kytarový aparát pro metal/HC

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
DirX

Příspěvek od DirX »

To joey:brouzdám pořád po BZ tak všetšinu kapel sem už slyšel :D a z těch známějších rockovějších znám dá se říct taky dost kvůli otci a stýcovi co to posloucháají celý život tak není divu :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Co Randall z řad RX nebo RH? Seš v tvých cenách a zkreslení to má myslím dost hutné... Byť to jsou tranzistory, má ten zvuk něco do sebe.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Když RH tak starý RH - ten zvuk se valí a je k nezastavení - vlastní zkušenost.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
DirX

Příspěvek od DirX »

Nero píše:Co Randall z řad RX nebo RH? Seš v tvých cenách a zkreslení to má myslím dost hutné... Byť to jsou tranzistory, má ten zvuk něco do sebe.
Já sem hrál na RH150 a moc mě to nenadchlo nenašel bych si na toom svůj zvuk.ale věřím že vyšší řady sou hodně dobré!
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

jde o to, že řada RH má svůj"brutální sound". Naprosto totání zkreslení! Je pravda že moc nic jiného na tom nenastavíš,ale pokud cheš super mega zkreslení tak se valvekingy s boosterama můžou jít vycpat. Za tu cenu nic drsnějšího a zároveň kvalitnějšího neseženeš.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

moje rec.randally. opravdu to zkresleni je moc
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

jo a proto nemám rád když tady Někdo s velkým "N" říká že Marshall a Randall je sto a jedna. Prostě je to neprostá hovadina. Jsou to aparáty na něco úplně jiného. Já Marshall nemám rád, protože pro mě má zkresrení úplně k ničemu a naopak Randall mám rád kvůli zkreslení(ale uznávám že víc možností jak ho nastavit není) Jenže bych to prostě nesrovnával.

PS: rozhodně to není kvůli tomu že mám RH150!!! Stejně je to jen zastávka k Mese- ale pro mě je to za ty peníze super amp.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
DirX

Příspěvek od DirX »

Saul píše:jo a proto nemám rád když tady Někdo s velkým "N" říká že Marshall a Randall je sto a jedna. Prostě je to neprostá hovadina. Jsou to aparáty na něco úplně jiného. Já Marshall nemám rád, protože pro mě má zkresrení úplně k ničemu a naopak Randall mám rád kvůli zkreslení(ale uznávám že víc možností jak ho nastavit není) Jenže bych to prostě nesrovnával.

PS: rozhodně to není kvůli tomu že mám RH150!!! Stejně je to jen zastávka k Mese- ale pro mě je to za ty peníze super amp.
Divej já proti randalům nic nemám to zase ne jen na ten konkrétní kus co sem hrál mi to moc nesedělo a pak to celé bylo zahuhlané že nešel slyšet ani ton možná to jen konkrétním kusem ale co si vzpomínám napoprvé když sem na to hrál sem byl z toho udělaný ale pak se to jaksi kouslo bo co....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“