Matné snímače
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Matné snímače
jak udělat z lesklého snímače matný? bez výměny krytu?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ehm? Co tím myslíš? Odkdy se snímače dělí na matné a lesklé? To se řeší u fotek a ne kytarového HW... 
(Kdo by nerozuměl - decentné naznačení údivu, jaké blbosti se taky dají řešit)
(Kdo by nerozuměl - decentné naznačení údivu, jaké blbosti se taky dají řešit)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- 60'Rock_N'_Roll
Tož vem rýžák a jeď
To dáš, držím palce!
Taky nechápu proč to řešit, když to chceš tak si to vyrob, nevidím v tom problém, nebo si takové kup.
Já jsem příznivcem jen takového opotřebení kytary, které sám od její novoty vyrobím hraním!!
Taky nechápu proč to řešit, když to chceš tak si to vyrob, nevidím v tom problém, nebo si takové kup.
Já jsem příznivcem jen takového opotřebení kytary, které sám od její novoty vyrobím hraním!!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- 60'Rock_N'_Roll
nemá to vypadat opotřebovaně, má to vypadat MATNĚ!Demilich píše:Tož vem rýžák a jeďTo dáš, držím palce!
Obávám se, že ocelové štětiny nejsou nejlepší řešení.... spíš ten jemnější šmirgl, pak se ale klidně může stát, že nám milé snímače brzy zreznouDemilich píše:V tom případě, ti mohu nabídnout kartáč s jemnýma ocelovýma štětinama, který mám ve skříni, tím to zmatníš stejně jako na tom obrázku + -
Za 200 i s poštovným "buy it now"?

Ve šmirglu není cit jako v kartáči, navíc to je na železo, takže nevím jak rovnoměrně bys to ošmrdlalEbu píše:Obávám se, že ocelové štětiny nejsou nejlepší řešení.... spíš ten jemnější šmirgl, pak se ale klidně může stát, že nám milé snímače brzy zreznouDemilich píše:V tom případě, ti mohu nabídnout kartáč s jemnýma ocelovýma štětinama, který mám ve skříni, tím to zmatníš stejně jako na tom obrázku + -
Za 200 i s poštovným "buy it now"?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Jedině OPOTŘEBOVANÉ je 100% VINTAGE RELIC '60 ROCK'N'ROLL!!i!60'Rock_N'_Roll píše:nemá to vypadat opotřebovaně, má to vypadat MATNĚ!Demilich píše:Tož vem rýžák a jeďTo dáš, držím palce!
(Nešlo to, fakt.)
já mám vintage higain snímač - asi mám nějakou blbou verzi z výroby, ale ty černý polový nástavce mi samy oxidujou 
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.