Yamaha CV820WBBL

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
trip
Kontaktovat uživatele:

Yamaha CV820WBBL

Příspěvek od trip »

Co si myslite o teto kytare ? Hral na to nekdo ? Je to signature model Wese Borlanda (co je u Mansona tak musim vedet vsechno). Je to zvracenost, ale skoro se mi to libi :) zde je odkaz: http://www.musiccenter.cz/Yamaha-CV820W ... tary:30215

btw: odkaz nak nejde, musite to zkopirovat cely...
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

za ty prachy takovej hnus.tak to bych fakt nebral.ale nejlepsi budep okud se ti libi ji prubnout do music centra v brne :wink:
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Hrat bude asi hezky ale design mne opravdu odradil - je chudera cela takova pokrivena, jakoby ji postihla nejaka zavazna choroba. :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No mě se líbí,ale za 36k bych volil něco jinýho?hele,si chtěl tele ne?pak superstrata a najedou polub?kytara za tolik prachů už je opravdu volba na delší dobu,tak neřeš jestli na ní hraje ten a ten ale jestli ti sedí a líbí se ti zvuk,image je taky důlžitá,beru...ale co k tomu že na to tele hraje J5 když ti třeba ani zvukově nebude sedět?naběhni do shopu a zkoušej... :wink:
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

Drobák píše:No mě se líbí,ale za 36k bych volil něco jinýho?hele,si chtěl tele ne?pak superstrata a najedou polub?kytara za tolik prachů už je opravdu volba na delší dobu,tak neřeš jestli na ní hraje ten a ten ale jestli ti sedí a líbí se ti zvuk,image je taky důlžitá,beru...ale co k tomu že na to tele hraje J5 když ti třeba ani zvukově nebude sedět?naběhni do shopu a zkoušej... :wink:
jako tahle kytara je moc draha, vubec se mi nelibi a kdyz uz tady mluvis o teleti tak to je taky pekne hnusny.
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

AlienW píše: jako tahle kytara je moc draha, vubec se mi nelibi a kdyz uz tady mluvis o teleti tak to je taky pekne hnusny.
K teleti se musí dospět :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Hele mě se telata taky líbí(jak který)..ale znám lidi který hrajou dýl než sem se narodil a tele taky nemusí....tim nechce říct že sjížděj B.C. riche a podobně :lol: ,ale někdo prostě radši strata,LP...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

K teleti se musí dospět
Souhlas, Telecaster je klasika s charakteristickym zvukem.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

Abych to uvedl na pravou miru, ja o ni nepremyslim - jen jsem chtel vedet co si o tom myslite nebo jestli to nekdo dokonce nezkousel. To se na tomhle foru snad smi, ne ?
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Samozrejme ze smi, nekdo Ti tvrdil opak?
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Těžko tady bude asi někdo kdo ji zkoušel. Dokonce bych se odvážil tvrdit, že ani jeden kus nebude v republice.
Jnak docela zajimavy. Ještě něco podobnýho měli v musiccenteru od nějaké neznámé značky. Taky to bylo takový rozjetý s takovým metalovým vzhledem.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

Drobak muj dotaz bral tak, jak kdybych se na ni ptal za ucelem zkouseni, popr. kupovani :wink: alespon to tak teda vypada.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No ptal ses jak hraje ne?jestli jí někdo zkoušel...tak sem myslel že máš zájem,když tě to zajímá :wink:
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

Tak muzu se na to zeptat ciste ze zvedavosti ne ? Vzdyt je to lubovka a hraje na ni metal :) coz je samo o sobe zajimava kombinace, jeste kdyz k tomu pripoctes tu cenu a to, ze je to Yamaha, tak to bude dost zajimava kytara...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

trip píše:Tak muzu se na to zeptat ciste ze zvedavosti ne ? Vzdyt je to lubovka a hraje na ni metal :) coz je samo o sobe zajimava kombinace, jeste kdyz k tomu pripoctes tu cenu a to, ze je to Yamaha, tak to bude dost zajimava kytara...
to jo, zajímavý ale já nikdy nepochopil proč lubovku na metal když to musí vazbit. Možná jsou ty díry vycpaný. Těžko říct. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, lubovku má v nabídce i BC Rich. A pokaždý, když ji vidím, tak si říkám, jak to tam ti páni designéři mysleli, protože tohle nějak hi-gainovat, to je sebevražda.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“