JJ. Mám černou S-1 je to taková střední třída mezi Schectery. Poměrně masivní korpus z mahagonu s dost basy, lepený krk.Snímače Duncan designed,mechaniky Grover,kobyla Tonepros. Dlouho mě sral ten lakovanej krk, ale už mi to nějak nepřijde....Nebo že by se mi přestaly potit ruce? Ale spokojenost...
Saul píše:JJ. Mám černou S-1 je to taková střední třída mezi Schectery. Poměrně masivní korpus z mahagonu s dost basy, lepený krk.Snímače Duncan designed,mechaniky Grover,kobyla Tonepros. Dlouho mě sral ten lakovanej krk, ale už mi to nějak nepřijde....Nebo že by se mi přestaly potit ruce? Ale spokojenost...
Jojo koukal jsem na ní,vypadá dobře.Je docela škoda,že je tady firmy moc nerozjížděj,četl jsem pár recenzí,a jsou dost dobře hodnoceny,cenově jsou taky docela přijatelné.
Mohl bys mi prosim tě sdělit,kde jsi ji kupoval?
bohuzel v cesku je sehnatelna snad jen pres Danyho, ktery me utvrdil v tom, ze dovoz z ameriky se v tomto pripade levne kytary nevyplati a cena by se i v tom nejlevnejsim moznem zpusobu dopravy vysplahala na vice nez dvojnasobek...
Eclipse píše:Schecter jsou pekny kytary, kdysi jsem se o jednu zajmal - Schecter Damien 6, byla to laska na prvni pohled http://www.zzounds.com/item--SCEDAMIEN6
bohuzel v cesku je sehnatelna snad jen pres Danyho, ktery me utvrdil v tom, ze dovoz z ameriky se v tomto pripade levne kytary nevyplati a cena by se i v tom nejlevnejsim moznem zpusobu dopravy vysplahala na vice nez dvojnasobek...
Celkem hafo schecterů maj u thomanna.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
to je přesně ono. levný věci se i při nejlepším úmyslu prostě levně dovézt nedají. Mě stála 13 včetně pevného kufru,zámků a řemenu. Sice jetá,ale v perfektnim stavu. A to si myslim, že je super cena. S Danym jsem naprosto spokojen. Už jen, když vidim nejakou zajímavou nabídku tady v čechách(bazar,slevy apod.) tak ho kontaktuju, zeptám se a on ochotně poradí ikdyž z toho kšeft mít nebude.
Eclipse píše:Schecter jsou pekny kytary, kdysi jsem se o jednu zajmal - Schecter Damien 6, byla to laska na prvni pohled http://www.zzounds.com/item--SCEDAMIEN6
Celkem hafo schecterů maj u thomanna.
tam jsem samozrejme hledal taky, ale ten konkretni typ tam v ty dobe nemeli a myslim ze ani ted nemaj, maj tam levnejsi Omen 6, ale do nemecka bych se tezko dostal, tak jsem usoudil ze Vendetta bude jistejsi
Distributor těchto kytar pro Českou Republiku je pan Dalibor Bednář z BDdey, takže si myslím, že kdybyste se obrátili na něj, tak seženete cokoliv od této firmy. Jsou to skvělé a krásné kytary, mohu potvrdit.
Schecter mají i v Music Cty (www.music-city.cz) v Praze na Českomoravské. Nevim, kolik jich tam maj na prodejně, ale na otestování se určitě nějaký kousek najde. Ty kytary se mi nějak začínaj zamlouvat.
Mam Schecter C-1 Classic z Diamond serie,koupil jsem ji v bddey shopu,kytara je to svělá,dlouho jsem se nemohl rozhodnout....ale nakonec vyhrála tato,jinej kousek od Schectra jsem v ruce neměl,ale jestli jsou všechny na takovéto úrovni,jako ta moje,tak můžu jen doporučit.Nevím tedy jak jsou na tom ty levnější kytary-made in Asia,ale tu co mam doma,vyrobená v USA,je super.
ten obchod mě dostává, ta upoutávka na spodní prádlo dycky navrchu:D vážně jsem nejdřív nevěřil, že tam maj taky náký kytary...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Jinak mám dojem, že s distributory Schecterů nedávno uzavřel nějakou smlouvu i Dany z Boogiestanu, takže i on bude umět sehnat jakýkoli model - a věřím že za lepší ceny než zmiňované obchody...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Jinak mám dojem, že s distributory Schecterů nedávno uzavřel nějakou smlouvu i Dany z Boogiestanu, takže i on bude umět sehnat jakýkoli model - a věřím že za lepší ceny než zmiňované obchody...
Největší distributor v paze je nově také Praha music center,četl jsem to v Music storu...