problémy při ladění Squieru

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
pantata

problémy při ladění Squieru

Příspěvek od pantata »

ahoj,

koupil jsem si Squier Stratocaster a nejsem schopen tento nástroj naladit, jako drobný začátečník se mi to prostě nedaří a to používám elektronickou ladičku, problém je v tom, že při ladění naladím E basové a jdu postupně nahoru(dolu) a když se vrátím na začátek je to opět rozladěné. Cítím že problém je někde v místě kobylky která se stále vytahuje a při přitahování strun se dalši struny rozladuji,jsem bezradný a nevím jak na to.muže mi někdo poradit?díky
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ja hram sice na basu ale casto sa mi stalo ze som sa ladil a Ecko bolo uplne inak naladene.mozno to bude aj ladickou ze zle ladi.akou to ladis?
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

No možná je problém v kobylce, je to asi vintage tremolo, ne ??

Tak to bych vyřešil pokud se ti pořád vytahuje výš a výš, tak si tam hoď dolu ještě jednu pružinu, pokud ani to nepomůže, tak zkus jinou ladičku, třeba pujčit si nebo tak. A když ani to, tak zkus někoho zkušenějšího z okolí, třeba zajdi do hudebnin, oni ti poradí.
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

spodní E lad přes oktávu - udělej flažolet nad 12. pražcem, to funguje spolehlivě
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Pokud mas na kytare jeste puvodni struny, okamzite je vymen..davaji na to v tovarne nehorazne blativy a nekvalitni s****y - kupodivu i na Gibson, coz bych uplne necekal..
(s****y = struny;))
Nebo pritahni kobylu napevno k telu, u techhle kytar si beztak s pakou prilis nezaradis;)

A pokud zadna ze zdejsich rad nepomuze, sver ji kytararovi - dokazou udelat divy;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Tipoval bych to že máš bud hodně staré a nebo hodně nové struny. :wink: Pochybuju že by takovou paseku dělalo tremolo. :?
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

no já sem několikrát třískl hlavou o futra atd. a taky se my kejtra víc rozlaďuje,ale mechaniky nebudu kupovat...

(jestli to čte qwer tak se nejedná o jeho bejvalou kejtru :D :wink: )
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“