*** Váš Tuning ***
jo tak to ja svou prvni prodalLarryColl píše:jj mel jsem moznost to prodat ,ale i kdyz se na to ted doma prasi , tak ji urcite neprodam byla proste prvni
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
koukni na fotky.... frézoval sem tam ty díry....Moleek píše:Pro zajímavost já ty druhy zvuků mám dva, z toho jeden nefunguje a stačí mi toAle takovýhle experimentování je jedinej důvod proč bych chtěl nějakýho strata nebo superstrata s PG... 6e si do toho můžu přidávat takovýhle kraviny.... Mimochodem pod tim PG je jedna velká díra, že při přidání snímače se dřevem nemusíš vůbec manipulovat a nic řezat?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Tady
Jak tak koukam foceny v neskutecnym uhlu :p A jdou tam videt my pracky na odlesku.
Stara RG 370b co nikdo nechtel (2x emg HZ a jeden singl, stribrna barva) Tak sem si s tim pohral, zejtra jeste nafotim na normalnim svetle lak... ten se mi docela poved.
Jen me ted stve, ze sem to poslal pozde, ze to vypada jak kdybych kopiroval od Zakawyldeho tady na foru, ma kytaru udelanou hodne podobne :p
Kompletne vykuchana, dira na singl a hb zaplacnuta drevem, zalepeno zakitovano a nekolikavrstvej lak. Jeste sem vybrousil loze krku, protoze to vypadalo jak kdyby si na tom lecil nejaky korejec mindraky z mladi (2 smirgly a 1mm pekelne tuhyho laku) Snimac vymenenej za EMG 81cku a hozeny na 18v, pro me lepsi zvuk. Hraje neskutecne lip oproti drivejsku, sustain se zvetsil tak dvojnasobne (myslim ze je to nejenom diky krku ale mensimu brzdeni strun od snimacu).
Jak tak koukam foceny v neskutecnym uhlu :p A jdou tam videt my pracky na odlesku.
Stara RG 370b co nikdo nechtel (2x emg HZ a jeden singl, stribrna barva) Tak sem si s tim pohral, zejtra jeste nafotim na normalnim svetle lak... ten se mi docela poved.
Jen me ted stve, ze sem to poslal pozde, ze to vypada jak kdybych kopiroval od Zakawyldeho tady na foru, ma kytaru udelanou hodne podobne :p
Kompletne vykuchana, dira na singl a hb zaplacnuta drevem, zalepeno zakitovano a nekolikavrstvej lak. Jeste sem vybrousil loze krku, protoze to vypadalo jak kdyby si na tom lecil nejaky korejec mindraky z mladi (2 smirgly a 1mm pekelne tuhyho laku) Snimac vymenenej za EMG 81cku a hozeny na 18v, pro me lepsi zvuk. Hraje neskutecne lip oproti drivejsku, sustain se zvetsil tak dvojnasobne (myslim ze je to nejenom diky krku ale mensimu brzdeni strun od snimacu).
To vypadá jako vskutk pekelný nástroj, well doneHansen píše:Tady
Popovídej o tom 18V modu na tom snímači, jak co proč
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Vsechny aktivni EMG vydrzej az 27 voltu. Takze sem zkousel, na 9v barvu zvuku dobre znam (mam jeste na jiny kytare), tak proc nezkusit vic ?Demilich píše: Popovídej o tom 18V modu na tom snímači, jak co proč
Zvukove to ztratilo svuj takovej sterilni zvuk, ton je podle me barevnejsi, naturalnejsi.. pocit ze hry se nezmenil.
edit:

- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Čus, jak někteří z vás ví, rýpu se delší dobu v svojem SGčku aby vypadalo k světu a tímto se vás táži, napadají vás nějaké úpravy které by pomohly mojemu kusu nevypadat jako sto tisíc dalších SG??? Rozhodně na to nechci dávat žádné FR, EMG a podobné chujoviny...mělo by to být ve Vintage stylu
. A dotaz na závěr: co myslíte Fender look či Gybsón lůk ??? Mě se líbí obé 
Naposledy upravil(a) Joey dne 12.08.2008 14:03, celkem upraveno 1 x.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jestli tu kytaru nemas rad, zkus neco takovyho:
http://www.carverdoug.com/guitars/image ... andard.jpg

FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjonas1 píše:Jestli tu kytaru nemas rad, zkus neco takovyho:
tohle doma mít tak si s tim radši odmlátim hlavu od krku
to a to a za chvíli zas tohle
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak, brrrrrrrrrrrrrrrrrrtermyx píše:fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjonas1 píše:Jestli tu kytaru nemas rad, zkus neco takovyho:
![]()
tohle doma mít tak si s tim radši odmlátim hlavu od krku
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To má po měhagridek píše:to joey:ted mne napada jenom zmnenit knoby a hodit na to bygsby tremolo,ma aji tu vyhodu ze zabranuje trochu prepadavani na hlavu.
jinak tve sg je moc sexy![]()
EDIT: Moje SG už nepadá
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009