Disasterpiece píše:mas li struny skrz telo tak 10ky staci na drop C uplne v klidu.....
A když nemáš?
Moje zkušenosti jsou takové, že když deš s laděním dolů (a máš 10), tak tak jsou ty struny povolené. Myslím tím, že se výrazně projeví jakou silou zmášneš (natahuje to tón). Jasně že se stím dá hrát, ale mě to prostě nevyhovuje
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu. R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
aaasdfggg píše:Ja ladim dva tony dolu (In Flames) a sem tam to jeste dropnu a kdyz vam reknu jake mam struny, tak mi neuverite ze na tom jde hrat a leze z toho relativne normlani zvuk. Struny nedrnčí a ani nejsou nejak moc "uvolněné" divim se sam sobe ze takove ladení zvladam s 9tkami a ted me stahnete z kuze
Chtel jsem to jednou z prdele skusit s temi 9tkami dat na IF ladeni a pak se mi to zalibilo a mam to tak porad no
IF hraju taky a me se proste hraje blbe kdyz jsou struny volny takze mam ted 13 (pouzivam je i na standartni ladeni na posilovani prstu:-)) ale popravde me ty 9 nestacily na LP ani drop D
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:) Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Disasterpiece píše:mas li struny skrz telo tak 10ky staci na drop C uplne v klidu.....
A když nemáš?
Moje zkušenosti jsou takové, že když deš s laděním dolů (a máš 10), tak tak jsou ty struny povolené. Myslím tím, že se výrazně projeví jakou silou zmášneš (natahuje to tón). Jasně že se stím dá hrát, ale mě to prostě nevyhovuje
tallicaman píše:Ale je. Je videt, ze to nepouzivas
Vedle, ja takhle hral asi rok. Nesetkal jsem se s riffem, kterej by byl nehratelnej (aspon prstove, rychlost nepocitam, ta jde natrenovat), leda tak obtiznejsi.
a co:
------
---6--
---5--
---3--
---3--
---3--
je to v drop c (BfmV) bych byl zvědav jak by si to zahrál...
tallicaman píše:Ale je. Je videt, ze to nepouzivas
Vedle, ja takhle hral asi rok. Nesetkal jsem se s riffem, kterej by byl nehratelnej (aspon prstove, rychlost nepocitam, ta jde natrenovat), leda tak obtiznejsi.
a co:
------
---6--
---5--
---3--
---3--
---3--
Wohma píše:Vedle, ja takhle hral asi rok. Nesetkal jsem se s riffem, kterej by byl nehratelnej (aspon prstove, rychlost nepocitam, ta jde natrenovat), leda tak obtiznejsi.
a co:
------
---6--
---5--
---3--
---3--
---3--
Moc těžký mi to nepřijde: slyšel's někdy o barré?
To jo ale mě by zajímalo jak by si to zahrál bez dropu! s normálním lazením asi nijak co...
tallicaman píše:V podstate vsechny krome DARCO. Musim rict, ze jsem ted zkusil DR a jsou podstatne lepsi jak D'Addario uz vim, co je sustain ...
Darkáčů jsem spotřeboval asi 4 krabičky a kámoš 2 a nikdy žádný problém nebyl, řekl bych, že je to taková střední třída. Rozhodně lepší než Ashtony atd..
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem