neda)

já behringera mám, clean je za tu cenu UZASNEJ, a zkreslení je super pokud ti stačí jemnej crunch nebo něco na punk a podobny styly kde není potřeba nějaky divoký zkreslení. ale napsat o něm ze je to na h***o, a eště jenom protoze ti to "prodavac zakazal"

za 2,7 bych to bral, za ty prachy je to šupa
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Hansen

Příspěvek od Hansen »

AlienW píše:behringer je ohromnej sh*t kterej nema obdob.parkrat sem prisel do hudebnin a chtel jsem koupit neco od behringera a proste ne. prodavac mi to zakazal :D .proste je to sh*t. skus neco jinyho. ja bych to nebral
Mno jednu vec si od nej nemuzu vynachvalit, Vintage Tube Overdrive TO 800 za 800 kc,-

Osobne bych toho prodavace poslal do prdele a uz se v tech hudebninach neukazal.
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

ono nejde jen o prodavace ale proste je to sh*t.ted si nevzpomenu ale jednu vec delaj dobre neto nejakej stojanek na cosi ale jinak za ty penize se da koupit lip.sice nekoupis nejakou dobrou hlavu ale koupis urcite lip nez behringera

nechci se s vama hadat tuto zancku nesnasim stejne jako stagg a dimavery.proste ji nemam rad a vim ze neni dobra.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Nevim co proti behringeru mas , měl jsem od nich ten Ultra metal a to byla mrdka z krtka , ale tohle je celkem v klidu .... Mno každymu se libi něco jinyho
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Hansen

Příspěvek od Hansen »

AlienW píše:ono nejde jen o prodavace ale proste je to sh*t.ted si nevzpomenu ale jednu vec delaj dobre neto nejakej stojanek na cosi ale jinak za ty penize se da koupit lip.sice nekoupis nejakou dobrou hlavu ale koupis urcite lip nez behringera

nechci se s vama hadat tuto zancku nesnasim stejne jako stagg a dimavery.proste ji nemam rad a vim ze neni dobra.
Jasny no, urcite si vyzkousel vsechno od nich. Nereknu Stagg ... tam to clovek vidi na kazdem vyrobku po vykuchani jak je to odflakly, ale zrovna o Behringerovi se to napriklad u efektu rict neda a pokud clovek potrebuje dobry pomer vykon/cena (tohle tak plati u vsech jeho efektu).

Ten Tube Overdrive je kopie Tube Screameru, funkci zastane vyborne a nijak zvlast nesumi. Zvukove neni to moc velkej rozdil co se tyce srovnani s TS 7 nebo 9tkou ktera by mela bejt uplne jinde.

Nema to sice True Bypass ale tak co chce clovek za ty prachy ? Aspon + je teda opticky snimany prepinani.

Zvuk si najdi na youtube treba, je tam nekde i zajimavy srovnani s TS 9tkou myslim.

A nevim no, me treba prijde ten efekt dobrej, ale asi mas jiny zvukovy naroky ....
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

Hansen píše:
AlienW píše:ono nejde jen o prodavace ale proste je to sh*t.ted si nevzpomenu ale jednu vec delaj dobre neto nejakej stojanek na cosi ale jinak za ty penize se da koupit lip.sice nekoupis nejakou dobrou hlavu ale koupis urcite lip nez behringera

Jasny no, urcite si vyzkousel vsechno od nich. Nereknu Stagg ... tam to clovek vidi na kazdem vyrobku po vykuchani jak je to odflakly, ale zrovna o Behringerovi se to napriklad u efektu rict neda a pokud clovek potrebuje dobry pomer vykon/cena (tohle tak plati u vsech jeho efektu).

Ten Tube Overdrive je kopie Tube Screameru, funkci zastane vyborne a nijak zvlast nesumi. Zvukove neni to moc velkej rozdil co se tyce srovnani s TS 7 nebo 9tkou ktera by mela bejt uplne jinde.

Nema to sice True Bypass ale tak co chce clovek za ty prachy ? Aspon + je teda opticky snimany prepinani.

