Zacatecnik

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Drobák píše:LAMA: kterej song od kornu se hraje v Éčku?já je hraju teda v Áčku a to je hodně hluboký podladění... :wink:
Já myslím že si je může zahrát klidně i v Ečku.... :roll:
Myslel se tím že je to jednoduché na zahrátí
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jednoduchý vesměs songy maj,třeba blind,right now...ale v Éčku vůbec nezní,ale vůbec... :wink:
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Nezní :lol: Ale já to tak hraju. Až budu hrát v nějakým revivalu tak pudu do A. Na to moje brnkání to stačí a na naučení pro nováčka si myslím taky... :wink:

EDIT: Blind v Ečko, zní dost solidně.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
pehve

Příspěvek od pehve »

LAMA píše:
pehve píše: powery jsou super ale aby to bylo ok musí se učit tu rytmiku úderu do strun je to víc záležitost pravé ruky
Jeden kamarád kdysy řekl: "Muziku dělá pravá ruka." A měl pravdu. To je pro začátečníka to nejdůležitější. :wink:
jasan rytmus udává tah, melodie maluje náladu
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jeste bych chtel podoknout ze nema moc smysl se ucit z tabu neco u coho nevim proc se to hraje a co se tam vubec hraje atd...
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“