Edit Red Bull: Upraven název - nebuď přehnaně vtipnej
Jak chráníte vertikálně uložený vstup na jack u komba?
Pravidla fóra
Jak chráníte vertikálně uložený vstup na jack u komba?
Čau měl bych dotaz
týká se samozřejmě kombíček se zdířkou na jack směrem nahoru - myslíte že má smysl používat nějaký špunt či co na zacpání zdířky v prašném prostředí?
U mě doma se práší docela dost tak sem si říkal jestli to nebude vadit třeba když budu mít deset let to kombo a celou dobu tam bude padat prach. Popřípadě proti mrtvému hmyzu a podobně...
díky za kooperaci 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- tallicaman
1. Prejmenuj thread, dvojsmysly mi nevadi, ale nazev threadu by mel cloveku aspon priblizne napovedet obsah, coz ten tvuj nesplnuje.
2. Prach bych neresil, horsi je to s vlhkosti. A mimochodem, pokud tam nedrolis omitku nebo negenerujes nejakej nestandardni prach, tak je podle me jedno, jestli jsou zdirky zvrchu nebo naboku
2. Prach bych neresil, horsi je to s vlhkosti. A mimochodem, pokud tam nedrolis omitku nebo negenerujes nejakej nestandardni prach, tak je podle me jedno, jestli jsou zdirky zvrchu nebo naboku
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takAlienW píše:nevytahuj kabel
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
já to řeším poměrně globálně. Obkládám celou tu svoju starou škatuli obalem, když ji nepoužívám, aby se zbytečně neošourala:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
tak sorry no
za tohle se zbičuju a sešvihám rákoskou
jinak někdo tady říkal (myslim v topicu o lampách a údržbě) že se má vytahovat kabel, pokud je to ve standby (a asi současně když je standby udělaný jen hlasitostí na nule - tak to mám já) takže to tak dělám...
jinak někdo tady říkal (myslim v topicu o lampách a údržbě) že se má vytahovat kabel, pokud je to ve standby (a asi současně když je standby udělaný jen hlasitostí na nule - tak to mám já) takže to tak dělám...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
doporučuju pádélko na spanking...rasomaso píše:tak sorry noza tohle se zbičuju a sešvihám rákoskou
![]()
jinak já zesik zakrývám koženým obalem:)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
já mám vstupy a výstupy ze přededu
... a vrch utřu jednou za čas suchým hadříkem ....
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Ta ochrana podle mě má smysl jen, kdyby se ti na to něco podařilo vylít, jinak prach a vlhkost je zbytečné řešit.
Jestli vytahuješ kabel, tak si kup za pár korun přechodku a strkej to míto káblu. Ale počítej s tím že zdířka bude 2x víc trpět zasouváním a vysouváním. Takže jestli je šmejdská, tak se možná dožiješ jejího skonu.
GES: 10Kč

Navíc se ti taková přechodka může šiknout třeba na nějakém koncertě, ale nenapadá mě vůbec situace, za jaké by se dala použít.
Možná že bys zapomněl kytarový kábl a v sále by měli videorekordér propojený s těmi Cinch kabely. Ale jestli nebudeš mít tu redukci 2x nebo v tom rekordéru bude místo Cinchů SCART kabel, tak jsi namydlený.

Jestli vytahuješ kabel, tak si kup za pár korun přechodku a strkej to míto káblu. Ale počítej s tím že zdířka bude 2x víc trpět zasouváním a vysouváním. Takže jestli je šmejdská, tak se možná dožiješ jejího skonu.
GES: 10Kč

Navíc se ti taková přechodka může šiknout třeba na nějakém koncertě, ale nenapadá mě vůbec situace, za jaké by se dala použít.
Možná že bys zapomněl kytarový kábl a v sále by měli videorekordér propojený s těmi Cinch kabely. Ale jestli nebudeš mít tu redukci 2x nebo v tom rekordéru bude místo Cinchů SCART kabel, tak jsi namydlený.
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Ono se to dá použít na vystup a z toho kable s 3,5 samcema do komplu (line-in), já to tak dělám ..
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SILNĚ NEDOPORUČUJI kupovat tyhle levné konektory, jak v Gesu tak v GMe nebo Tipa. Kvůli tomuhle čínskýmu šuntu jsem měl jednou tu špičku jacku zapadenou ve zdířce na sluchadla. Prostě se ten konektor rozpadl. Naštěstí se mi to podařilo vytáhnout ale byla to strašná jebačka. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
taky mam takovej ale vod sluchatek KOSS akze to asi nebude smeckoSmrťokvítek píše:SILNĚ NEDOPORUČUJI kupovat tyhle levné konektory, jak v Gesu tak v GMe nebo Tipa. Kvůli tomuhle čínskýmu šuntu jsem měl jednou tu špičku jacku zapadenou ve zdířce na sluchadla. Prostě se ten konektor rozpadl. Naštěstí se mi to podařilo vytáhnout ale byla to strašná jebačka.
PS : a je cele zlate
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj tak pokud to ma nějaký alespoň trochu jistý původ tak je to v pohodě. To co prodávají dneska v obchodech je ten nejhorší čínský šunt. Prostě smetí.AlienW píše:taky mam takovej ale vod sluchatek KOSS akze to asi nebude smeckoSmrťokvítek píše:SILNĚ NEDOPORUČUJI kupovat tyhle levné konektory, jak v Gesu tak v GMe nebo Tipa. Kvůli tomuhle čínskýmu šuntu jsem měl jednou tu špičku jacku zapadenou ve zdířce na sluchadla. Prostě se ten konektor rozpadl. Naštěstí se mi to podařilo vytáhnout ale byla to strašná jebačka.
PS : a je cele zlate
Já si nakonec koupil u bučka za dvacku nějaký co měli od nějakých hifáren vybraný příslušenství. Celý zlatý, masivní, pohoda.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