Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Kornbluth - moc dobré líbí se mi to a měl (mam) taky něco takovýho v plánu.Šikovnej kytarista.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Kornbluth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kornbluth »

Red Bull píše:Kornbluth - moc dobré líbí se mi to a měl (mam) taky něco takovýho v plánu.Šikovnej kytarista.
Thanx ... :wink:
Tak šup, nahrávat a hrň to na fórum ... :D
HitchS

Sweet child o' mine

Příspěvek od HitchS »

Čau, tak jsem taky zkusil něco nahrát:D solo Sweet child:) je tam pak i takovej pokus o improvizaci inspirovanou originálem, ,ale to mi fakt nejde, takže to zní příšerně..:D jsem prostě začátečník.. navíc mě dneska při nahrávání děsně bolely prsty ze včera:D no nic, nechci se vymlouvat: http://http://www.sendspace.com/file/da8nto jo a vim, že to mám celý mimo, za pár dní napravim :)
Naposledy upravil(a) HitchS dne 19.08.2008 13:37, celkem upraveno 1 x.
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

tak jsem něco nahrál, jen se nelekejte zvuku, je to nahrávaný z line outu do zvukovky, takže to nepřešlo přes reproduktor, ani přes bednu a zní to celkem strašně, kdybych to nahrával přes mikrofon tak by to byla jiná káva ale mikrofon nemám....
je to pár kousků z různejch skladeb..
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/970 ... .84MB.html

jsem zvědavej co vy na to? elektriku mám asi rok a dva měsíce, předtím na akustiku tak půl roku
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Zní to zajímavě celkem pěkný... a zasáh si mé srdce velkého fandy metly takže to slolo z sanitaria ikdyž nebylo úplně nejobratnější ti to jistí :D fakt fajné
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

mě teda hlavně trkly ty Testament - musical death :) moc pěkný :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

musical death se učím celej, pak se to pokusím nějak hodit dohromady, že si nahraju zvlášť pozadí, zvlášť pak sólovku, s nějakým slušným zvukem... hlavně mě dělá potíž vyřešit nahrávání:)
Kornbluth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kornbluth »

Graywolf píše:tak jsem něco nahrál, jen se nelekejte zvuku, je to nahrávaný z line outu do zvukovky, takže to nepřešlo přes reproduktor, ani přes bednu a zní to celkem strašně, kdybych to nahrával přes mikrofon tak by to byla jiná káva ale mikrofon nemám....

jsem zvědavej co vy na to? elektriku mám asi rok a dva měsíce, předtím na akustiku tak půl roku
Mě se líbí to brnkání od 2:55 - co to je? :D
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

Kornbluth píše:
Graywolf píše:tak jsem něco nahrál, jen se nelekejte zvuku, je to nahrávaný z line outu do zvukovky, takže to nepřešlo přes reproduktor, ani přes bednu a zní to celkem strašně, kdybych to nahrával přes mikrofon tak by to byla jiná káva ale mikrofon nemám....

Mě se líbí to brnkání od 2:55 - co to je? :D
akustický sólo právě z toho musical deathu
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Tak zde po dlouhý době přizpěju klasikou doufám , že se to bude líbit dal jsem si s tim práci :-D

http://www.youtube.com/watch?v=hsLzA8rUCQM
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Pidin

Příspěvek od Pidin »

ten Smells Like Teen Spirit nejakej přehulenej ne? :D jak to nahravaš že maš tak blbej obraz a dobrej zvvuk?
Ebu

Příspěvek od Ebu »

Ale jo, zahráls to obstojně. Pravda, na pozadí to nezpívá ani Curt ani ty, nehraješ na levorukou kytaru, ale nemůžeme chtít všechno :D
Obrázek
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Já čekal nějakou podporu a ne to že tam bude kurt :-D k***a hoši nahrajte něco vy ja už vam na to kašlu :lol:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Ale jo, zahráls to dobře ... jenom je to takovej začátečnickej song... nahraj větší peklo, podle všeho ( master of puppets) na to máš :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

vikicek píše:Ale jo, zahráls to dobře ... jenom je to takovej začátečnickej song... nahraj větší peklo, podle všeho ( master of puppets) na to máš :D
Delší dobu se chystám na one , ale jsem nějakej linej nebo nevim a navic pokulhavam v solu :oops: :-D tak jsem nahral klasiku rano jsem si hral s rpckem a vylezl tenhle zvuk tak me napadla nirvana
Ebu

Příspěvek od Ebu »

vikicek píše:... jenom je to takovej začátečnickej song...
A určitě nám to dokážeš svojí vlastní a ještě lepší nahrávkou. :wink:
Obrázek
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Já jsem to myslel tak, že to Nuker zahrál dobře, ale je to prostě jednoduchej song ... že jsem od něj čekal nějakou střelbu, nic víc :)

Ebu: Myslels abych nahrál Smells like teen spirit, anebo jako že bych nahrál něco lepšího jinýho? :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

nuker :))) hele ja se porad nemuzu zbavit dojmu ze si to v klidu nahrajes pres ten digitech do stop a pak hrajes na sucho a natacis video :D to neni zadnej utok jen mi to tak prijde, treba prepnuti na ten distortion na zacatku jsem fakt nejak nepostrehl :) a to co na tech videich delas za kravinky tomu taky nasvedcuje a to jsem si vsiml u vicero tvych vidii :) navic mam taky multak a k tomu aby jsi skrze nej mohl hrat je potreba mit bud sluchatka a nebo slyset zvuk z repraků, jenze u tebe jde evidentne o USB nahravku diky kvalite a sluchatka pritom nemas :D tak jak to je? ;)

P.S. myslim to dobre neber to jako nejakou negaci jinak hrajes paradne! ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jinak taky se mi nezda ze to hraje primo na tom videu :twisted: :twisted: jinak je to good..je mi jedno celkem jak as kde to hraje..beru o jaky videoklip k nahrane veci :lol: :lol: :twisted:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

No ale zahrál to přece? Takže zapněte tipec! :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“