Volejte administrátora

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
DirX

Příspěvek od DirX »

Saul píše:
Asanoth píše:
Saul píše:mě by vážně zajímalo kolik % příspěvků máš takhle idiotských. Jak pozoruji tak to bude hodně vysoké procento.
navrhuju docasny ban pro opakovane porusovani clanku 1.
uz me docela rozciluje, jak se saul porads do vsech navazi.
a nerikejte mi, ze takovyhle navrhy nejsou v moji kompetenci ;)
Ano, je to možná urážlivé...Ale můžu já za to že si někdo kaká do svejch bot? Sorry, ale DirX si může odpustit svoje uštěpačné poznámky na adresu Nera, ikdyž jsou třeba původně myšleny jako vtip. Nera si velmi vážím a myslím že svoji úlohu tady zvládá bravurně. Tudíž si nemyslím,že takové výlevy jsou vhodné.

Navíc mi spousta příspěvků od DirXe připadá spíš jako spam. Desítky jedno-dvouslovných odpovědí,dotazů,hlášek...
Já se do nera nenavážel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bylo to myšleno jako sranda tak co tu řešíš!!!!!!
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Byla to velmi hloupa sranda a pro tentokrat se Saulem souhlasim.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
weselow

Příspěvek od weselow »

Nemohlo by se zapracovat na nějakejch novejch skinech? Myslim takový, aby jejich šířka byla v procentech, tzn. přes celou obrazovku a ne fixně na takovou nudličku jako 780px. Myslim, že minimálně rozlišení 800x600 už stejně nikdo nepoužívá...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
DirX

Příspěvek od DirX »

Wohma píše:Byla to velmi hloupa sranda a pro tentokrat se Saulem souhlasim.
řekni co sem udělal špatného?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

DirX píše:
Spravne, reknete co udelal spatneho?
Ja jsem to pochopil jako uplne normalni vtip, prislo mi to relativne vtipne apod.
Ano, stejne jako Saul si prace Nera a jeho tymu vazim, ale nechapu, jak to souvisi s tim, ze kdyz nekdo rekne normalni vtip, tak se do nej hned vsichni navezete. Mozna kdyz tam bylo asi tech 10 smailu, tak byste se nad tim mohli zamyslet a zjistit, ze to bylo mysleno jako vtip. A pokud vam to neprislo vtipny, tak co treba mlcet a proste to prejit? Ne, vy musite hned vsichni jako vosy do toho, kdo neco nevine napsal. Trochu solidarity by neuskodilo.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Asanoth píše:
DirX píše:
Spravne, reknete co udelal spatneho?
Ja jsem to pochopil jako uplne normalni vtip, prislo mi to relativne vtipne apod.
Ano, stejne jako Saul si prace Nera a jeho tymu vazim, ale nechapu, jak to souvisi s tim, ze kdyz nekdo rekne normalni vtip, tak se do nej hned vsichni navezete. Mozna kdyz tam bylo asi tech 10 smailu, tak byste se nad tim mohli zamyslet a zjistit, ze to bylo mysleno jako vtip. A pokud vam to neprislo vtipny, tak co treba mlcet a proste to prejit? Ne, vy musite hned vsichni jako vosy do toho, kdo neco nevine napsal. Trochu solidarity by neuskodilo.
Čekáš že na internetu se někdo bude zabývat hlouběji tím jak jsi to myslel, nějakou empatií? Za sebe ti řeknu, že NE a zrovna tady s tím mívám největší problémy, takže ti radím to dále nerozpitvávat :wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
DirX

Příspěvek od DirX »

V tom případě když se tím nemíní zabývat tak at se vzdají administrátorských práv....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Myslím že by bylo opravdu vhodné toho nechat! :roll: Už kvůli Petrovi!
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
DirX

Příspěvek od DirX »

OK rozumnější ustoupí.....konec debaty :!:
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Lidi, nedělejte mi tady z vážně míněného threadu Underground a vypadněte se hádat jinam. Sem to fakt nepatří.

Takže se hezky všichni uklidněte, jděte se vyvětrat na čerstvý vzduch a hned vám bude líp. Hlavně z hluboka dýchat...

weselow: Obávám se, že na tohle máme moc líné lidi o úroveň výš než jsem já. A nehodlám je prudit s výrobou nových skinů, snažím se do nich hudstit migraci na phpBB3 a 2 věci už by na ně bylo moc.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Nero:teď jsem se vrátil z vodácké výpravy(neptej se proč tak pozdě-nemůžu kvůli chalstu-slastu- ani mluvit,natož psát). Čerstvého vzduchu bylo až moc....ikdyž jsem se ho snažil ředit cigaretovým dýmem. :D
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

sem rád že ste tu tak krásně pořešili ten muj závažný problém s bannerem neodkazujícím na hlavní stranu :D :D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Gynekolog píše:sem rád že ste tu tak krásně pořešili ten muj závažný problém s bannerem neodkazujícím na hlavní stranu :D :D
Promin, lehce jsem to ztratil v záplavě těch blbostí co se zde vyrojily. Osobně to bohužel nemůžu udělat, nemám k tomu přístupový práva, ale zkusím to nadhodit směrem výš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
bubak

Příspěvek od bubak »

OMLOUVÁM SE ZA TO JAK SEM HOVOŘIL NA JEDNOM TEMATU FAKT PROMINTE. :cry:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

bubak píše:OMLOUVÁM SE ZA TO JAK SEM HOVOŘIL NA JEDNOM TEMATU FAKT PROMINTE. :cry:
V poradku, ale priste si rozmysli, jak budes komunikovat s ostatnima. A procti s pravidla, podruhe po tobe spojovat tri prispevky nebudu ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Čau Admine, měla by se v menu :: Technika a Recording dát další položka něco jako PC studio. Je to tu poseto v různých kategoriích a pěknej bordel, protože tohoto tématu razantně přibývá a neni pro to jasná škatulka.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tak právě proto se to jmenuje studio a recording ne?tam patří i nahrávání do PC atd...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Feki mám tušení, že to o čem mluvíš naprosto jasně patří do šuplíku Studio a recording. V tomhle případě myslím, že nová sekce nevznikne. Ale nikdy neříkám nikdy.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

aivn86 píše:Feki mám tušení, že to o čem mluvíš naprosto jasně patří do šuplíku Studio a recording. V tomhle případě myslím, že nová sekce nevznikne. Ale nikdy neříkám nikdy.
Tak tak... Další sekce tedy netřeba.

Pokud chceš nahrávat, dej to sem, poku chceš dělat hraní přes komp, dej to do hraní, pokud ti jde o efekty - šoupni to do efektů. Jak prosté.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tamtadadá

Dneska slavím první narozeniny jako admin tohoto fora, rok slaví i naše moderátorská skvadra a forum v dnešní podobě!

Tak si přejme at nám to jde čím dál tím lépe. :wink:

// Pardon, ale tohle jsem si nemohl nechat ujít :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“