Zdravím, poprvé jsem nasadil tremolo páku a co se nestalo, pak sem si všiml, jak kobylka nějak divně leze ven z těla.. Nevím jestli je to tou pákou, nebo jestli je to normální, tak se chci zeptat. Když povolím struny,tak je normálně u těla. docela dost mi to prodloužilo ladění..
K tématu: Prostě a jednoduše máš větší tah strun než pružin - stačí přidat pružinu a bude ti to ležet tak jak má.POkud ti to takhle zůstane když použiješ páku tak je to špatně a doporučuju přidat tu pružinu a páku nepoužívat - to je co za značku?Něco za pár stovek ne?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Pokud chceš mít stabilnější ladění, povol trochu struny, dotáhni ty 2 vruty zezadu, aby kobyla ležela na dřevě, a přelaď. Jinak Leo Fender to navrhl právě tak jak to máš teď, že je kobyla trochu zvednutá, aby se dalo pákou i zvedat tón. Bohužel u většiny kytar to rozhodí ladění, tak je lepší to mít dead flat na dřevě.
Ano u většiny to dělá bordel jen u kvalitních fenderů ne - podobnej styl kobylky je wilkinson - jde nohoru i dolů bez zámků vytažení tónu ale asi jen o půl tón - wilkinsony maj některý Cort kytary - a u toho aby to ladilo tak to chce dobré ladící mechaniky,nultý pražec ve kterém struny nemají odpor a spíš kuličkové srážeče strun
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Asi se mi budete vic než velice smát ale k čemu to je,kde to je a jak to vypada??
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
S vruty vzadu nejde vůbec pohnout (nechci do toho jít zas s velkou silou), asi tam budou nějak zalepený.. takže to budu řešit další pružinou, když se mi jí povede sehnat zatim jsem je trochu prohodil, jak je ta mechanika trochu nakřivo tak to teď drží o malinko líp..
Tu páku se ani používat nechystám jenom jsem jí chtěl zkusit..
Je to aby ty struny neměly takovej odpor - nedrhnou tolik v tom srážeči
Díky
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
já ještě u starýho Strata, když sem poprvý zkoušel to tremolo, sem s tim otočil, vylítla mi spodní struna a od tý doby se kytarám s tremolem radši vyhejbám
i to tremolo je dobrá věc a když to s ním člověk umí, tak ostatní valej bulvy. Neodsuzoval bych to. Pokud nejsi schopnej přitáhnout ty vruty (zalepený nejsou) tak tam dej pružinu a je pokoj. V každejch dobrejch hudebninách seženeš za pár háků
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.