DUEL - EMG vs. Seymour Duncan Metal livewire

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
cappy-barret

DUEL - EMG vs. Seymour Duncan Metal livewire

Příspěvek od cappy-barret »

Vítám zde hlavně sympatizanty aktivní elektroniky a vyznavače High-gainů.) Zajimali by mě názory a pokud možno hlavně zkušenosti s těmito snímači abych došel, s vaší pomoví, k nějakému závěru při rozhodování jestli kytaru osadit "klasikou" EMG 81 nebo SD-metal-livewire. Osobně mám zkušenosti s EMG 81 ale dost mě láká to nové SD, už možná z toho důvodu že fi. Seymour Duncan dělá se svými snímači obrovké kroky vpřed (nechci se dotknout zastánců a vyznavačů SD.) Osobně jsem zkoušel SD Invader, SH-6 a SH-11 Custom. Mnozí z Vás by mi určitě chytře poradili abych si ho koupil a vyzkoušel popř. prodal a vyměnil za 81 ale na to nemám ani zbytečné finance a hlavně ani ne energii:) A hlavně mě zajímají vaše zkušenosti, rady, tipy, typi a postřehy a tak dále a tak dále... takže ... ?.) 8)
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Jestli si z prahy... můžeš si ty snímače u mně zkusit , mam je cca půl roku , musíš si na ně zvyknout ,maj dost velkej výstup , kor ten kobylkovej , čistej zvuk z něj nevyloudíš... pomalu mě začínaj i vadit :)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
cappy-barret

Alexi_Laiho píše:Jestli si z prahy... můžeš si ty snímače u mně zkusit , mam je cca půl roku , musíš si na ně zvyknout ,maj dost velkej výstup , kor ten kobylkovej , čistej zvuk z něj nevyloudíš... pomalu mě začínaj i vadit :)

čau z Prahy nejsem ale často tam jezdím..takže je to super nabídka.. rád bych je vyzkoušel... zajímalo by mě nakolik se SD nechali EMG inspirovat v charakteru zvuku snímače..
Alexi_Laiho

hele nakolik se nechali inspirovat... nevim k čemu to přirovnat ,ale je to jako kdybys chtěl vědět na kolik je zelí stejný s květákem , skoro vůbec, ale je to pořád zelenina :) . Ten zvuk má dost svůj charakter , musíš hrát přesně ,aby to vyznělo tak jak ty chceš ,moc před tim nezamaskuješ chyby , ale jak sem řikal s tim čistym/zkreslenym zvukem... mam gain tak na 2/10 a bohatě to stačí, pak to zní jak severská vychřice ...

cappy-barret

Alexi_Laiho píše:hele nakolik se nechali inspirovat... nevim k čemu to přirovnat ,ale je to jako kdybys chtěl vědět na kolik je zelí stejný s květákem , skoro vůbec, ale je to pořád zelenina :) . Ten zvuk má dost svůj charakter , musíš hrát přesně ,aby to vyznělo tak jak ty chceš ,moc před tim nezamaskuješ chyby , ale jak sem řikal s tim čistym/zkreslenym zvukem... mam gain tak na 2/10 a bohatě to stačí, pak to zní jak severská vychřice ...
jj slyšel jsem tvoje ukázku na bandzonu. To jsi nahraval přez toho rolanda? Já bych to ještě přikrmil 8) deatmetalová kytara musí mít takový koulě že ti ten akustickej tlak vyrazí dech.)
Alexi_Laiho

cappy-barret píše:
Alexi_Laiho píše:hele nakolik se nechali inspirovat... nevim k čemu to přirovnat ,ale je to jako kdybys chtěl vědět na kolik je zelí stejný s květákem , skoro vůbec, ale je to pořád zelenina :) . Ten zvuk má dost svůj charakter , musíš hrát přesně ,aby to vyznělo tak jak ty chceš ,moc před tim nezamaskuješ chyby , ale jak sem řikal s tim čistym/zkreslenym zvukem... mam gain tak na 2/10 a bohatě to stačí, pak to zní jak severská vychřice ...
jj slyšel jsem tvoje ukázku na bandzonu. To jsi nahraval přez toho rolanda? Já bych to ještě přikrmil 8) deatmetalová kytara musí mít takový koulě že ti ten akustickej tlak vyrazí dech.)
To bylo přes nákej modeling , s tou deathovou kytarou bych trochu nesouhlasil , mam rád konkretní zvuk :)

Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“