Dord - p. Zeman Kontakt

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Dord - p. Zeman Kontakt

Příspěvek od Isachs »

Pokud někdo máte kontakt na pana Zemana z Hranice, byl bych celkem vděčný. Hledal jsem ho snad všude a nikde nic. Díkes
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Uz jsem to sem nekam postoval, ale opakovani je matka moudrosti:

p.Zeman
581601222
604458937
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
DirX

Příspěvek od DirX »

Taky se chystáš na jeho palici? :wink:
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Ano, přemejšlím o výměně místo svého Rockwella.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
bjjz

Příspěvek od bjjz »

na kolik vyjdou ty jeho vecicky? ,)
DirX

Příspěvek od DirX »

Hlava v 50w na 17litrů,koncák v 50w 15litrů boxy dělá prej 2x12 ale viděl sem už i 4x12 a ty nevím ale tipl bych to tak kolem 10 ty 2x12 a 15 ty 4x12...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miguel.kol »

kdyby se měl zajem o reprobox tak ja jsem to řešil tady www.hardbox.cz.
Repraky ti tam narvou jaky chceš a maji pěknej design(jestli na to teda potrpiš)... :wink:
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
Morley Distortion Wah Volume
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Lol, nevím proč by si někdo měl kupovat takhle drahé bastly od nějakého kutila, když do 20 000 seženeš NOVÝ Valveking (i s boxem vlastně), nebo Crate celolampu hlavu 100Watt, Peavey Windsor, nebo za 20 Peavey 6505...
:lol:

nijak tím ale nechci říct, že staví nějaké shity nebo tak, ale prostě za tu cenu mám ORIGO a to tedy pro mě znamená víc !!!!! (navíc už sakra kvalitní)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
TakJakyhoMeZnas

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

Bože... takové uvažování... například Valvekinga vyrábí v číně, a hodně lidí chodí právě k nim. Mám známost přez Rockwell, a ten maník říkal že k němu právě hodně lidí chodí s Valvekingy, on to kompletně propájí a pak to teprv je okey, ale jestli takto přemýšlíš....
DirX

Příspěvek od DirX »

Demilich píše:Lol, nevím proč by si někdo měl kupovat takhle drahé bastly od nějakého kutila, když do 20 000 seženeš NOVÝ Valveking (i s boxem vlastně), nebo Crate celolampu hlavu 100Watt, Peavey Windsor, nebo za 20 Peavey 6505...

nijak tím ale nechci říct, že staví nějaké shity nebo tak, ale prostě za tu cenu mám ORIGO a to tedy pro mě znamená víc !!!!! (navíc už sakra kvalitní)
Valvekingobé se s modely od dušana nemůžou rovnat ani s ponorky navíc ti na tom zesáku co si u něho uděláš dělá doživotní serivs postaví ti cokoliv na míru a to pro mě znamená víc než neměnný originál takže terpve pak můžeš říct že je to tvůj zesák.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

DirX píše:
Demilich píše:Lol, nevím proč by si někdo měl kupovat takhle drahé bastly od nějakého kutila, když do 20 000 seženeš NOVÝ Valveking (i s boxem vlastně), nebo Crate celolampu hlavu 100Watt, Peavey Windsor, nebo za 20 Peavey 6505...

Valvekingobé se s modely od dušana nemůžou rovnat ani s ponorky navíc ti na tom zesáku co si u něho uděláš dělá doživotní serivs postaví ti cokoliv na míru a to pro mě znamená víc než neměnný originál takže terpve pak můžeš říct že je to tvůj zesák.
Nojo, každý to holt vidí jinak :) Od toho jsme lidi, a já to beru.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
DirX

Příspěvek od DirX »

Demilich píše:
DirX píše:

Přesně tak....až si koupíš originál a já budu mít DorD tak můžem porovnat ne? :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

DirX píše:
Demilich píše:
DirX píše:Valvekingobé se s modely od dušana nemůžou rovnat ani s ponorky navíc ti na tom zesáku co si u něho uděláš dělá doživotní serivs postaví ti cokoliv na míru a to pro mě znamená víc než neměnný originál takže terpve pak můžeš říct že je to tvůj zesák.
Přesně tak....až si koupíš originál a já budu mít DorD tak můžem porovnat ne? :D
Až si já koupím lampovou hlavu někdy, tak pak klidně. A jestli víš co tak chci, jakože jsem to tady párkrát psal, tak je jasné, že tě zvukově roznesu po pokoji :twisted:
Jenže to je zatím utopie a vzdálená budoucnost.
Zatím mi tedy zbývá vtípkování a šetření :P
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Achjo, co máte s tím Valvekingem pořád? Říct "proč bych si měl kupovat kopii, když můžu mít originál Valveking?" se mi zdá zcestný. Ty Valvekingy a Crate jsou dělaný s maximálním důrazem na cenu, taky podle toho už navenek vypadají. Obojí asi nehraje špatně, ale mohlo by to hrát i mnohem líp.
Zeman bych řekl, že to dělá s důrazem na kvalitu a spokojenost zákazníka a je vcelku jasný, že nebude dělat za mzdu čínskýho továrního dělníka u pásu. Ale je asi dost lidí, co prostě ví, co chtějí a než aby koupili za nejnižší cenu něco, co hraje jakž takž dobře a vypadá to s přimhouřením oka jako zesilovač, tak si radši pořídí něco, co jim sedí na míru a ví, že jim to vydrží možná na celej život a jsou ochotni do toho něco investovat, když ví, že s tím budou spokojeni. Co je na tom? Kupujte si, co chcete, za kolik chcete, ale nehaňte něco jen kvůli tomu, že to stojí víc peněz, než byste do toho zrovna vy dali.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
DirX

