Stojí tahle knížka za koupení jako dobrý návod jak pracovat s Cubase? Myslím od nastavení až po mastering nahrávky kapely.
V popisu je sice napsaný, že by to mělo bejt přesně o tomhle, ale některý knížky jak vím z vlastní zkušenosti stojí za prd a když to člověk donese domů a začne v tom listovat tak zjistí, že jsou to skoro vyhozený peníze....
Máte někdo zkušenosti?
Kniha Cubase SX (Robert Guérin)-stojí za to?
Pravidla fóra
Kniha Cubase SX (Robert Guérin)-stojí za to?
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Pokud se bude ucit sam, nauci se toho polovinu a jeste za zbytecne dlouhou dobu. Rady kolegu jsou k nezaplaceni, ale knizku bych nezavrhoval. Bohuzel s ni nemam zkusenost. Chtel jsem si nejakou rpirucku na SX3 koupit, ale vzhledem k tomu, ze stejne asi brzo koupim Cubase 4, tak by mi mozna byla naprd, preci jen zmen tam neni malo.Atkins píše:Je to hodne o tom - kolik tomu chces venovat casu a usili. Nejlepsi cestou, je osahat a naucit se vse sam, pripadne se poucit u zkusenejsiho kolegy.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
U mě to vypadá zatím tak, že bych si koupil asi zvukovku Lexicon Alpha a u toho je Cubase LE. A v tom bych nahrával. Teď jde o to jak moc je ta verze LE očesaná a jak moc je použitelná. Jestli jsem to dobře pochopil tak LE je očesaný SX ne? Takže by mi ta knížka mochla vyhovovat.
Rady zkušenějších kolegů bych hrozně rád. Jenže nikdo v mém blízkém okolí do tohoto nedělá a na foru se někdterý věci popisují hrozně dlouho a pracně a přitom mezi čtyřma očima to člověk vyřeší za minutu.
Rady zkušenějších kolegů bych hrozně rád. Jenže nikdo v mém blízkém okolí do tohoto nedělá a na foru se někdterý věci popisují hrozně dlouho a pracně a přitom mezi čtyřma očima to člověk vyřeší za minutu.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Jens Ludwig
- Odborník
mam jí a je celkem v pohodě - občas tam člověk narazí na něco zajmavýho - je ale pravdou, že jí moc nepoužívám...
problém je v tom, že ta knížka člověku ukáže, co všechno se dá použít, ale už ne jak - na to opravdu musí přijít každej sám...
ale je tam zase celkem hezky ukázaná práce s MIDI, automatizací a podobný srandy - rozhodně to neni věc k zahození
problém je v tom, že ta knížka člověku ukáže, co všechno se dá použít, ale už ne jak - na to opravdu musí přijít každej sám...
ale je tam zase celkem hezky ukázaná práce s MIDI, automatizací a podobný srandy - rozhodně to neni věc k zahození
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....