Ne-li o 33!
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
na rovinu mi je tvuj nazor ..pupack píše:nuker)) hele ja se porad nemuzu zbavit dojmu ze si to v klidu nahrajes pres ten digitech do stop a pak hrajes na sucho a natacis video
to neni zadnej utok jen mi to tak prijde, treba prepnuti na ten distortion na zacatku jsem fakt nejak nepostrehl
a to co na tech videich delas za kravinky tomu taky nasvedcuje a to jsem si vsiml u vicero tvych vidii
navic mam taky multak a k tomu aby jsi skrze nej mohl hrat je potreba mit bud sluchatka a nebo slyset zvuk z repraků, jenze u tebe jde evidentne o USB nahravku diky kvalite a sluchatka pritom nemas
tak jak to je?
P.S. myslim to dobre neber to jako nejakou negaci jinak hrajes paradne!
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Budeš si ze mě dělat věčne p***l ? Pokud jsem si všimnul tak jsem jedinej na foru kdo takhle přizpívá a řekl bych že zcela přirozeně je moje věc jestli hraju na SVUJ playback nebo na živo , ta nirvana mě prostě baví tak jsem jí tam dal jestli po tom nějak abnormalně řekl bych až paradoxně toužíš tak ti to nahraju liveMartin656 píše:i s klipem?Nuker píše:Dnes to vidim na One nebo Ride the Lighting![]()
![]()
![]()
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Sakra pokud si necetl to co sem psal2x vejs tak ti napisu znova ze je mi to jedno...menejde o to jestli tam vidim nekoho oblicej ja na to stejne nekoukam a jenom to posloucham..rikam sem ze je to good..a je mi jedno jestli tam hodis k tomu neco takovyho..jenom sem si rejpnul a nemyslel sem ze to takhle vezmes pac sem doufal ze pochopis ze se mi to libilo kdyz sem to 2x svym spusobem psal nahore..Nuker píše:Budeš si ze mě dělat věčne p***l ? Pokud jsem si všimnul tak jsem jedinej na foru kdo takhle přizpívá a řekl bych že zcela přirozeně je moje věc jestli hraju na SVUJ playback nebo na živo , ta nirvana mě prostě baví tak jsem jí tam dal jestli po tom nějak abnormalně řekl bych až paradoxně toužíš tak ti to nahraju liveMartin656 píše:i s klipem?Nuker píše:Dnes to vidim na One nebo Ride the Lighting![]()
![]()
![]()
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
no tak takovou reakci sem presne cekalNuker píše:na rovinu mi je tvuj nazor ..pupack píše:nuker)) hele ja se porad nemuzu zbavit dojmu ze si to v klidu nahrajes pres ten digitech do stop a pak hrajes na sucho a natacis video
to neni zadnej utok jen mi to tak prijde, treba prepnuti na ten distortion na zacatku jsem fakt nejak nepostrehl
a to co na tech videich delas za kravinky tomu taky nasvedcuje a to jsem si vsiml u vicero tvych vidii
navic mam taky multak a k tomu aby jsi skrze nej mohl hrat je potreba mit bud sluchatka a nebo slyset zvuk z repraků, jenze u tebe jde evidentne o USB nahravku diky kvalite a sluchatka pritom nemas
tak jak to je?
P.S. myslim to dobre neber to jako nejakou negaci jinak hrajes paradne!udělal jsem to se smells ano udělal nic víc , nahraj nějáké video ty předved um a neměj velkou tlamu ok ?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Ironie ? Ja to myslel ve smyslu , že jsem si nevšimnul , že by tu někdo daval aspon jednou tydne video na youtube jak hrajerasomaso píše:70 stránek, to ses docela snažil...Nuker píše:Pokud jsem si všimnul tak jsem jedinej na foru kdo takhle přizpívá![]()
No víš jak, na k**** příspěvek k**** odpověď. Popravdě řečeno mi docela vadilo jak si byl teď ofenzivní, říkat zrovna Pupackovi aby neměl velkou tlamu a taky předved svůj um mi přišlo poměrně drzý, řek ti svůj názor, se kterym mimochodem souhlasim - každej dokáže něco vypotit na nahrávku a pak dělat machra na videu, i když neříkám že ses u toho nějak extra zapotil (teď čekám další ofenzívuNuker píše:Ironie ? Ja to myslel ve smyslu , že jsem si nevšimnul , že by tu někdo daval aspon jednou tydne video na youtube jak hrajerasomaso píše:70 stránek, to ses docela snažil...Nuker píše:Pokud jsem si všimnul tak jsem jedinej na foru kdo takhle přizpívá![]()
přestante ponižovat a hrajte šak jsme muzikanti a ne hovada
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
myslel sem dneska na tebe ... tak sem začal nahrávat nějaký riffy, ale začala mi řvát baterka ve foťáku, tak pokračování příště ok?Ebu píše: Záleží na tom, na co se cítíš a na co si troufneš. Jestli teda nějakou tvojí nebo tu "jednoduchou"
Tak tady to máš :
http://uk.youtube.com/watch?v=h9IQzzi5LT4
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack Dobrýý. Ikdyž nejsem největší fanda U2, tohle si mi líbilo, zvlášť tvůj zvuk. Jen pokračuj. Jo a všim sem si že máš elektroakustiku Ibanez. Docela rád bych ji slyšel, tak kdyžtak bys moh na ni něco nahrát
vikicek Taky slibný. Je vidět, že minimálně barré akordy máš pod kůží...
Docela rád bych obnovil Jam Seasson, je podle mě škoda s tím skončit, byl to dobrej nápad a myslím, že nám to aj něco přineslo...
vikicek Taky slibný. Je vidět, že minimálně barré akordy máš pod kůží...
Docela rád bych obnovil Jam Seasson, je podle mě škoda s tím skončit, byl to dobrej nápad a myslím, že nám to aj něco přineslo...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile