omluvte prosím hodně malý výběr značek více se jich sem nevešlo
Basa na metal
Pravidla fóra
Basa na metal
Zdar .. Prosimvás nevíte jaká je nejlepší basa na metal ? kolem 10 ? dik předem za odpovědi
,a kdyby jste věděli onějaké dobré značce napiste pls ... Dik.
Naposledy upravil(a) Mar.thin dne 23.08.2008 0:47, celkem upraveno 3 x.
-
BUDAJ-31
- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
Tale značka není u baskytar moc známá, ale zkoušel jsem ji v obchodě a ta basa fakt hraje dobře, navíc ta cena http://www.master-shop.cz/peavey-millen ... -73328.htm hraje na ni i basák z Lamb of God
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
-
BUDAJ-31
To je otázka. Někdo rád širší hmatník, někdo užší. Někdo si vystačí se čtyřkou na celou kariéru, někdo po roce beží pro pětku... Pokud ale začínáš, neměl by být problém se na ní učit. Odměnou ti bude větší rozsah v hloubkách, co se právě v metalu dost hodí.Mar.thin píše:Já bych asi do ty 5ti strunný nešel . Slyšel sem že je to těžké se na to naučit hrát ? a nebo to není pravda ?

- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
není to pravda ,navíc všechny basy se dělají i 4-strunné, ale na metal doporučuju tu 5-ku z vlastní zkušenosti, navíc si myslím, že je rychlejší na hraní.Mar.thin píše:Já bych asi do ty 5ti strunný nešel . Slyšel sem že je to těžké se na to naučit hrát ? a nebo to není pravda ?
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
- kelley
- Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
- Kontaktovat uživatele:
- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
fuj, to bych si nikdy nekoupil, to prostě není basa...teda podle mě aspoňkelley píše:Basák v bigbítu míval "pádlo" hohner B2A. Zvuk parádní a je tam aktivní elektrika... Určitě aspoň vyzkoušej. Pokud ti teda stačí 4-ka.
Čeče, mně se na pětku hraje mnohem líp. Na H ani moc nehraju, vpodstatě ji využívám hodně jako čtyřku, ale ta struna navíc je prostě super. Semtam tam můžu hodit ještě low-D, low-C a hlavně, když hraju na éčku, tak se mi zarážej prsty jako na všech ostatních strunách. Je mi to ňáký pohodlnější 
a neplést dobrou a špatnou (levnou) aktivku. špatná mrví zvuk, dobrá jedině nakopává. Do metalu bych aktivku chtěl rozhodně.
a neplést dobrou a špatnou (levnou) aktivku. špatná mrví zvuk, dobrá jedině nakopává. Do metalu bych aktivku chtěl rozhodně.
Weber basses -> 70W all tube amp -> 2x10''
Ibanezy jsou slušný na metal, ale věřím spíš kusům od 10 nahoru...ale třeba GSR200 špatná taky není, ale na metal se moc nehodí...ty Corty nejsou marný...BUDAJ-31 píše:alebo skus znacku Ibanez.niektore kusy maju faj vydarene
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Těžko říct, já na nu hrál a za ty prachy bych do ní do začátku i šel...garde píše:.......sorry ale práve rada gsr je dosť odveci aj 200 aj 205......nestabilné drevo čo ešte pracuje pokrúti sa.......KIWI píše:Ibanezy jsou slušný na metal, ale věřím spíš kusům od 10 nahoru...ale třeba GSR200 špatná taky není, ale na metal se moc nehodí...ty Corty nejsou marný...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...