LTD-ESP H51 BCH

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
haCR

LTD-ESP H51 BCH

Příspěvek od haCR »

Co říkáte na tuhle kytaru byl jsem v kamenym obchodě hrálo se mi na ni dobře. Všecko supr. Ve značkách kytar se moc ještě nevyznám.Myslím že snímače jsou EMG. Mýmu stylu by vyhovovala.
Mám ji vzít nebo ne?

http://musiccenter.cz/LTD-ESP-H51-BCH:24632
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Hmm no tož snímače neoriginální, krk šroubovaný, pražců jen 22 a ještě ta barva...
Jestli se ti na ni hrálo dobře a chceš ji, tak ji vem...
Ale za mě NE, protože myslím, že za ty prachy seženeš lepší... Ať už vzhledem, nebo výbavou - dřevo, spoj krku a těla, snímače nebo něco v tom smyslu...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
bjjz

Příspěvek od bjjz »

snimace a krk je handicap tehle kejtry, 22 prazcu nekomu bohate vyztaci cely zivot a k barve se vyjadrovat snad nema cenu, je to invidualni vec .. spise rekni jaky mas cenovy strop ,)
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Ta kytara mě přijde jako slušný paskvil. Já bych to nebral a radi hledal dál.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pro někoho tohle může být dobrá volba trochu připomíná Shectery - pevná kobylka to není co zkazit pokud by bylo dobrý zpracování tak je to slušná kytara.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
DirX

Příspěvek od DirX »

Red Bull píše:Pro někoho tohle může být dobrá volba trochu připomíná Shectery - pevná kobylka to není co zkazit pokud by bylo dobrý zpracování tak je to slušná kytara.
Tot výhody!Já mám s LTd dobré zkušenosti já bych se jí nebál....
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Hrálo se ti na ni dobře?
Nemá ta kytara zjevné vady?
Líbí se ti zvuk?
Líbí se ti vzhled?

Pokud si na všechny otázky odpověděl kladně, tak není co řešit. :)
haCR

Příspěvek od haCR »

Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

A Epin a Ibaneze bacha na zpracování, jinak si je vyzkoušej a opět si projdi ty otázky... :)
bjjz

Příspěvek od bjjz »

ach ta cortka jestli takhle vypada i v realu tak je fakt kraska :twisted:
jinak zame ibanez ne, ty epi nevim, nehral jsem a ta cort nejspis taky ne .. je pekna, i ty snimace, ale kdo vi jak bude natom ten floyd .. spise bych v tyhle cene hledal neco s pevnou kobylkou ,)
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

Kup si to RG321 co tu vsichni tak do nebe vychvalujou a mel by jsi byt spokojenej. me se na to taky hralo dobre..
haCR

Příspěvek od haCR »

LIDI zkuste se trochu shodnout

Na tych epi by me asi stvalo pretácení.
na ltd se mi hrálo nejlip
ibanezky sem mel taky v ruce slo to
cort nevim neznam,
bjjz

Příspěvek od bjjz »

kazdy preferuje neco jineho, nikdy se vsichni neshodnem ,)
jestli nechces konkretni tvar, tak byt tebou jdu do http://www.bachmusik.com/p938/bach-pl-03-tbk/ + hodis nejaky snimac od RM .. paradni kus dreva, stim snimacem to bude dělo :twisted:
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Demilich píše:Hmm no tož snímače neoriginální, krk šroubovaný, pražců jen 22 a ještě ta barva...
Jestli se ti na ni hrálo dobře a chceš ji, tak ji vem...
Ale za mě NE, protože myslím, že za ty prachy seženeš lepší... Ať už vzhledem, nebo výbavou - dřevo, spoj krku a těla, snímače nebo něco v tom smyslu...
A to jako že nemá dvouoktávovej krk hned znamená, že je to šitka, nebo co? Já mám 22, a snad jenom dvakrát jsem zatoužil po 24. Navíc ten šroubovanej krk... To je věc, o kterou se bude zajímat spíš už pokročilej maniak, na nějaký začátky to vůbec nepozná. jo a co se týče licenzovanjech snímačů - už jsem viděl i takový, který zvukově od originálů pozná jenom fakt profík.
Kirk
Kontaktovat uživatele:

prazce

Příspěvek od Kirk »

Jak uz tu kdosi psal - pokud ti to vyhovuje, tak je to v poho.
Ale: 1) kdyz vyzkousim jednu kytaru, tak mozna vyhovuje, ale mozna jsou lepsi, zkousej, co tobe sedi vic
2) ZPRACOVANI!!!
abys nenarazil na nejakej sh*t (coz nelze nahazet na jeden typ). to je kus od kusu. proste jedna Ibanez GRG170 je dobra a druha je sh*t. proste se ten onen kus nepovedl. ukaz nekomu, kdo tomu rozumi primo ten kus v obchode, at ti na to koukne, pripadne to zkontroluj sam...

slysel jsem, ze ESP - LTD levny kytary mivaji shitove prazce, ktere se brzo ohrajou. nicmene to ti v zaruce opravi a preprazcuji, ovsem byl tady kdosi, kdo to tam nosil kazdej tejden...
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“