Buckethead - znáte ??
odkuď máš to info že je to nějakej ital?
http://www.bucketheadland.wz.cz/index2.htm
Jinak,jestli vycházíš z tohoto.tak 90% informací neni podložena a sout to klepy,spekulace atd...kdyby to byla pravda,tak je to i na ofiko stránkách,jinak z výčtum skupin kde začínal...kdyby věděli že hráli s bucketheadem,tak by se asi nějaký fotky našli...to že snima hrál nějaký Brian Carroll,ještě neznamená že je to buck..
http://www.bucketheadland.wz.cz/index2.htm
Jinak,jestli vycházíš z tohoto.tak 90% informací neni podložena a sout to klepy,spekulace atd...kdyby to byla pravda,tak je to i na ofiko stránkách,jinak z výčtum skupin kde začínal...kdyby věděli že hráli s bucketheadem,tak by se asi nějaký fotky našli...to že snima hrál nějaký Brian Carroll,ještě neznamená že je to buck..
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, zcela náhodou při hledání informací o Bucketheadovi jsem narazil na tohle fórum a na tohle téma, a úplně jsem zíral, že je tolik dalších šílenců, kteří zbožňují tuhle muziku a věnují se jí... Takže už 3. hodinu tu šmejdím všude okolo u jiných kytaristů... ale je zvláštní, že zrovna Ti vám většině moc nevoněli, ale uvidíme, pak se pokusím vsunout i pár svých argumentů.
Jinak, k Bucketheadovi, řekl bych, že jediná cesta, jak reálně se o něm něco skutečného dozvědět, je stát se někým dostatečně významným a udělat s ním nějaký společný projekt a mezitím ho ničím nevystrašit. Jinak... bude to jen legenda za legendou, a kdo ví, nakolik se bude lišit od skutečnosti.
PS, znáte i tohle a jeho prapodivnou a neskutečně depresivní druhou část?
Jinak, k Bucketheadovi, řekl bych, že jediná cesta, jak reálně se o něm něco skutečného dozvědět, je stát se někým dostatečně významným a udělat s ním nějaký společný projekt a mezitím ho ničím nevystrašit. Jinak... bude to jen legenda za legendou, a kdo ví, nakolik se bude lišit od skutečnosti.
PS, znáte i tohle a jeho prapodivnou a neskutečně depresivní druhou část?
Tak jako Bucketheada mam celkem rad, ale sorry, tohle teda neskutecne depresivni neniAstfglt píše:PS, znáte i tohle a jeho prapodivnou a neskutečně depresivní druhou část?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
huh? pamatuju si, že ho moc rád nemáš, protože "do každého sóla musí narvat shredování"Wohma píše:Tak jako Bucketheada mam celkem rad, ale sorry, tohle teda neskutecne depresivni neniAstfglt píše:PS, znáte i tohle a jeho prapodivnou a neskutečně depresivní druhou část?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Praveze jsem zjistil, ze do kazdeho ne... Doma si vetsinou Bucketheada nepustim, zas tak pro me ta hudba zajimava neni, ale respektuju ho, protoze umi asi tak milionkrat lip na kytaru nez ja a pritom je na nem videt, ze umi vymyslet i pekny melodicky sola a zahrat je s paradnim feelingem 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Ani jeden song mě zatím nezaujal....pominu-li fakt, že je to nejlepší kytarista, jakého znám, tak je to dost nuda - zlatý Crime Slunk Scene.Zkusím to dát do mp3ky, zítra se na ten poslech pořádně soustředím a možná se mi to zalíbí, ale zatím fakt nic moc....škoda.Dark Axel píše:jinak - co říkáte na Albino slug, Bucketovci? mi to připadá jako slušné album - takový jeho standart. na druhou stranu se trochu začíná opakovat, zdá se mi
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Whitewash, ne Whitehash
něco doma mám live v mp3, ale je to docela strašná kvalita...
hele, já u něj právě byl zvyklý, že každé album je svým způsobem jiné. takhle mi přijde, že co je na Albino slug už jsme všechno slyšeli na dřívějších albech - je to skoro jako best of jen ty songy zní trošku jinak
něco doma mám live v mp3, ale je to docela strašná kvalita...
hele, já u něj právě byl zvyklý, že každé album je svým způsobem jiné. takhle mi přijde, že co je na Albino slug už jsme všechno slyšeli na dřívějších albech - je to skoro jako best of jen ty songy zní trošku jinak
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- serj-tankian.lucy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Buckethead - znáte ??
ach božee o týhle písničce mi vůbec nemluv úplně jí miluju momentálně je to moje nej písničkaWe Are One-Serj Tankian. . ??Nebo se mi to zdá. .?
a mně se ani moc nezdá ... prostě normální metal podle mě
Jinak Bucket je docela dobrej ale chtělo by to, aby začal i zpívat
Re: Buckethead - znáte ??
Proc? V jeho muzice se vyskytuje ruzne.... artikulacni zvuky, adekatne doplnujici jeho ne zrovna zpevavou muziku. Naopak ho mam rad za to, ze jeho muzika nepotrebuje vocal, mluvi sama. Tak jako u Satrianiho a Vaie.serj-tankian.lucy píše:Jinak Bucket je docela dobrej ale chtělo by to, aby začal i zpívat