Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Ragnar píše:Pupack má nejlepší, že to co nahraje už je fakt dotažený - zvukem i technikou. Já mám problém svoje věci vypilovat až na takovouhle úroveň, nemám na to sílu.
Ahoj díky! zase na druhou stranu toho pak neumím "moc" ale zatím jen pár songů protože každej drtim tak měsíc, dva :D ale já řikám lepší je qualita než quantita - je fakt že zvuk je pro mě na stejný úrovni jako to co člověk hraje...až dohromady je to obraz hry Ahoooj
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

wow diky tak se na něj budu těšit, ale musíš mi dát par týdnů než to ohmatám asi to bude peklo jinak jiný věci... nojo ale který když mě distortion kytara nebere ale vůbec jako klasickej rock styl.. já rád čistej zvuk strata a kromě u2 a možná pinkflodu me ni nenapada a na pink floyd fakt nemam technicky no uvidim zkusim neco vymyslet... ale nevim no ostatne na kytaru sem zacal hrat jenom pro to abych si zahral u2
Na valecek se priprav - je to "ohne sranda", hlavne ladeni, neni to vubec "easy" - ale ty to das. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Atkins píše:
wow diky tak se na něj budu těšit, ale musíš mi dát par týdnů než to ohmatám asi to bude peklo jinak jiný věci... nojo ale který když mě distortion kytara nebere ale vůbec jako klasickej rock styl.. já rád čistej zvuk strata a kromě u2 a možná pinkflodu me ni nenapada a na pink floyd fakt nemam technicky no uvidim zkusim neco vymyslet... ale nevim no ostatne na kytaru sem zacal hrat jenom pro to abych si zahral u2
Na valecek se priprav - je to "ohne sranda", hlavne ladeni, neni to vubec "easy" - ale ty to das. :)

nooo prave sem s nim ted hodinu hrall :))) a teda peklo tony fakt lezou falesné kdyz se clovek netrefi presne na milimetr nad prazec... no a navic asi budu muset otestovat jeste spis minislide pac potrebuju vic ohebnzch prstu na urcitz pasaze :D prvni pokus tady hehee http://www.youtube.com/watch?v=D_TeVoH01oo&fmt=18
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

No jo, no - ale jenom nektera mista byla horsi. :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Atkins píše:No jo, no - ale jenom nektera mista byla horsi. :lol:
no musim to dostat do ruky :D du na pivo ahooooj
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tak jsem chtěl sundat struny a podladil trochu na D1 A1# G2 a hrál dvě hoďky a tohle vzniklo :lol:
http://www.edisk.cz/stahni/02997/P10405 ... .53MB.html

Tak si na tom smlsněte :lol:
Vím, co řeknou někteří, ale je mi to jedno, já se u toho náramně bavil a líbilo se mi to :P
Chci to dát na YT, ale nějak mi to tam strašně trvá tak to zkusím přes noc, tady to šlo rychle....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

A nemohls to zaroven dat do mp3 :?: :?: :?: :roll:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Atkins píše:A nemohls to zaroven dat do mp3 :?: :?: :?: :roll:
No já to točil jako vidko... A na preparaci zvuku z toho nemám programy. Zároveň mám taky PC vhodné na reinstalaci, takže tu toho mám tolik, že už ani nevím, proto jsem rád že nemusím nic instalovat nového..
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak zas po delší době je tu moje dílko :lol: je to takovej cover na Pipeline od Dicka Dalea a je tam ještě nějakej jam na konci. Pustil sem si akorát bicí (ride) na tomhle webu http://www.jamstudio.com/Studio/index.htm jak to tu někdo dával do topicu o hraní s doprovodem do toho nahrál kytaru. Pak jsem přidal ještě druhou stopu s pár vyhrávkama v Pipeline a nějakym tim sólem na konci, těsně před koncem si vyměním sám se sebou role doprovod/lead a jedu dál :lol: tu druhou stopu hraju na kobylce, takže to je takový tenčí ten zvuk... to poznáte. :)

http://www.box.net/shared/e9qcxzubdk
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Originál neznám, ale poslouchá se to celkem fajn. A žádný výrazný kiksy (resp. žádný neslyšim), takže ok. Dobrý, raso. :wink:
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso: to je dobry, je to takovy spravne vintage az skoro westernovy mistama :D ale libi se mi to, ja to nestahoval ale spoustel primo z toho webu takze nevim presne cas ale zhruba ve 3/4 se mi zda ze se ti tam ty tracky trosku rytmicky mlatily ale jinak dobry :)) zajimava skladba
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

rasomaso: Pohoda - jenom jeste malinko zapracuj na rytmice, jakmile mas ten beglajt trochu strukturovanejsi, ztratis se. A ke konci jsi ty bici takrka ignoroval. Jinak, dobre a pohodovej zvuk.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jj občas tam mám trochu problém to všechno stihnout :lol:, to kolem tak tý druhý minuty se mi fakt nepovedlo ale jako Dick Dale se mi začíná zamlouvat čím dál víc, je to fakt pecka ta jeho muzika. Taková ta westernovost se mi na tom právě líbí :D jo a začínám poznávat že se mi často líbí hrát muziku co není tak úplně v top 10 na technicky-náročnostním žebříčku :D jsem rád že se vám to dobře poslouchalo (snad), byl to můj hlavní záměr. :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Tyjo Nukere, ty seš fakt dělo :shock: ... To sólo v metallice bylo naprosto vražedný ... jak ses to sakra naučil za tak krátkou dobu? seš taky samouk? :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

čus, takže já jsem navedl kamahla a kamahl inspiroval mě :lol: takže tu dávám taky toho pseudohendrixe...... je to hrozně zahrané :lol: ale což.....nevěděl jsem jak tam sou ty vyhrávky tak sem si to cucal z prstu(rikejme tomu improvizace) :lol: tak tady to máte.... http://www.uloz.cz/show/file/74678-pseudohendrixmp3 a do mě ! :twisted:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Marko, nebylo to nejhorší, ale přišlo mi to hrozně ztuhlé... je u toho důležité chytit ten swingový feeling a nechat pořádně uvolněně jet tu pravou ruku :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

já nevím jak to nenahrávám tak si to prostě užívám ale jak nahrávám tak prostě stuhnu no :cry:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

chápu, syndrom červeného tlačítka :-) ¨tak to ti neporadím

nesoustřeď se tolik na vychytání chyb v nahrávce, akorát z toho dostaneš trému... víc nevím co říct :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

jj.... hold až bude nahrávat nějaké věci to s kapelou to bude teprve maras :lol: to budou 4 syndromy...... No já se toho hendrixe učím od rána :lol: snad se to časem zlepší ...
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Tyjo, Marko, co to tam všecko hraješ za noty? :lol:

Některý noty v GP jsou kdyžtak jen naznačený (takže kdyžtak chytnout, ale nehrát trsátkem - tak to alespoň dělám já), všimnul sis, jo? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“