CZ manuál k Zoom G2
Pravidla fóra
CZ manuál k Zoom G2
Lidičky nemáte někdo manuál v češtině? V pdf? Nebo byl by někdo z vás kdo ho má tak hodný a naskenoval, nebo nafotil mi ho?
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
G2
Mám na vás ještě dotaz. Konkrétně na ty, kdo nahráváte z G2 do kompu. Mám zvukovku ESI Juli@. Problém je ten, že nahrávám v Cubase SX3 a síla vstupního signálu do kompu je nízká. Juli@ nemá předzesilovač. Musím to řešit tím, že v nastaveni vstupní šavle do Cubase SX3 musím použít pluginu "Magneto" která mi signál softwarově zesílí. Má to ovšem vliv na kvalitu signálu. Nahrávám ve 32 bitech, frekvence 96 000 Hz, kvůli kvalitě a tohle "Magneto" zesílení mi krapátek zvuk kazí. Má G2 něco na zesílení výstupu? Nemám k tomu manuál. Případně, můžete mi poradit jak to řešíte vy?
G2 český manuál
Lidi prosímvás, pošlete mi někdo ten CZ manuál. Já jsem vážně antienglish.
)))
Re: G2
to zní záhadně... protože je nesmysl, aby ta G2 resp. zvukovka měla slabej signál... řešit line-in zesilování nějakym mikrofonním předzesíkem je taky podle mě neštastné - už z toho názvu je to nelogický zapojení. On bude asi problém spíš v nastavení, protože to musí normálně fachat... Já takhle podobně nahrával s pomocí G1 píchnutý do line vstupu MAYA 44 MKII a tohle jsem nikdy neřešil. Když měla G1 volume, G2 ho musí mít taky :)Bege píše:Mám na vás ještě dotaz. Konkrétně na ty, kdo nahráváte z G2 do kompu. Mám zvukovku ESI Juli@. Problém je ten, že nahrávám v Cubase SX3 a síla vstupního signálu do kompu je nízká. Juli@ nemá předzesilovač. Musím to řešit tím, že v nastaveni vstupní šavle do Cubase SX3 musím použít pluginu "Magneto" která mi signál softwarově zesílí. Má to ovšem vliv na kvalitu signálu. Nahrávám ve 32 bitech, frekvence 96 000 Hz, kvůli kvalitě a tohle "Magneto" zesílení mi krapátek zvuk kazí. Má G2 něco na zesílení výstupu? Nemám k tomu manuál. Případně, můžete mi poradit jak to řešíte vy?
96 KHz na 32 bitech? Ti tim akorat narustaj data. Staci 48 kHz na 24 bitech.
G2
To bublin, pošli mi ho pls na polak.ivan@homecity.cz. Díky moc za něj. To kennedys: 96 000 32 bit mi jede v pohodě, mám silnej komp, nemám s tím žádný problém. Když mi to jede, tak nepojedu na 48 000 24 bit, proč bych měl?
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
-
MasterBrute
Nebyl by prosím vás někdo tak hodný a poslal mi ten manuál taky? Fakt už nevím kde bych to sehnal.. MasterBrute@seznam.cz
Byl bych moc vděčný
Byl bych moc vděčný
manuál
zdar taky bych potřeboval ten manuál pls byl bym moc rád kdiby mi ho někdo poslal na e-mail dik moc A.Tovarek@seznam.cz 
- LukyTukySpeky
cz návod zoom g2
mohl bys už jsem prosím hodit ten cz manuál pls 
- LukyTukySpeky
Re: cz návod zoom g2
HAHAHAalal.. píše:mohl bys už jsem prosím hodit ten cz manuál pls
- LukyTukySpeky
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/774949/Manuál k ZOOM G2.rarRe: CZ manuál k Zoom G2
Zdarec. Chlapi nemáte prosím ještě někdo ten českej manuál na Zoom G2? Psal jsme típkovy co to jsem nahrál ale už nemá aktviní účet ._(
update. Nikdo nic???
update. Nikdo nic???
Aria Pe Dlx, Seymour Duncan Alnico Pro II, Monster Cable Rock,