Brian May (Queen)
Brian May (Queen)
Co říkáte na tohoto kytaristu?Me se totálně líbí jeho sóla
např.: http://www.youtube.com/watch?v=DTWXj448G88 ten začátek nic moc ale poslechnete si to,tak od 2:15 minuty je to bomba
např.: http://www.youtube.com/watch?v=DTWXj448G88 ten začátek nic moc ale poslechnete si to,tak od 2:15 minuty je to bomba
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Re: Brian May (Queen)
pěkná náhoda ....... zrovna dnes po půlnoci sem našel CD Queenu,které se válelo ve skřínce uz 5 let ......
poslouchal sem je do půl pátý ráno. A ty sóla jsou fakt pěkný, takový nic extrémního, spíš takový tahací a pomalé
.......
Je dobrej, ale v dnešní době dám přednost Johnu Petruccimu
Re: Brian May (Queen)
Ámeééén..Petrucci is GOD...Apollo píše:pěkná náhoda ....... zrovna dnes po půlnoci sem našel CD Queenu,které se válelo ve skřínce uz 5 let ......poslouchal sem je do půl pátý ráno. A ty sóla jsou fakt pěkný, takový nic extrémního, spíš takový tahací a pomalé
.......
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
srovnávat petruciho a maye 
jinak maye mám moc rád, líbí se mi jeho sola který jsou takový procítěný a melodický. a miluju zvuk toho jeho customa
jinak maye mám moc rád, líbí se mi jeho sola který jsou takový procítěný a melodický. a miluju zvuk toho jeho customa
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
chápu to tak jak to mám chápat? ty nevíš kdo je Brian Maye??Atkins píše:To bude vekemMaye
![]()
![]()
já ti dam at si precte co sem napsal JA!!!! ty ses zeptal s vysmatyma smajlikama "maye?" možná su takový idiot ale přišlo mě že NEVÍŠ kdo je to maye!!!!! a tak sem se zeptal na otázku jestli vážně NEVIS kdo je to brian maye!
a to ze si odpověděl dvouma smajlikama nesváděj na mě!!
tak se ptám naposled?? víš kdo je to B. Maye?
a to ze si odpověděl dvouma smajlikama nesváděj na mě!!
tak se ptám naposled?? víš kdo je to B. Maye?
Už to radši neřeště a pište jen o tom JAKEJ May je

Mám ho rád, super zvuk, ale jeho kytara se v písničkách Queenů podle mě trochu ztrácí - nepočítám skvělá sola...
Mám ho rád, super zvuk, ale jeho kytara se v písničkách Queenů podle mě trochu ztrácí - nepočítám skvělá sola...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Jeho gitarovy zvuk aj praca s hudobnym materialom su charakteristickymi a neodmyslitelnymi crtami hudby Queen. Je nielen uzasny pan gitarista , ktory dokaze krasne vystavat solo , alebo vkusne zahrat doprovodnu gitaru , ale aj sikovny pan skladatel , ktoreho hudobny rozhlad mu hociktory sucasny umelec moze len zavidiet .
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Strasnese omlouvám sem kok*t topic o Brianovi je tady dvakrat
www.metallica-band.ic.cz
Re:
100% souhlas, a kromě hry je to ještě výborný skladatel (The Prophet's Song, taju blahem) a zpěvák (Too Much Love.., '39 atd ).kmensik píše:Brian by mohl být legendou metalovou, folkovou i bluesovou, má na to. Umí to všechno.
Moc rád bych někdy Red Speciala (tedy nějakou kopii) popadl do ruky, ale nevidím to s dostupností zatím nijak optimisticky
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY