- Squier Tele které by dostalo 21. pražcový, javorový, mexico krk, jiné snímače a tak...
-Dodělat moje SG tj. snímače RM pickups...nový nulťák, T-O-M, Bigsby orig.
-a samozřejmě lampa...asi VOX AC15
poslouchej, tynejsi troskarjonas1 píše:Gibson R7
Gibson R9
Gibson Custom Shop 336F
Gibson Gold Top Deluxe - z r. 1970, at nezeru:)
Gibson Les Paul '56 Gold Top
PRS Santana II
Fender 1957 Stratocaster CC
Fender 1957 Heavy Relic Tele
a k tomu bych si naporoucel:
Matchless Chieftain
Matchless Independence
BadCat 100R
Bogner Uberschall
Marshall JMP
Fender Bassman
Orange Rockerverb 50H
aha.tak to neni moc.ale bude to lepsi lepsi a lepsi.pokud te to bavi, mas chut hrat. mas co hrat tak to pujdeDeyw píše:ale ja hraju dva dnya jeste ani neumim zabrnkat fade to black
jj hlavně to nevzdávej, pro mně byly první měsíce nejhorší (v tom smyslu že to bylo těžký se něco naučit), ale stačí si pravidelně občas něco brnknout a zanedlouho se začneš zlepšovat mnohem rychlejiAlienW píše:aha.tak to neni moc.ale bude to lepsi lepsi a lepsi.pokud te to bavi, mas chut hrat. mas co hrat tak to pujdeDeyw píše:ale ja hraju dva dnya jeste ani neumim zabrnkat fade to black
Troskareni se nevyplaci;)AlienW píše:poslouchej, tynejsi troskarjonas1 píše:Gibson R7
Gibson R9
Gibson Custom Shop 336F
Gibson Gold Top Deluxe - z r. 1970, at nezeru:)
Gibson Les Paul '56 Gold Top
PRS Santana II
Fender 1957 Stratocaster CC
Fender 1957 Heavy Relic Tele
a k tomu bych si naporoucel:
Matchless Chieftain
Matchless Independence
BadCat 100R
Bogner Uberschall
Marshall JMP
Fender Bassman
Orange Rockerverb 50H
to nemas sptane vymyslene.diky bohu kapelu jiz mam krome basaka ale ten se trochu ztrati takze az muzeme ale hrat lepe nez jen dva kytaristi. a naucit se poradne hrat a vymyslet par songu. par jich uz mame tak vetsi parB.Mikey píše:To mě by stačilo kdyby mi šla v pohodě moje nová kytara Avalanche LP Deluxe tak jak šlape teď. Pak bych chtěl na střední založit kapelu a hrát na školních vystoupeních, pak nahrát nějaké demo a zaslat ho do různých vydavatelstvích a pak si jen užívat