Mesa Boogie DR ?serie?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

ten noisegate není nutný :D to už je fakt jen na doladění pokud budeš pracovat s hodně gainem

jinak cenové relace jsou 1000-4000 bazar
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

ne ze bych do toho chtel krafat, ale na co noisegate, krom toho prepinani, ktery stejne neni pri hre nejak zasadne slyset, je to tichej aparat, teda aspon ten single co mame ve zkusebne, takze nevidim duvod, proc by silnejsi amp mel vic sumet nebo vazbit...
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

vždyť to píšu, že to není nutnost :)
Terror Incognita

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miguel.kol »

tak to jo uz jsem sel do kolen co to zase bude za investici...protoze jeste musim poridit 2x12 box ze... :D ...ale to je jedno...Danymu teda ještě písnu že chci Mesa Boogie DR starší verzi...abych teda nebyly moc problemy tak teda aby to mělo relé a stačit by asi měla 2 kanal ne?...kombo jsem měl sice tří ale co si tak pamatuju tak jsem ten jeden kanal snad ani nepoužil...
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
Morley Distortion Wah Volume
citizen.one

noisegate jsem oduvodnene videl v akce vlastne jen jednou, a to na koncerte kapely BORON, kam jsem se nejakou nahodou primotal, pro ty kdo vite, asi neni treba mluvit, kdo nevi, mel by zajit a zajistit si tak celozivotni zazitek. kytarista s rackem velkym jak moje satni skrin, 6x 4x12 Engl, basa nevim co, bici standartni, kapela s sebou vozi tusim 3,6kW vlastni PA, reknu vam, takovej hluk sem v zivote neslysel, v tom klubu se proste nedalo vydrzet, nejdriv sem teda asi dva songy cumel s otevrenou hubou a pak sem radsi utek :D
http://bandzone.cz/boron
neni to spatna muzika, ale ten hluk, to je bestialni, jak kdybych stal u raketoplanu...
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

tak jsem mrknul na stránky www.boron.cz a co nevidim :D

dobrá reklama na ENGl

http://www.boron.cz/galerie/boron7.jpg
Terror Incognita

Obrázek
citizen.one

to sem si nevsim ze ma to tetovani, no jak rikam ,kdyby meli trochu min oldschool sound nahravek, i to by mi nevadilo, ale nazivo je to fakt sila, pravda byt to open air, asi by to nebylo vubec spatny, to se precejen ten tlak rozemele vzduchem, ale v klubu je asi nejlepsi stat venku :D
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Tak trošku reklama no...něco jsem o nich slyšel ale teď vyšli nový Slipknoti a už i singl k nové Metallice takže...takže tak...panebože těším se na tu M/B jak sviňa...jsem zvědavej jak na tom ty snímače
Di Marzio PAF7 budou řádit... :twisted:
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Boron sem slyšel v Havl Bordě na HC festu III a že by to bylo nějak moc hlasitý až tak ne... Ale myslim, že tam měl ty dva stacky jen o dvou bednách každej.. Ale je to strašnej egoista. Ale jakmile v tý hudbě byl náznak kvality, hned to zazdil.
Mimochodem: Schánim song Vteřina. Ale neni na CD, al ejen na DVD.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

miguel.kol píše:tak to jo uz jsem sel do kolen co to zase bude za investici...protoze jeste musim poridit 2x12 box ze... :D ...ale to je jedno...Danymu teda ještě písnu že chci Mesa Boogie DR starší verzi...abych teda nebyly moc problemy tak teda aby to mělo relé a stačit by asi měla 2 kanal ne?...kombo jsem měl sice tří ale co si tak pamatuju tak jsem ten jeden kanal snad ani nepoužil...
Kup si DR dvoukanal!! tam je totiz zasadni rozdil dvoukanalova verze ma vevnitr omplet kabelove rozvody kdyzto trikanal ma tistene spoje :-)
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Koupim...Mesa Boogie DR 2 kanal...teď už to jen potvrdit Danymu a čekat...pak už jen ten box a březnu mužu začit hrat nahlas :D :D :D ...zatim do sluchatek ubohy Digitech RP200A :arrow: sh*t
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
citizen.one

Moleek píše:Boron sem slyšel v Havl Bordě na HC festu III a že by to bylo nějak moc hlasitý až tak ne... Ale myslim, že tam měl ty dva stacky jen o dvou bednách každej.. Ale je to strašnej egoista. Ale jakmile v tý hudbě byl náznak kvality, hned to zazdil.
Mimochodem: Schánim song Vteřina. Ale neni na CD, al ejen na DVD.
tak to asi bylo venku nebo nemeli s sebou ty svoje velesloupy, na ktery hrali na tom koncertu co jsem byl ja, tam by to bejvali dali jen s nazvucenym zpevem a bicima, basa a kytara byla nahlas dost i tak,ale oni to podporili tim 3,6kW aparatem....no....mam z toho hlubokej zazitek :)
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Ještě mě napadlo tak se ptam abych nemusel vytvařet další téma...Do reproboxu jaky repraky?...V30 nebo jaky?...co ty black shadows? chtěl bych hutny zvuk aby z toho nebyla ale nesrozumitelna koule jestli chapete...
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
citizen.one

kombinace by nemusela byt spatna, popr jaky black shadow myslis, byly 3 verze - C90,EVM12l a eminence tusim MS12
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pokud 4*12 tak repra 2x V30 a 2x V60 pěkně se doplňují a dát je do kříže
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

chci reprobox 2x12 no tak ty black shadows uz fakt nevim jaky se delaji ale mam takovy pocit ze v dany prodaval mesu roadkinga s Celestionem V30 a s tim blackshadows C90..myslim...ale ruku do ohně bych za to nedal...ale co vim tak do roadkinga se davaj prave tyhle dva repraky a prej to hraje moc pekne...
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Trošku větší OT, ale ta hvězda s kytarou co má miguel.kol v avataru by bylo pěkný tetování na předloktí :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

mam to jako tetovani na zadech mezi lopatkama ...ale barevny takze ta kytara je jako by original cervena...jaka to nahoda :wink: ..takze kdo by si to chtel nechat udelat tak prosim zkuste byt originalni a vymyslete lepsi..ja na tom delal snad pul roku...dekuji... 8)
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

No radši jsem to dal pryč ať mám klidnej spánek... :lol:
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
miguel.kol
Kontaktovat uživatele:

Takže ještě jedna věc...dejme tomu že mam už hlavu s boxem...a teď chci ještě nějaky efekt...napadl mě třeba T.C. ELECTRONIC G-MAJOR...Ja jsem teď na Danyho strankach a ma tu ještě nějaky preampy...to asi nemam řešit co? Kdyby jste tady někde našli na foru tema kde se vysvětluje na co je preamp nebo koncak tak si to rad přečtu...představu mam ale...je to jen představa :roll: ...ja to tu nikde nemůžu najít...
Ibanez Apex2 GSF
Mesa Boogie SR
Digitech Whammy
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“