REPROBOX: Papír nebo hliník???
Pravidla fóra
REPROBOX: Papír nebo hliník???
Zdarec... Jaký byste mi kdo doporučil reprobox pro basovou hlavu LANEY RB9 300W? Scháním 4*10" 400W ale nevím jestli papercony nebo hliníky... Díky
Naposledy upravil(a) fisermi1 dne 31.07.2008 6:52, celkem upraveno 2 x.
Moje zkšuenost s hliníkama je, že sice zvuk špatnej není, ale netlačej, netlačej a netlačej....
Papíry..mno záleží od jaké firmy, jestli do Hartke, tak to radši ty hliníky.
Navcí nevím jestl iseženš 4*12 400W...
Papíry..mno záleží od jaké firmy, jestli do Hartke, tak to radši ty hliníky.
Navcí nevím jestl iseženš 4*12 400W...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
.........EQ niečo dokáže, ale charakteristiku reproduktorov nezmení.........tiež mám radšej tvrdší konkrétny zvuk........a 10" papierové ho s ochotou spravia........neviem, že prečo chceš práve 4x12"........vyrábajú sa málo a sú drahšie ako bežnejšie 4x10"........a potom je tu ešte otázka či chceš využívať plný výkon zosíka s jednou bedňou, lebo ak hej tak hladaj bedne zo 4 ohmovou impedanciou.......alebo by si chcel k tomu ešte potom neskôr dokúpiť 1x15"???.........potom musíš hladať bedne s 8 ohmovou impedanciou........
........takže ďalšia bedňa čo by sa oplatila.......ASHDOWN MAG410T, HARTKE VX 410, PEAVEY 410 TVX 8OHM, alebo kludne aj Laney RB 4x10".........je ťažké poradiť konkrétnejšie........bolo by dobré vedieť akú citlivosť má tá 1x15" bedňa.......lebo ak k tomu pripojíš 4x10" s vyššou citlivosťou tak ju jednoducho prekričí........
Hlasuju spíš pro papír, ale ne Hartke VX series, ty mě taky nepřesvědčily...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
papir 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Taky jsem slyšel že je dost dobrý a konkrétní, ale nehrál jsem na ni, jen mi ji doporučoval prodavač když jsem se ho ptal čemu byl dal přednost on..Gerald píše:Můžu doporučit Warwick 411-pro. Ta tlačí jako prase...a nepotřebuješ ani tu 15" k ní...má basů až až...600W k tomu.
- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
ta Warwick 411 bude hrát dobře, já mám kombinaci Peavey TVX 410 a WArwick WCA 211 Pro, ten waewick má takový pěkný zvuk, hodně barevný, ale Peaveyčko se prosadí víc, je to prostě bedna na tvrdé styly, chtěl jsem taky kombinaci, jakou uvádíš, ale tohle se mi vleze do auta:-) a o basy se postará peavey, to je bedna, která prostě hraje od spodu.......jinak určitě papír, měl jsem Hartke XL 410 a spokojený sem nebyl, samotné to hrálo doceka fajn, ale s kapelou sem byl ztracený, ono to prostě nehrálo, jen řvalo.....
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
Když do sběru tak hliník a když do reproboxu tak papír.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Já teď pokukuju po nákým boxíku 4x10 (12) a asi určitě bude papírovej. Líbí se mi to jejich mlaskání... Jinak přímo na hliník jsem ještě nehrál, ale slyšel jsem ho a má podle mě dost specifickej zvuk. Jak tu říkali jiní. Hodně středů. mě se spíš líbí, když basa duní, když to dává s kopákem ty správný koule 
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX