Vlastnim gitaru typu Gibson ES, presnejsie ide o Ibanez serie Artstar AS 50.
Ako klasika na nej boli uz od kedy som ju kupil (kamenna predajna - bazar)
dva humbuckre. Rozmyslam ale nad tym, ze by som chcel jeden z nich vymenit za P-90 pretoze obcas potrebujem viac vyskovy zvuk, ale neviem ci by mi to tento snimac mohol dodat. Hral som na gitare Gibson Les Paul Junior a ten zvuk mi zase az tak moc nevyhovoval. Zalezi na kombinaci dvoch snimacov? Dalsia otazka je zase ci by mi do toho otvoru vosiel P-90, teda ci by skor nebola mala. Mate niekto skusenost?
P90+humbucker pre gitaru typu ES
Pravidla fóra
- dankosmile
P90+humbucker pre gitaru typu ES
Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: P90+humbucker pre gitaru typu ES
P90 by se tam nevešla ale naštěstí je tu pro tebe řešení a to: Seymou Duncan Phat Catdankosmile píše:Vlastnim gitaru typu Gibson ES, presnejsie ide o Ibanez serie Artstar AS 50.
Ako klasika na nej boli uz od kedy som ju kupil (kamenna predajna - bazar)
dva humbuckre. Rozmyslam ale nad tym, ze by som chcel jeden z nich vymenit za P-90 pretoze obcas potrebujem viac vyskovy zvuk, ale neviem ci by mi to tento snimac mohol dodat. Hral som na gitare Gibson Les Paul Junior a ten zvuk mi zase az tak moc nevyhovoval. Zalezi na kombinaci dvoch snimacov? Dalsia otazka je zase ci by mi do toho otvoru vosiel P-90, teda ci by skor nebola mala. Mate niekto skusenost?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Na lubovku bych dal P-90 spis jen ke krku, ale klasicka P-90 ti tam rozmerove nepujde (je trosku uzsi a delsi nez HB) - je mozny to resit P-90 ve velikosti HB - napr:
http://www.seymourduncan.com/products/e ... _phat_cat/
ja mam P-90 v LP Double Cut a jsem spokojen;)
nebo, pokud jsi ze SK, pan Slapak ho taky zvladne vyrobit - vlastni zkusenost;)
http://www.seymourduncan.com/products/e ... _phat_cat/
ja mam P-90 v LP Double Cut a jsem spokojen;)
nebo, pokud jsi ze SK, pan Slapak ho taky zvladne vyrobit - vlastni zkusenost;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chce to prostě vyzkoušet a udělat si vhodnou kombinaci snímačů. A nebo taky můžeš udělat rozepínání na humbuckeru a když potřebuješ udělat si z něj rozepnutím cívek singl. Je to jednoduchá úprava pokud máš 4 žilový kabel u snímače. stačí dokoupit push-pull potenciometr. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