Zvuk si najdi na youtube treba, je tam nekde i zajimavy srovnani s TS 9tkou myslim.

A nevim no, me treba prijde ten efekt dobrej, ale asi mas jiny zvukovy naroky ....
nechci se tu hadat. proste jsem na nej neslysel chvalu az vlastne v tomto topicu. a proste udelal jsem si nazor. procetl jsem to tady kecal s borcem v hudebninach kterej tomu fakt rozumi a muj nazor na tyto veci je ze je to sh*t. proste low-end. nekoupil bych si od nej nic. a koncim nechcu zavest nekonecnou hadku :D ne v pohode borci ale takhle bychom se tu mohli bavit roky.

to mas neco podobnyho jako cort VS. Jackson. nemuzou se rovnat ale presto se kazdej hada. ja jsem pro jackson. je to proste znacka. jejich spracovani, tvary, vybava, vyroba v japonsku je proste skvely. a corty stejne jako fendery proste nemusim
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Porad mas informace z jedna_baba_povidala.

neslysel chvalu/kecal s nekym/mam nazor atd pokud si na to nehral/neslysel hrat .. je to nulova informacni hodnota. (specialne "nehral bych na to uz jen z principu" je spatnej pristup v hudbe ...)

Navic je rozdil mezi hadani a debatou, ja se ti snazim ukazat, ze neni kazda krabicka tak spatna jak si myslis a hlavne ze ne vzdycky plati "je to sh*t, uz jen proto ze je to Behringer", ano je to low-end za low-price. Cekat za tu cenu od toho zazraky muze malokdo, nicmene i tak je treba ten nescetnekrat ode mne zminovany TO800 docela zajimavej.

Jinak sme tezce OT: moderatori po uvazeni bud smazat/presunout prosim.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Šel bych do toho. S krabičou docela dobře můžou hrát i takovýhle věci.
Mimochodem podle toho co píše bych čekal, že Alien je nějakej boháč co si může dovolit kvalitu, nebo aspoň odpborník, co má nahráno, ale nějak se mi nezdá ten Adam Hall kabel v podpisu.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Moleek píše:Šel bych do toho. S krabičou docela dobře můžou hrát i takovýhle věci.
Mimochodem podle toho co píše bych čekal, že Alien je nějakej boháč co si může dovolit kvalitu, nebo aspoň odpborník, co má nahráno, ale nějak se mi nezdá ten Adam Hall kabel v podpisu.

přesně tak, pokud si finančně omezeny tak je lepší koupit si hlavu (popřípadě kombo) která má zvuk takovej jako napůl, a koupit k tomu krabku, za malo penez sezenez malokdy něco kde je zvuk fakt dobrej. jako za ty penize to svou úlohu splní.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

2alienW:a proc by se jako nemohl jackson rovnat s s cortem??postav vedle sebe treba cort m600 a jacksona kolem 9000 a uvidime..ale stejne je to jedno,ani na jedno si beztak nehral....
________
Rock'n'Roll !!!
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Já bych neřekl že je to sh*t, jen odpovídá ceně.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

AlienW píše:proste jsem na nej neslysel chvalu az vlastne v tomto topicu. a proste udelal jsem si nazor. procetl jsem to tady kecal s borcem v hudebninach kterej tomu fakt rozumi a muj nazor na tyto veci je ze je to sh*t. proste low-end.
No jedna babka povídala.... :roll: Tomu co někdo říká nebo se to píše na fóru můžeš věřit max. napůl protože se tímhle způsobem dobře šíří klepy.Se pak stává, že to nikdo neviděl, nikdo na to nehrál ale všichni ví co tomu je.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
aaasdfggg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaasdfggg »

Tak prizpěvkům ALEINW se fakt mužu jenom divit a zasmát. Jak všichni řikají: jedna babka řekla a tak to je :D Ach jo... A CORT je dobra značka si myslim už jen proto že jednoho mám a fakt mi na nem nic nechybí. :D ale to je už moc OT.
Kdo pil umřel, kdo nepil, umřel taky.

CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“