no ono to ale nejsou humbuckery na te druhe kejtry... to jsou P90... nicmene s humbacema se ta sama kytara dela taky.
je to jednoduche... tele se singlama zni jako tele, tele s humbacema nezni jako tele, zni spis jako LP... je to z vlastni zkusenosti, mam oboje...
oboje jsou ze stejneho dreva, obe jsou proste kvalitativne srovnatlne... takze zalezi na zvuku - a u toho je propastny rozdil. kazda hraje uplne jinak. a nikdo ti nemuze rict, ze je lepsi ta a ta... protoze to proste musis zjistit sam.
Ty s P90 se mi libi hlavne protoze muzes ovladat volume i tone obou snimacu, znam cloveka co ma originalni Fender verzi tohoto ale bohuzel to nemuzu srovnam s Squier.
hmm, bral bych asi taky ten standart jestli chceš telátko jak ma bejt, ale co se punku týče...je to fuk. Ale ten Vintage modified je proste LP s designem Tele.
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Nevíte pls někdo, jestli se dá sehnat stejná, nebo alespoň HODNĚ podobná kytara, jako je ta úplně první co tady napsal na ni odkaz? Ten telecaster s černou hlavicí, dvěma singly, s chromovým PG - akorát pravý Fender ?!!! Prohledal jsem to tady a žádnej Fender, ani podobnej jsem neviděl a tenhle Squier se mi zatraceně líbí.....
Díx
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Demilich píše:Nevíte pls někdo, jestli se dá sehnat stejná, nebo alespoň HODNĚ podobná kytara, jako je ta úplně první co tady napsal na ni odkaz? Ten telecaster s černou hlavicí, dvěma singly, s chromovým PG - akorát pravý Fender ?!!! Prohledal jsem to tady a žádnej Fender, ani podobnej jsem neviděl a tenhle Squier se mi zatraceně líbí.....
Díx
Demilich píše:Nevíte pls někdo, jestli se dá sehnat stejná, nebo alespoň HODNĚ podobná kytara, jako je ta úplně první co tady napsal na ni odkaz? Ten telecaster s černou hlavicí, dvěma singly, s chromovým PG - akorát pravý Fender ?!!! Prohledal jsem to tady a žádnej Fender, ani podobnej jsem neviděl a tenhle Squier se mi zatraceně líbí.....
Díx
Jasná věc, tohle je přímo John5 telecaster, kvůli kterému se mi tyhle kejtry líbí a sháním podobnou , ale jde mi o tom, aby to mělo klasickou tele-hlavu a dva singláky a vypdalo stejně! (a pokudmožno stálo méně, ačkoli koupi neplánuju ve výhledu roku dopředu)
Aji tak díky.. tady je nemaj
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem