Kytarista s nejrozsáhlejší výbavou

Pedály, multiefekty, procesory, ...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

freelancer02 píše:Dobře, chápu že si to můžou finančně dovolit, ale není to tak trochu škoda? Kolik z nás by dalo já nevím co mít kytaru za 50 000, zatímco se jich bůhvíkolik ročně rozmlátí naprosto bezdůvodně? Být výrobce kytar tak mě to odradí kytary vyrábět, a půjdu prodávat limonádu...
ted se možná dotknu spousty ja nevim megarockerů nebo metaláků ale já si myslím, že normální člověk a kytarista má k nástrojům úctu a vživotě by ji nerozflákal. A je jedno jestli stojí 3000 nebo 95000 jde o to že to je prostě nástroj kterej někdo musel vyrobit to není jako rozflákat kartonovou krabici...a prostě kdo dokáže rozbít na koncertě kytaru - jen tak- je pro mě ubohej ignorant :) a jako kytaristy bych so vživotě nedokázal vážit...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

pupack píše:
freelancer02 píše:Dobře, chápu že si to můžou finančně dovolit, ale není to tak trochu škoda? Kolik z nás by dalo já nevím co mít kytaru za 50 000, zatímco se jich bůhvíkolik ročně rozmlátí naprosto bezdůvodně? Být výrobce kytar tak mě to odradí kytary vyrábět, a půjdu prodávat limonádu...
ted se možná dotknu spousty ja nevim megarockerů nebo metaláků ale já si myslím, že normální člověk a kytarista má k nástrojům úctu a vživotě by ji nerozflákal. A je jedno jestli stojí 3000 nebo 95000 jde o to že to je prostě nástroj kterej někdo musel vyrobit to není jako rozflákat kartonovou krabici...a prostě kdo dokáže rozbít na koncertě kytaru - jen tak- je pro mě ubohej ignorant :) a jako kytaristy bych so vživotě nedokázal vážit...
Jasně ale to patří k jejich show a KISSaci sou hlavne showmani,kazdy ma na to jinej nazor ja sem nejvetsi fanda KISS me to tak nepříjde
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

KORTY píše:
pupack píše:
Jasně ale to patří k jejich show a KISSaci sou hlavne showmani
tak show se da dělat různě... ja jen řikám, že když dokáže kytarista rozflákat kytaru, je to pro mě špatnej kytarista a je mi fuk jestli je rychlej, ma techniku a bla bla bla ale kytaristu dela i osobnost, člověk. No nic :) off topic
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack píše:
KORTY píše:
pupack píše:
Jasně ale to patří k jejich show a KISSaci sou hlavne showmani
tak show se da dělat různě... ja jen řikám, že když dokáže kytarista rozflákat kytaru, je to pro mě špatnej kytarista a je mi fuk jestli je rychlej, ma techniku a bla bla bla ale kytaristu dela i osobnost, člověk. No nic :) off topic
Jimi Hendrix :wink: :lol:

KIWI - upraven počet citací na 3 dle pravidel
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Plně souhlasím s Pupackem. V tomhle případě ale nepředváděj show hudební, ale show destrukční. Zničit kytaru nemá s "SHOW" nic společnýho, to dokáže každej..
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

mě je jedno co si o tom myslite 8)
www.metallica-band.ic.cz

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

KORTY píše:mě je jedno co si o tom myslite 8)
a vzdyt jo co clovek to nazor a to je dobre :)
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

pupack píše:
KORTY píše:mě je jedno co si o tom myslite 8)
a vzdyt jo co clovek to nazor a to je dobre :)
přesně tak :)
www.metallica-band.ic.cz

nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Tak treba Sonic Zouth meli hodne efektu i kytar
http://www.sonicyouth.com/mustang/eq/gear.html
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pupack píše:
Demilich píše:Wow to by mě zajímalo, na co má tolik efektů při stylu hudby který hrajou. Neposlouchám je, ale co je tak trošičku znám z doslechu tak sjem nikdy nezaregistroval nějaké zefektované psycha... Prostě taková klidnější hudba (vesměs)
no ja ti to reknu takhle :D kytara ktera jde do rozdelovace = dve cesty signalu. edge hraje stereo pres dva TC delaye a 2 voxe. kazdy delay jine nastaveni(kratky a dlouhy cas). kazdy ten delay ma jeste zmodulovany (chorus vetsinou) plus kdyz Edge hraje na kytaru, hraje s nim jakoby zvuk syntetyzeru o oktavu vyse a to je harmonizer - octo reverb. Muzika je sice klidna ale tech efektu a vychytavek co se delaye a matiky na doby a jednotlivy tony tyka je tam opravdu mazec :) a na kazdou pisnicku jine nastaveni proto tak sileny rack.

ted si predstav ze hraje na koncerte treba 24 songu a kazdej song ma tyhle sileny nastaveni ale uplne jiny + navic pisen se sklada vetsinou sloka, bridge a refren a i na kazdou z tech casti ma jine nastaveni zvuku. proto ten rack a silene midi ovladace ktere on ovlada pri koncerte coz je pro me nepredstavitelna vec :)
Wow díky za vyčerpávající vysvětlení, to je potom jasná věc :) Dobrý!!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
omega

Re: Kytarista s nejrozsáhlejší výbavou

Příspěvek od omega »

Hlavně u těch kisáků oni opravdu dělají jen šou a pozorný divák by si měl všimnout,že má-li dojit k takovéto řízené produkci tak se osobní nástroj vymění v nestřeženém okamžiku za bezcený plagiat a pak už se to jen nasvítí a rozbíjí a rozbíjí no prostě komedie pro fandy. Ale jinak souhlasím s názorem, že i kytara má duši a je jako žena, tedy chci-li se jí zbavit nutně jí nelámu hned krk, ale vtipně nastražím svému "kamarádovy" ať si taky užijí jiní třeba méně naroční :D
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Velký pedalboardy nesnášim :x prostě stačí mi Wah, Echo a případně Fuzz, Vibe a to je vše.... :evil:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ti co nesnáší velký pedalboard nepoužívaj víc jak 3 efekty...... Většina těch, co milujou velký pedal board používají efektů do deseti... a ty nejšťastnější jich maj víc... já mám 8 efektů a chci víííííííííííííc... A kytaru klidně rozmlátím, s tím rpoblém nemám hele...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od pigdestroyer »

nozaki píše:Tak treba Sonic Zouth meli hodne efektu i kytar
http://www.sonicyouth.com/mustang/eq/gear.html
tyjo cucim na ty ladeni...
freelancer02

Hm... já nemám efekt ani jeden a jsem naprosto spokojen. Čistý kanál, pěkně zkreslený rockový doprovod, a solovy kanal, krasne citelny... A zadnou dalsi krabku nepotrebuju:-)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

freelancer02 píše:Hm... já nemám efekt ani jeden a jsem naprosto spokojen. Čistý kanál, pěkně zkreslený rockový doprovod, a solovy kanal, krasne citelny... A zadnou dalsi krabku nepotrebuju:-)
taky ti ji nikdo nenutí.... na takovej ten obyč (vyhl jsem se slovu středoproud) kytarový hraní efektů netřeba...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

turbo_MaCk píše:
freelancer02 píše:Hm... já nemám efekt ani jeden a jsem naprosto spokojen. Čistý kanál, pěkně zkreslený rockový doprovod, a solovy kanal, krasne citelny... A zadnou dalsi krabku nepotrebuju:-)
taky ti ji nikdo nenutí.... na takovej ten obyč (vyhl jsem se slovu středoproud) kytarový hraní efektů netřeba...
Macku, docela mě baví sledovat Tvůj názorovej vývoj (no offense!!! ;-))
freelancer02

turbo_MaCk píše:
Myslis ze to ze nepouzivam krabicky omezuje muj hudebni projev? zajimava myslenka :)
Michal.K

Příspěvek od Michal.K »

A co říkáte na tenhle pedal board a ty tu rackovou "obludu" v pozadí které má David Gilmour?
(P.S. jsou vyrobeny by Pete Cornish)

Více informací a obrázků např. http://www.giampaolonoto.it/guida-agli- ... ulse-tour/ nebo na http://www.gilmourish.com.
Přílohy
Gilmour effects.jpg
RickX

Re:

Příspěvek od RickX »

Braniik píše:Neviem kto to je, ale jednoznacne ma najvacsi bordel v krabkach :D
http://i200.photobucket.com/albums/aa10 ... suvzu1.jpg
to vypadá na My Bloody Valentine - Kevin Shields
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“