Jaké používáte trsátko???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Drobák

Příspěvek od Drobák »

To ve švýcarsku,máš hudebniny na každym kroku,dokonce v jedný prdeli na vlakový zastávce,tam kde by normálně měl být bufet byli hudebniny :D ...byl tam za výlohou parádní Cort s bodypaintem...jestli budete mít zájem tak klidně postnu foto,ale byl sem trochu připitej takže fotky uplně na ho...
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Drobák píše:To ve švýcarsku,máš hudebniny na každym kroku,dokonce v jedný prdeli na vlakový zastávce,tam kde by normálně měl být bufet byli hudebniny :D ...byl tam za výlohou parádní Cort s bodypaintem...jestli budete mít zájem tak klidně postnu foto,ale byl sem trochu připitej takže fotky uplně na ho...
budu tam mít praxi tak ať vím :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Hned jak přijdu z kalby tak to postnu...dneska to na dlouho nevidim,tak kolem jedný sem doma(techno :lol: )
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Drobák píše:To ve švýcarsku,máš hudebniny na každym kroku,dokonce v jedný prdeli na vlakový zastávce,tam kde by normálně měl být bufet byli hudebniny :D ...byl tam za výlohou parádní Cort s bodypaintem...jestli budete mít zájem tak klidně postnu foto,ale byl sem trochu připitej takže fotky uplně na ho...
Já jich viděl jenom v Paříži víc než v celé ČR :lol:
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tohle sou asi nejlépe rozeznatelný fotky...zbytek je třeba obrovskej zoom na krk atd :D...jak říkám,nebylo to semnou moc dobrý.. :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Podotýkám že se jednalo o pár stovkové možná tisícové městečko(vesnici)...tohle bylo na vlakovym nástupišti který bylo pár metrů čtvereční..hudebniny byly na každym kroku,byl sem v jednich,to mohlo mít tak 200 metrů čtverečních..stovka kytar,zajamoval sem si na fendera a dostal plakát s hendrixem a kravitzem(nechal sem ho u ségry :roll: )...dokonalej přístup a to i k cizinci,žádný blbý kecy..což se u nás moc nevidí,i když ve městě kde žiju já je napohodu týpek v hudebninách,postarší týpek ale řídí se heslem,náš zákazník,náš pán...ozkoušim co chci a ještě pokecáme,když sem si vyzvedával kombo na poště a šel si k němu pro kabel tak mě dokonce hodil domu,že je to těžký a je to dálka :D ...

Jinak v paříži sem byl taky,sice pár hodin ale hudebniny taky špica...škoda že sem tam byl v noci a měli zavřeno :?
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

1mm Dunlop a pak 2mm, ale to moc ne:- D to už je moc tlustý... 1mm akorát...
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Brain 0.60 alebo ked chybuje tak hocico co sa podoba trsatku :D
Pech

Příspěvek od Pech »

Jim Dunlop Big stubby 1.0 mm

doma mám ještě asi dalších pět trsátek, ale používám hlavně tohle
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Big Stubbáka používám jen při rozpnutých humbuckerech. Zní to... čistěji. :)
Pech

Příspěvek od Pech »

Kamahl píše:Big Stubbáka používám jen při rozpnutých humbuckerech. Zní to... čistěji. :)

No mě docela vyhovuje, pak mi ještě vyhovuje Dunlop Nylon standard taky 1.0 mm, ostatní co mám jsou úplně k ničemu, jsou to samý Tortexy
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Drobak:vidim dobre nebo ten modrej strat je suzuki?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Deyw

Příspěvek od Deyw »

ja pouzivam izera :)
pevusa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pevusa »

já mám růžový od Dunlop 0.71mm a je ňůňo
přiznávám, jsem ostuda lidstva
pevusa91.blogspot.com
Koubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koubi »

Jedině bůra :-) Kecam... Dunlopa nejvíc... jinak je to jedno, co mi padne zrovna pod ruku, tak tim hraju... Jo a nemam dobrý zkušenosti s těma od Satrianiho... jsou křehký
Ibanez RG 570 (rozebraná), RG 470, kopie Marshall, ProCo TurboRat
Pech

Příspěvek od Pech »

Koubi píše:Jedině bůra :-) Kecam... Dunlopa nejvíc... jinak je to jedno, co mi padne zrovna pod ruku, tak tim hraju... Jo a nemam dobrý zkušenosti s těma od Satrianiho... jsou křehký
No a to jsem si je chtěl koupit, tak ještěže jsem to neudělal :)
Edward4147

Příspěvek od Edward4147 »

Brain od 0.88 do 1.14,skvěle držej v ruce,pomalu se ničej(svoje první,0.88,mám dodnes a to mi ho táta dal už před 3 měsícema)
Když hraju na akustiku nějaký akordy,tak Jim Dunlop USA NYLON .67mm,to je na něm napsaný :D
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

nejlepší trsadlo jsem měl z huvelu :) žluté velké s dírkou tvaru hvězdy uprostřed :) skvěle padlo :) jinak hraju pouze na trsátka od "Satche"
ne kvůli značce, prostě mi sedí na rychlý pm, vybrnkávání atd.
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
DirX

Příspěvek od DirX »

Jim Dulop 94mm to zelené nylon....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Svobůdka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobůdka »

mojí jasnou volbou je jim dunlop jazz III. Je malý, má dobrou špičku a vůbec neklouže...
APOLLO DLC-1230,KI-sound STRAT,VOX AD Valvetronix- Chrome XL Serie AD30VT-XL,GIBSON - Brite Wires,GHS - BOOMERS...
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Taky sem používal Jazz III, ale pak sem narazil na Jazz III Ultex, sice stojí 33 Kč, ale je výborný, neklouže a má vynikající životnost narozdíl od Stubbiček :wink: .
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“