Myslím, že Mukáčci by je roznesli na kopytech [a nejen oni
Rybičky 48-oooU!
Pravidla fóra
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
hele pozor, ja je nechci obhajovat, ale na zivaku hrajou dobre. Tady si hodne lidi mysli ze sou to h***a co neumej hrat. Ja zopakuju jeste jednou ze umej a ze to co je na CD slysis i na zivaku.
Jinak je jako kapelu moc nemusim (z novyho CD semi libi jenom jeden song)...ale jako lidi v pohode..
Petr, skvelej kytarista, poradi, pomuze, serizoval mi kejtru, nahraval nam CD? ochotnej atd.
Ondra: Taky v pohode, ale, nic proti nemu, veri si az moc...i nas basak uz to zporozoval a trochu mu shodil ciro
Kuba: No...to co se o nem rika, ze machruje atd. je pravda...jinak se nechytnes...ale je to v pohode clovek, sponzoruje nas Narcis hadrama, takze tak..
Proti klukum z Rybicek nic nemam, proti samotny kapele jo
Nelibi se mi to ale nenadavam na ne..
Jinak je jako kapelu moc nemusim (z novyho CD semi libi jenom jeden song)...ale jako lidi v pohode..
Petr, skvelej kytarista, poradi, pomuze, serizoval mi kejtru, nahraval nam CD? ochotnej atd.
Ondra: Taky v pohode, ale, nic proti nemu, veri si az moc...i nas basak uz to zporozoval a trochu mu shodil ciro
Kuba: No...to co se o nem rika, ze machruje atd. je pravda...jinak se nechytnes...ale je to v pohode clovek, sponzoruje nas Narcis hadrama, takze tak..
Proti klukum z Rybicek nic nemam, proti samotny kapele jo
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
?Giof píše: Chii?
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Giof píše:Chii?Frostys píše:Hrát samozřejmě můžou dobře o tom žádná, ale to že vykrádají ostatní kapely už moc dobré neni.Michalowic píše:hele pozor, ja je nechci obhajovat, ale na zivaku hrajou dobre. Tady si hodne lidi mysli ze sou to h***a co neumej hrat. Ja zopakuju jes
Naposledy upravil(a) Frostys dne 23.08.2008 21:46, celkem upraveno 1 x.
Nevim jestli hrat umi nebo ne, ale to co predvadi je dost hrozny.
Obzvlast ten zpev a celkove falesnej feeling... a texty!
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Tak sem zhlídnul ten jejich manifest dnešního punk rocku a nepříjde mi to nic neobvyklýho. Prostě trošku uhlazenější punk narozdíl od těch "opravdovejch" pankáčů. Mě příjdou obě dvě věci jako šaškárna.
A teď do mě...
A teď do mě...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
- Edward4147