Glam
Alice Cooper,jeho muziku mám dost rád
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
-
Vladimir001
já nechápu když se někdo baví o mzuzice co pořád řeší jak kdo vypadá, jestli je tenhle lepší kytarista než tamten apod. bože!!§ Prostě ta hudba se mi líbí nebo ne. já poslouchám jak někdo říká s****y.poslouchám totiž vše od disco až po metal!!!! ale musí se mi líbit třeba hlas zpěváka nebo prostě ty melodie. Glam rock se mi taky líbí ale rozhodně bych tak nechtěl vypadat a zároven mi to ale neva ...byla to prostě taková doba. SWEET, SLADE, TWISTED SISTER, POISON,KISS....super muzika...někdo si hraje na skutečnýho tvrdáka ale tak mne zas třeba death metal apod. prijde jako hovadina....blití do mikrofonu, melodie jedna jak druhá a viděl sem i tvrdáky nalíčený.....jak se ti k**** jmenují...jo moment nejakIMMORTAL....do prdele já sy poslechnu i country zpěvačku TAMMY WYNETTE!!! tak přestante řešit blbiny a posuzujte jen a pouze hudbu.