Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Je to podvod! :evil: :lol: Cejtím se okraden o 32 % mozku. :wink:
Ne-li o 33! :evil: mám hlad :idea:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pehve

Příspěvek od pehve »

at je to tak nebo tak zahrát to umí
aspon snaha
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

pupack píše:nuker :))) hele ja se porad nemuzu zbavit dojmu ze si to v klidu nahrajes pres ten digitech do stop a pak hrajes na sucho a natacis video :D to neni zadnej utok jen mi to tak prijde, treba prepnuti na ten distortion na zacatku jsem fakt nejak nepostrehl :) a to co na tech videich delas za kravinky tomu taky nasvedcuje a to jsem si vsiml u vicero tvych vidii :) navic mam taky multak a k tomu aby jsi skrze nej mohl hrat je potreba mit bud sluchatka a nebo slyset zvuk z repraků, jenze u tebe jde evidentne o USB nahravku diky kvalite a sluchatka pritom nemas :D tak jak to je? ;)

P.S. myslim to dobre neber to jako nejakou negaci jinak hrajes paradne! ;)
na rovinu mi je tvuj nazor ..:-D udělal jsem to se smells ano udělal nic víc , nahraj nějáké video ty předved um a neměj velkou tlamu ok ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jak rikam je to good..narhal to a tim to hasne...beru to video jako spestreni k tomu co nahral-lepsi nez kdyby to bylo jenom audio...
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dnes to vidim na One nebo Ride the Lighting
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Nuker píše:Dnes to vidim na One nebo Ride the Lighting
i s klipem? :lol: :lol: :lol: :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Martin656 píše:
Budeš si ze mě dělat věčne p***l ? Pokud jsem si všimnul tak jsem jedinej na foru kdo takhle přizpívá a řekl bych že zcela přirozeně je moje věc jestli hraju na SVUJ playback nebo na živo , ta nirvana mě prostě baví tak jsem jí tam dal jestli po tom nějak abnormalně řekl bych až paradoxně toužíš tak ti to nahraju live
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

udělal nic víc , nahraj nějáké video ty předved um a neměj velkou tlamu ok
To nebylo moc hezke, navic Pupack uz zde postoval mnoho nahravek a vubec nebyly spatne. IMHO, video nemusi nahravce nutne pomoci. :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Nuker píše:
Martin656 píše:
Budeš si ze mě dělat věčne p***l ? Pokud jsem si všimnul tak jsem jedinej na foru kdo takhle přizpívá a řekl bych že zcela přirozeně je moje věc jestli hraju na SVUJ playback nebo na živo , ta nirvana mě prostě baví tak jsem jí tam dal jestli po tom nějak abnormalně řekl bych až paradoxně toužíš tak ti to nahraju live
Sakra pokud si necetl to co sem psal2x vejs tak ti napisu znova ze je mi to jedno...menejde o to jestli tam vidim nekoho oblicej ja na to stejne nekoukam a jenom to posloucham..rikam sem ze je to good..a je mi jedno jestli tam hodis k tomu neco takovyho..jenom sem si rejpnul a nemyslel sem ze to takhle vezmes pac sem doufal ze pochopis ze se mi to libilo kdyz sem to 2x svym spusobem psal nahore.. :!:
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Nuker píše:
pupack píše:nuker :))) hele ja se porad nemuzu zbavit dojmu ze si to v klidu nahrajes pres ten digitech do stop a pak hrajes na sucho a natacis video :D to neni zadnej utok jen mi to tak prijde, treba prepnuti na ten distortion na zacatku jsem fakt nejak nepostrehl :) a to co na tech videich delas za kravinky tomu taky nasvedcuje a to jsem si vsiml u vicero tvych vidii :) navic mam taky multak a k tomu aby jsi skrze nej mohl hrat je potreba mit bud sluchatka a nebo slyset zvuk z repraků, jenze u tebe jde evidentne o USB nahravku diky kvalite a sluchatka pritom nemas :D tak jak to je? ;)

P.S. myslim to dobre neber to jako nejakou negaci jinak hrajes paradne! ;)
na rovinu mi je tvuj nazor ..:-D udělal jsem to se smells ano udělal nic víc , nahraj nějáké video ty předved um a neměj velkou tlamu ok ?
no tak takovou reakci sem presne cekal :D ja psal ze to nemas brat jako utok tak si ty tlamy nech... diky.. jinak mam obdiv k tomu jak hrajes takze s tim problem nemam, jen mi vadi ty skopicinky na videu kdyz to tam evidentne nehrajes tot vse :D stacila by mi "nefrajerska verze" ....bylo by proste jen ferove napsat ze jsi to nahral jako audio treba i na nekolikrat a dodelal pak klip jak hrajes ;) jinak ahoj a budu se tesit na to One, P.S. na youtubu mam asi 30 videí naživo kdyby te zajimal můj um (leč samý slaďáky) :D http://www.youtube.com/pupack
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

k***a ja jsem nejakej na nervy , wtf? sorry hoši
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Pupack : Where the streets have no name , to je užasný !
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

pupeck:ted sis u me s muzikou ziskal snad nejvetsi rezpekt tady na foru
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Nuker píše:Pokud jsem si všimnul tak jsem jedinej na foru kdo takhle přizpívá
70 stránek, to ses docela snažil... :lol: :P

Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

rasomaso píše:
Ironie ? Ja to myslel ve smyslu , že jsem si nevšimnul , že by tu někdo daval aspon jednou tydne video na youtube jak hraje ;) přestante ponižovat a hrajte šak jsme muzikanti a ne hovada ;)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Nuker píše:
rasomaso píše:
Ironie ? Ja to myslel ve smyslu , že jsem si nevšimnul , že by tu někdo daval aspon jednou tydne video na youtube jak hraje ;) přestante ponižovat a hrajte šak jsme muzikanti a ne hovada ;)
No víš jak, na k**** příspěvek k**** odpověď. Popravdě řečeno mi docela vadilo jak si byl teď ofenzivní, říkat zrovna Pupackovi aby neměl velkou tlamu a taky předved svůj um mi přišlo poměrně drzý, řek ti svůj názor, se kterym mimochodem souhlasim - každej dokáže něco vypotit na nahrávku a pak dělat machra na videu, i když neříkám že ses u toho nějak extra zapotil (teď čekám další ofenzívu :D) ale určitě si u toho nědělal to co na videu. To je jako kdybych já zahrál třeba to Fire a na tom videu hrál polovinu za hlavou... Prostě řek ti svůj názor a ti mu sdělíš že je ti jeho názor ... a zakončíš tim co sem citoval výše. Doufám že tenhle příspěvek nevezmeš opět nějak osobně, protože v předchozích si to tak naprosto zbytečně udělal a z toho vznikla tahle situace. Ne každej tu má potřebu dávat každej týden nový video a taky jsem si nevšim že by se tě tu někdo snažil ponižovat, prostě chill out a konec týhle debaty, ok? :wink:

Ebu

Příspěvek od Ebu »

vikicek píše:Myslels abych nahrál...
Záleží na tom, na co se cítíš a na co si troufneš. Jestli teda nějakou tvojí nebo tu "jednoduchou" :wink:
Obrázek
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

pokus o Pride - U2 klasika stará téměř jako já :D

http://www.youtube.com/watch?v=L9aP5HTwADk&fmt=18
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Ebu píše: Záleží na tom, na co se cítíš a na co si troufneš. Jestli teda nějakou tvojí nebo tu "jednoduchou" :wink:
myslel sem dneska na tebe ... tak sem začal nahrávat nějaký riffy, ale začala mi řvát baterka ve foťáku, tak pokračování příště ok? :D .. i když nic moc extra to nebude, hraju 8 měsíců .. :(

Tak tady to máš :

http://uk.youtube.com/watch?v=h9IQzzi5LT4
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

pupack Dobrýý. Ikdyž nejsem největší fanda U2, tohle si mi líbilo, zvlášť tvůj zvuk. Jen pokračuj. Jo a všim sem si že máš elektroakustiku Ibanez. Docela rád bych ji slyšel, tak kdyžtak bys moh na ni něco nahrát :wink:

vikicek Taky slibný. Je vidět, že minimálně barré akordy máš pod kůží... 8)

Docela rád bych obnovil Jam Seasson, je podle mě škoda s tím skončit, byl to dobrej nápad a myslím, že nám to aj něco přineslo...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“