Godin Multiacs
Pravidla fóra
Godin Multiacs
Máte někdo zkušenosti s kytarami Godin Multiac ??? 
To nemám ale vypadají zajímavě 
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
přesně s těmahle nylonovýma ani ne a myslím že tu bude málo lidí co má ale mám zkušenost s godinkama elektroakustikama něco na ten způsob ale kovovky, a při zapojení je to paráda ale na sucho to vážně taková bomba není a myslím si že to u těhle nebude jiné
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
- ...EDGE...
- Honza Žamboch
- Kontaktovat uživatele:
Re: Godin
Ahoj, kytaru jsem měl asi rok, byla z druhé ruky, koupil jsem jí i s kytarový syntezátorem Roland GR33 za 30.000 Kč.Kornbluth píše:Máte někdo zkušenosti s kytarami Godin Multiac ???
Provedení z fabriky bylo fajn, byla ale dost zdevastovaná a zašlá. Nejspíše na ní měl bývalý majitel i kovové struny, nevím.
Měl jsem u ní problém s laděním, musel jsem přesadit krk a stejně to nebylo zcela ono, hodně záleželo na strunách. Nejlíp ladila s nylonkama s hard tahem, tuším Dadaria. Testoval jsem i modročervené Savarezy a Dadaria byly lepší.
Zvukově kytara na sucho samozřejmě hraje nepoužitelně, snad jen pro cvičení po desáté hodině v paneláku dobré.
Přes aparát měla bez syntezátoru velmi dobrý zvuk, silný a pevný, žel pro mne - solistu příliš umělý. Korekce zabudované v těle mi při ekvalizaci docela chrastily a při ovýškování docela šuměly. Ale nic co by se v kapele nesneslo.
Ve spojení se syntezátorem se z toho stal pekelný ďáblův nástroj, který mne svým množstvím možností zcela pohltil. Chvíli jsem si hrál, plašil velryby a nakonec jsem kytaru prodal i s kufrem a syntezátorem.
Používal jsem ji párkrát na koncertech, pod zvuk nylonu jsem si dával zvuk akustické basy. Taky mi kytara posloužila při notaci našich písní. V programu Sibelius jsem nahrál do partesů z hmatníku přes synťák a midi všechny noty. Jelikož je moc neovládám, byla to dobrá pomoc.
Nebudu se rozepisovat o Syntezátoru, někde na Muzikusu je test.
Takže suma sumárum, vcelku fajn kytara, trochu dražší na to že moc neladí, do kapely asi docela dobrá.
Tož tak.
Mno u té kovovky se fakt o zvuku na sucho nedá říkát myslím že ta nylonka na tom bude podobněj , jinak jestli chceš trochu představu : http://www.youtube.com/watch?v=bWy95LoK ... re=related
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Honza Žamboch: Zdar, zarazi mne ta vec s ladenim - kolega na ni ma Thomastiky CF128 - nylonky s motanym "g" - nastroj ladi perfektne. Je mozne, ze i u techto drazsich nastroju muzou byt rozdily ve vyrobe a tedy i v ladeni? Asi jo. 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..