Příspěvek od DirX »

Little.Sick.Fish píše:Achjo, co máte s tím Valvekingem pořád? Říct "proč bych si měl kupovat kopii, když můžu mít originál Valveking?" se mi zdá zcestný. Ty Valvekingy a Crate jsou dělaný s maximálním důrazem na cenu, taky podle toho už navenek vypadají. Obojí asi nehraje špatně, ale mohlo by to hrát i mnohem líp.
Zeman bych řekl, že to dělá s důrazem na kvalitu a spokojenost zákazníka a je vcelku jasný, že nebude dělat za mzdu čínskýho továrního dělníka u pásu. Ale je asi dost lidí, co prostě ví, co chtějí a než aby koupili za nejnižší cenu něco, co hraje jakž takž dobře a vypadá to s přimhouřením oka jako zesilovač, tak si radši pořídí něco, co jim sedí na míru a ví, že jim to vydrží možná na celej život a jsou ochotni do toho něco investovat, když ví, že s tím budou spokojeni. Co je na tom? Kupujte si, co chcete, za kolik chcete, ale nehaňte něco jen kvůli tomu, že to stojí víc peněz, než byste do toho zrovna vy dali.
Problém tohodle fora je žepár lidí tady oslavuje VK tak si ti ostatní myslí že je to bůh ví co.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

DirX píše:
Little.Sick.Fish píše:Achjo, co máte s tím Valvekingem pořád? Říct "proč bych si měl kupovat kopii, když můžu mít originál Valveking?" se mi zdá zcestný. Ty Valvekingy a Crate jsou dělaný s maximálním důrazem na cenu, taky podle toho už navenek vypadají. Obojí asi nehraje špatně, ale mohlo by to hrát i mnohem líp.
Problém tohodle fora je žepár lidí tady oslavuje VK tak si ti ostatní myslí že je to bůh ví co.

Mel jsem tu cest si na to brnknout a docela me to zklamalo neni to spatny precijen to neni Uli ale za ty prachy koupis jety Rockwell a to je jine delo :-)
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

DirX píše:
njn... tohle už se tady řešilo v topicu o aparátech HOT, někdo prostě nemůže pochopit (či přenést přes srdce) že někdo jiný si prostě rád zaplatí za ten osobní přístup a možnost podílet se na konečném výsledku. Nehledě na to že všecky ty valvekingy, bugery, ashtony, img, randaly a nevim co ještě... laciné celolampy se vynořily před nedávnem. Ještě před nějakýma 2-3 rokama byl "bastl" od tuzemského výrobce nejlevnější cesta k dobrému zvuku. Fakt se mi líbí když někdo kdo hraje 14 dní na sadu od behringra háže rozumama že to by vživotě nekoupil, a až jednou on našetří....
Demilich

Příspěvek od Demilich »

rain píše:
DirX píše:
njn... tohle už se tady řešilo v topicu o aparátech HOT, někdo prostě nemůže pochopit (či přenést přes srdce) že někdo jiný si prostě rád zaplatí za ten osobní přístup a možnost podílet se na konečném výsledku. Nehledě na to že všecky ty valvekingy, bugery, ashtony, img, randaly a nevim co ještě... laciné celolampy se vynořily před nedávnem. Ještě před nějakýma 2-3 rokama byl "bastl" od tuzemského výrobce nejlevnější cesta k dobrému zvuku. Fakt se mi líbí když někdo kdo hraje 14 dní na sadu od behringra háže rozumama že to by vživotě nekoupil, a až jednou on našetří....
Jo takové mám taky rád :-) Psal tu nějaký takový?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Dost někdo srovnává že nekoupí ten a ten handmade páč může mít Mesu rectifer,ale musim vám říct že jsem teď hrál na Single rectifier a musim říct že bych ty peníze do toho nikdy nevrazil po tom co jsem tu hlavu vyzkoušel tak jsem si uvědomil že se moc rád vrátím domů k HOCKE - je to subjektivní názor rectifer není nic pro mě :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Rectifier je podle me tezce precenovany, dost lidi si v nem sice zvuk najde, ale ja bych za to ty prachy taky nedal...

Pokud nekdo chcete slyset apecy DorD v akci, zajedte na koncert kapely Euthanasia, jeden kytarista ma DorD kopii asi M/B, druhej ma DoRD kopii ENGL Ritchie Blackmore signature a houslista hraje na naky lampovy kombicko. Zvuk z te M/B kopirky mi prisel dost slabej, ale ten DorD-ENGL hral opravdu pekne.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“