Mám s tímhle kombem velikej problém. Na čistej kanál hraje hrozně potichu i na maximální volume a to má 30W (potichu znamená, že skoro nepoznám rozdíl, jestli je kombo zapnutý nebo ne). Na zkreslenej kanál hraje nahlas jen když nastavím gain na maximum, ale i tak mě připadá, že na svůj výkon hraje potichu a co je ještě horší, nehraje kdovíjak zkresleně, je to takovej country zvuk
Problém z kombem Kustom Dual 30RC
Pravidla fóra
-
elektricky.pan
Problém z kombem Kustom Dual 30RC
Mám s tímhle kombem velikej problém. Na čistej kanál hraje hrozně potichu i na maximální volume a to má 30W (potichu znamená, že skoro nepoznám rozdíl, jestli je kombo zapnutý nebo ne). Na zkreslenej kanál hraje nahlas jen když nastavím gain na maximum, ale i tak mě připadá, že na svůj výkon hraje potichu a co je ještě horší, nehraje kdovíjak zkresleně, je to takovej country zvuk
kytara: Cort X-5
kombo: Kustom Dual 30RC
kabel: Rockcable by Warwick
trsátko: George Dennis 0,88
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
-
elektricky.pan
Ne, zkoušel jsem všechny možný nastavení, když dám na EQ všechno na max., gain na max. a volume taky, tak klidně můžu sedět u repráku, což je 30W trochu máloMichalowic píše:nemas stazeny EQ? Tohle se mi presne stalo a vubec sem si toho nevsim
kytara: Cort X-5
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: