nevis proc rikas vy, kdyz to nevedel jen jeden z nas , a taky nevim proc pises ze je mamrd videl jsem tady lidi ptat se na vetsi blbosti a nikdo jim nenadavalMaples píše:pánové, vy jste mamrdi:D tak si zkus poklepat trsátkem na snímač ne, a uvidíš, jakej je zapnutej!!
Využití Rythm a Treble
Pravidla fóra
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
taky někdy pouštím hudbu přes kytaru s HB:D
a omlouvám se - samozřejmě jsem nechtěl nikoho urážet ani shazovat, bylo to myšlené ze srandy,) PEACE
a omlouvám se - samozřejmě jsem nechtěl nikoho urážet ani shazovat, bylo to myšlené ze srandy,) PEACE
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
to je hodne husty, me nikdy nenapadlo tohle vyzkouset , konecne to vypada ze na tu kytaru umim hrat:-)Prejdák píše:Nejlepší je tohle ve školeMaples píše:taky někdy pouštím hudbu přes kytaru s HB:D
a omlouvám se - samozřejmě jsem nechtěl nikoho urážet ani shazovat, bylo to myšlené ze srandy,) PEACE; zástupkyni to pěkně zahrálo na nervy
se snímači se dají dělat divy, když přiložíš klasický hodiny, tak to tiká, když jakékoliv sluchátka, nebo reprák, třeba z mobilu, tak se jeho kmitání magneticky snímá přes snímač....)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
ty hodinky vim driv mi to slo na normalnich snimacich ze jsem hral a slysel jsem tikani ale na EMG 81 mi to nejak nejde:-(Maples píše:se snímači se dají dělat divy, když přiložíš klasický hodiny, tak to tiká, když jakékoliv sluchátka, nebo reprák, třeba z mobilu, tak se jeho kmitání magneticky snímá přes snímač....)