Bugera

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

Jak už taky tady bylo někde psáno, i některý věci od Uliho sou sakra dobrý počiny...

Navíc tohle Uli nevyrábí, jen distribuuje
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
tom86

Příspěvek od tom86 »

Přesně tak ........ta Bugera by měla bejt snad Amerika nebo co..........a ještě píšou že ručně dělaná........no ale poton newim na čem spadla ta cena:-)
x-schermen

Příspěvek od x-schermen »

nekde sem slysel ze to neni zadna slava, ale chtel bych si to sam zkusit..
Epi LP custom Zakk wylde, Engl Thunder 5OW head, Marshall 1960 A a nejaky serepeticky, TS9DX, delay..
afektband

Příspěvek od afektband »

Zdravim, tak včera se mi poštěstilo vyzkoušet si bugeru
http://www.musiccenter.cz/Bugera-6262-L ... roba:23451
. Hrál jsem na to přes box harley-benton s V30. Zvuk fakt jak blázen, to jsem čuměl, je to vykradený Peavey 5150. Zvuk fakt luxusní. Teď jenom otázka, jak dlouho tam budou držet lampy a další součástky. Ten týpek to má chvíli. Taky říkal, že zkoušel tu 333 ale ty chromovaný plechy nevypadaly moc stabilně a i ten zesík byl celej nějakej divnej, tak vzal radši tohle. Ještě trochu k tomu boxu, nijak jsem ho nezkoumal zevnitř, ale z venku vypadá fakt pěkně, žádná odlepená koženka, látka před reprem pěkně natažený, žádný ohyby nic. Tvářil se dost pevně, oproti různejm Kustomům a tak dál.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

vcera sem byl kupovat struny, nemel sem moc casu ale v brne v tym velkym krame na veveri maji bugeru - zesilovac 6260 nebo tak neco /ze by mi to neco pripominalo ? :shock: :) / brnaci, uz jste zkouseli?
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

pismo a lista s potakama vypada podobne jak peavey 6505 se mi tak nak zda, navic jsou krasne videt lampy a navic a uplne nejvic navic - stoji 12 tisic ! tak su fakt zvedavej.. mel by to prubnout nekdo kdo neni zaujaty a ma zkusenosti treba s tou 6505 aby to objektivne posoudil, ne ze zjisti ze to hraje lip jak jeho drahej apec a nepravem to poplive :)
pavel matějka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel matějka »

na youtubu jsem na to viděl video
http://www.youtube.com/watch?v=qJFjXNp4 ... re=related
ten němčour řikal, že je to ,,des kopie von dem Peavy 5150''. A jeden cip si na to dibře dával metlu... zní to skvěle...
Kramer Pacer Custom 2 (made in Hořovice), Electro-Harmonix Metal Muff, kombo Delicia Sound - jakýsi tranzistorový prototyp.
pavel matějka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel matějka »

Rozhodně bych to chtěl vyzkoušet, protože jestli je to fakt kopie 5150, tak to musim mít! vlastnim totiž kramera... dost podobnýho jako měl eddie van halen... kterej hrál na 5150... :D
Kramer Pacer Custom 2 (made in Hořovice), Electro-Harmonix Metal Muff, kombo Delicia Sound - jakýsi tranzistorový prototyp.
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Nevím jestli si toho někdo všiml, ale ta Bugera je zrcadlově otočený Peavey.

Peavey 6505+ vs. Bugera 6262

a tak to je i s ostatnímy modely. B 6260 = P 6505(5150), B 333 = P XXX, B 333XL = P JSX

Zkoušel to ještě někdo krom afekta? Co jsem se začím dočet, tak polovině se to líbilo a druhý zase ne
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

Nevim za se mi ze to v tech ukazkach na trubce ma nejak malo basu. NA druhou stranu uz jsem asi zhyckany boogie man :twisted:
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenixcqcq »

Jak tak koukám všemožně po aparátech... Narazil jsem na tady ty Bugery... Vypadá to velmi zajímavě a lákavě, ale zatím to moc lidí neodskošelo, co? :-( Zajímá mě model 333XL (kopie Peavey JSX). Mimochodem JSX se mi jeví naprosto luxusní. Jen ta cena:-( Když ta Bugera stojí stejně jako Valveking, který mi moc zvukově nesedí:-( Je mi jasný, že je to Behringer. Mám Behringera trandíka a je fakt, že je to vcelku kazové, 2x jsem musel přepájet nějaké ty výkoňáky uvnitř. Ale tohle vypadá zvukově velmi zajímavě... Nějak ani nečekám, že to nebude poruchové... Ale to je otázka. Bral bych spíš hlavu. Do komba bych nešel ze 2 důvodů: 1) Repráky - předpokládám, že děs. 2) Zesilovače od Behringer by raději neměly moc vibrovat, aby vydrželoy součástky... což je při oddělené hlavě a bedně výhoda. Není tady někdo z Jihomoravského či Zlínského kraje s Bugerou? Je jedno jaká Bugera to bude... Ale moc rád bych měl možnost, podívat se na ni. Na značku nas*at, hlavní je zvuk... Ale aby mi to alespoň chvíli vydrželo... Jen škoda těch 120W je zbytečných. Optimum by bylo tak 60, ale snad to není tak problém... No a bednu bych radši nějakou lepší než Bugeru, na to jsem chválu neslyšel. Kolikawatová bedna by měla být k 333XL?
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Phoenixcqcq píše:Kolikawatová bedna by měla být k 333XL?
měl bys mít minimálně 50 watt rezervu. ale čím víc - tím líp
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Já sem asi před dvěma měsícema zkoušel Bugeru 333 v Brně v audioteku. Už si to moc nepamatuju já sem to zkoušel jen tak ze zajimavosti, takže ani nevim přez jakej box to bylo zapojeny, ale pamatuju si že mě docela ten zvuk překvapil, fakt se natom dá nakroutit celkem slušná pila. Ovládání celkem přehledný, design je pěknej :) . Ale nevim jestli je to poruchový atd. to je potom pěknej design naprd :roll: Ale co si pamatuju tak ten zvuk byl docela dobrej...myslim že sem to skoušel s nějakou cortkou s EMG HZ-H4.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Tady je nějaká recenze, snad to je pravda: http://cybermuff.cz/music/testy/bugera.htm
DirX

Příspěvek od DirX »

Poslední dobou mě ty bugery začínají zajímat ale už sem slyšel hodně případů kdy tomu něco odešlo.viz. recenze ledka bo co....
dlouhovlasac

DirX píše:Poslední dobou mě ty bugery začínají zajímat ale už sem slyšel hodně případů kdy tomu něco odešlo.viz. recenze ledka bo co....
jó, taky jsem chtěl bugeru, ale pak mi docvalko, že když přidam 5000, tak mám marshalla jcm 900 z bazaru...
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
dlouhovlasac

jonas1 píše:Tady je uz i par ukazek:

http://www.netmusicians.org/index.php?v ... ection=amp
ono zvukově to asi nebude špatný, ale bál bych se toho, aby se to nepos*alo. takže bych asi nechal nastavit správně bias, nechal vyměnit ty plastový patice za keramický...
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Na druhou stranu, co za ty prachy muzes chtit??
Ale napr. Blackheart je poctive udelanej i za ty penize..
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

to nezní vůbec blbě, moc se mi to líbí, jen tech 120w mě děsí :D A možná pak i mechanický zpracování (hardware)
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“