Cocotte Minute

Vše o kapelách a hudebnících ...
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Jako fakt se čuměl že se nic neděje :shock: Skoro stránka soukromýho chatu. Myslím že by bylo dobré diskusi směřovat do tématu nu-metal nebo nečeho takového. Toto je téma o k****. :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

http://www.youtube.com/watch?v=2AsPeuk_Jvs
S tímhle mě cocotti docela nasrali. A pak že nekopčí KoRny. :roll:
V jednom rozhovoru říkali že to měli dřív. Má o tom někdo nějaké info?
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

je to asi jako spor SlipKnoT a Mushroomhead... jedna půlka říká, že první měli masky Mushroomhead, někdo říká, ež Slipknot

v rozhovorech to Zeller popírá, já mu to i věřím
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
DirX

Příspěvek od DirX »

Já mu to taky věřím dneska je nepřeberné množství muziky tak se nedivme když má někdo podobný riff....
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Mě samotnýmu se to už stalo 3x. Vymyslel sem riff a pak sem ho někde slyšel :cry: .
To je pravda kombinace tonů a zvuků musí jednou vypršet a pak se bude opakovat už všechno :roll: OMG
DirX

Příspěvek od DirX »

Už sem se o tom bavil s jedním kámošem a hodněkrát o tom přemýšlel myslí si někdo opak?
Moleek

Příspěvek od Moleek »

hele.. na tohle téma sem narazil až teď, takýže z toho OT vim prd. Ale co se cocotte minutte týče, tak sem na nich myl v říjnu 2006 asi v Pardubkách a teď na Rock For People. Mimochodem Meropsi.. znáš Bítovany? To je taková p***l u Zaječic.. kousek od Skutče.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
mnemicmunky
Kontaktovat uživatele:

Re: Cocotte Minute

Příspěvek od mnemicmunky »

Nevim no... CM jsou takovej přežitek lidí, co vyrostli na Kornech... myslim, že doba už je jinde... měli pár dobrejch songů, ale jen krátký období... že bych si to pustil i za 10, 20 let? no.. já bych si to nepustil asi ani za 10 minut... ale snad je jasný, co tim myslim :D
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

mnemicmunky píše:Nevim no... CM jsou takovej přežitek lidí, co vyrostli na Kornech... myslim, že doba už je jinde... měli pár dobrejch songů, ale jen krátký období... že bych si to pustil i za 10, 20 let? no.. já bych si to nepustil asi ani za 10 minut... ale snad je jasný, co tim myslim :D
TY si hodně negativní co? JO kluci už to maj za sebou, ale určitě si je poslechnu i za nějakej tan čas. Je to taková srdcovka... :D
mnemicmunky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mnemicmunky »

negativní ne, jen mě tohle netankuje... v jejich hudbě už pro mě není nic zajímavýho...
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Občas si říkám esi vůbec ješte fungujou. Tak co cocotů a mě týče tak album czeko je solidní a rád si ho poslechnu, ale tím to končí :roll:
tojko

Příspěvek od tojko »

Cocotti patří k tomu nejlepšímu v české uzice-podle mě. Na Noci plné hvězdy minulý rok byli skvělí!!! Album Czeko je velice dobré až na song L.A. part 2 :)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“