ja ted cekam, jak se to vyvrbi s tema Voxama, protoze za ty prachy chci cervenej a pokud ne, vezmu zrejme Fender Koil Kord a bude..na kroucenej kabel se dobre lepi rostenky
kabely klotz
Pravidla fóra
ja ted cekam, jak se to vyvrbi s tema Voxama, protoze za ty prachy chci cervenej a pokud ne, vezmu zrejme Fender Koil Kord a bude..na kroucenej kabel se dobre lepi rostenky
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Kdyz uz se resi kvalita - podle me mezi Klotzem a Sommer Spirit nebude zadnej extra slysitelnej rozdil, pokud je to dobre napajene. Verim, ze nekdo pozna na prvni poslech naprosto neomylne rozdil mezi Klotzem a Adam Hall, ja osobne jsem se podobnyma vecma nikdy nezabyval v praxi, nicmene u kabelu vyssi tridy bych ty rozdily nevidel tak tragicky. Ono taky clovek kolikrat slysi vselijaky veci, i kdyz jsou ty zvuky identicky
Aneb prani otcem myslenky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak nekdy usporadame blind test Klotz versus Sommer, jsem opravdu zvedav, s jakou jistotou to poznasjonas1 píše:S poradnym vybavenim to poznas, presvedcil jsem se o tom sam, taky jsem tomu moc neveril..ale nebudme jak hifisti;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak uz jsem poridil ten 4,5m babolap v bily (Fender Koil Kord) a je to vcelku slusna vecicka, imho za ten peniz, prenasi signal celkem ciste, zkrystalizoval mi zvuk na cistym, ma trosku "Fenderish" charakter;)
Akorat je trosku vic nachylnej na doteky, poklepani kabelu - prenasi ruchy jimi vznikajici - za ten look to ale stoji;)
Casem pujdu do Bullet Cable, jinak to nevidim:)
Akorat je trosku vic nachylnej na doteky, poklepani kabelu - prenasi ruchy jimi vznikajici - za ten look to ale stoji;)
Casem pujdu do Bullet Cable, jinak to nevidim:)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
hmmm, zní to dobře, spíš jak kabel pro blůz a džezmeny - má míň hustý stínění, proto ty ruchy :/ Asi taky pudu časem do babolapu ;p ale asi rovnou vox
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Jonas:"S poradnym vybavenim to poznas, presvedcil jsem se o tom sam, taky jsem tomu moc neveril..ale nebudme jak hifisti;)"
Jonas: "Nepoznam, kterej je kterej, protoze s nima nehraju - o tom tu nikdo nemluvil;) Ale clovek pozna, ze to hraje jinak.."
No comm...
Jonas: "Nepoznam, kterej je kterej, protoze s nima nehraju - o tom tu nikdo nemluvil;) Ale clovek pozna, ze to hraje jinak.."
No comm...
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
O tvych komplexech, cteny Saule, uz tu vsichni tusime, tak nas v nich nemusis nadale utvrzovat - utrit te stylem, jako to delas v pripade mnoha prispevku ty, by mi nedelalo problem, ale k takovymu nekulturnimu chovani bych se nesnizil..misto posmivani se ostatnim bys mohl konstruktivne poskladat treba i rozvitou vetu, mozna by ti to v necem samotnymu pomohlo..Saul píše:Jonas:"S poradnym vybavenim to poznas, presvedcil jsem se o tom sam, taky jsem tomu moc neveril..ale nebudme jak hifisti;)"
No comm...
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Hele ja bych rekl ze ma pravdu ty tvoje dva prispevky nemaji tak trochu poradne smysljonas1 píše:O tvych komplexech, cteny Saule, uz tu vsichni tusime, tak nas v nich nemusis nadale utvrzovat - utrit te stylem, jako to delas v pripade mnoha prispevku ty, by mi nedelalo problem, ale k takovymu nekulturnimu chovani bych se nesnizil..misto posmivani se ostatnim bys mohl konstruktivne poskladat treba i rozvitou vetu, mozna by ti to v necem samotnymu pomohlo..Saul píše:Jonas:"S poradnym vybavenim to poznas, presvedcil jsem se o tom sam, taky jsem tomu moc neveril..ale nebudme jak hifisti;)"
No comm...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Lidsky ucho dokaze citlive vnimat jenom urcitou dobu a pri testu 10 kabelu s 10 variacemi konektoru ve vysledku asi nepoznas, kterej je kterej, ale kterej hraje lip a kterej nejlip, a to je prece to nejpodstatnejsi, tak to bylo mysleno:)
Saul píše:pokud vím, tak jste se bavili o dvou kabelech (Klotz a Sommer),ne o deseti jak teď tvrdíš. Moc prosím....utři mě tedy!
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pánové VŠICHNI zpět k tématu - urážení si řešte přes SZ jinak budu nucen to tu promazat. 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com